Porto: 932 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Carlo Monteiro-teamet mener, at kommunikation er nøglen til at skabe et tillidsforhold. Vi ønsker at ledsage dig fra begyndelsen af processen til tidspunktet for skødet forudsat den bedst mulige oplevelse. Befri dig selv fra bekymringer og spar tid, med Carlo Monteiro Team vil du have fuld støtte fra et tværfagligt team bestående af 22 elementer, styrket af sine 12 års erfaring på ejendomsmarkedet og unik træning, der vil forenkle hele processen. Lad os finde det resultat, du leder efter sammen! Carlo Monteiro, det rigtige valg til at købe og sælge hus.
Median salgspris
1.678.210 DKK
Salgslister
53
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Turning dreams into addresses! Hi, I'm Alexandre Faria, your reliable partner in the real estate world! With over 15 years experience in the real estate business, a keen eye for the best deals and evaluation and support tools, I'm here to make the process of buying or selling property as smooth and rewarding as possible. Are you looking for your dream home? Or do you want to sell your property for the best price? I'm here to help! With my personalized approach and knowledge of the local market, I promise to find the perfect solution for your needs. Get in touch today and take the first step towards realizing your real estate goals!
Median salgspris
3.274.374 DKK
Salgslister
9
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Vi brænder for, hvad vi gør og elsker at hjælpe folk tilføje værdi til deres drømme. Intet forfills os mere end at være en del af et team med lignende interesser værdsætte integritet i kunst, videnskab og erhvervslivet. Med tillid, gennemsigtighed og professionalisme tilfører vi værdi i at finde den bedste løsning til at løse de udfordringer, vi står over for. Vi leverer en komplet service i Real Estate, der ledsager vores kunder, fra begyndelsen til slutningen af den aftalte proces, fra analyse, rådgivning, design, koordinering, tilsyn og ledelse. Vores kunders specificitet fortjener en specifik service og et specifikt produkt. Vi positionerer os også som Real Estate Investors med et særligt fokus i buy-to-let-strategien, der gavner vores kunder fra de samme økonomiske og finansielle kriterier, som vi anvender i at hæve, fremme og forvalte vores ejendomsprodukt. Vi stræber altid efter de bedst mulige resultater, hvilket gør vores kunders tilfredshed, men også vores eget, det ultimative mål. Vi arbejder for os selv, men især for dig.
Median salgspris
2.458.391 DKK
Salgslister
49
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk
Om mig Pedro Migueis - Konsulent hos TEAM FC Investment Team Mere end 20 år dedikeret til det kommercielle, logistik- og ejendomsområde. - Virksomhedsledelse (ufuldstændig) ISAG; - Garcia de Orta Gymnasium; - Skoleuddannelsen i Re/MAX Portugal - 10 års erfaring på det angolanske marked (Logistica) - 8 år som handelsmand hos Cifial SA
Median salgspris
1.678.210 DKK
Salgslister
70
Talte sprog
Portugisisk
Hvis du har brug for at købe eller sælge, har du brug for en Real Estante Konsulent, der bekymrer sig om dine behov og respektere dine penge. Tro mig, jeg vil beskytte dig.
Median salgspris
1.696.857 DKK
Salgslister
15
Talte sprog
Portugisisk, Græsk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk
Ejendomskonsulent hos Century 21 Arquitectos i ca. 4 år, med mere end 100 solgte ejendomme. Du kan regne med mig og mit team med stor venlighed, professionalisme, dedikation og opfølgning gennem hele processen med at købe eller sælge din ejendom. Jeg står til din tjeneste, kontakt mig.
Median salgspris
1.676.718 DKK
Salgslister
20
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Jeg vil med glæde stille al min erfaring og træning til rådighed for min klient! Min mission er at have en proces + enkel og med + akkompagnement!
Median salgspris
1.685.668 DKK
Salgslister
23
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Mit navn er Mariluz Gomes, og jeg er ejendomsmægler hos Zome. Jeg begyndte at arbejde på dette område i 2011, der kommer fra det kommercielle område, men ikke fra ejendomsbranchen og med en familie knyttet til byggeri og forfremmelse, ville det ikke være overraskende at have identificeret sig så meget med denne aktivitet, et område, der giver mig stor glæde, og som jeg dedikerer mig med ægte lidenskab! Gennem hele min karriere blev jeg anerkendt for de præsenterede resultater og gennemført virksomhed, med tildeling af nogle priser, der er resultatet af engagement, engagement og arbejde, der er grundlæggende i mit daglige liv. Jeg startede på Remax fast ejendom, men så med behovet for vækst jeg flyttede fremad med mit team til Keller Williams. På dette tidspunkt, og også i søgen efter vækst og teknologisk udvikling, blev jeg en af de første 1.000 konsulenter, der er en del af ZOME REAL ESTATE - 100% national prjecto! I øjeblikket er vi et team på 8 elementer, hvor jeg regner med hjælp fra 3 specialiserede agenter i købere, 1 kontaktkoordinator, 1 telemarketingassistent og 1 marketingassistent. Ud over dette team, har vi også flere partnerskaber, for at kunne tilbyde dig den bedste og mest komplette service, både med hensyn til fotografering og billede, trykning af flyers, advokater, notarer, energi certificering ... Osv. Alt for at kunne hjælpe dig i denne proces med at købe og sælge et hus! Jeg er en fast ejendom tjenester professionel stærkt engageret i at sælge de egenskaber, som jeg angario i de bedst mulige betingelser, altid at holde sig for øje forventninger og prioriteter for mine kunder. Hele min indsats er rettet mod hele kundens tilfredshed, fordi det afhænger af og altid har været afhængig af min professionelle succes!
Median salgspris
1.859.083 DKK
Salgslister
12
Talte sprog
Portugisisk
Rådgivning om fast ejendom og forvaltning af ejendomsaktiver.
Median salgspris
5.482.152 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk