Portugal: 8.787 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Hvad adskiller mig? - Personlig service - Nærhed og professionalisme - Dokumenterede resultater
Median salgspris
3.685.855 DKK
Salgslister
18
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Kontakt os venligst på +41216161010 for at dele dine søgekriterier, så vi kan tilbyde dig varer så tæt som muligt på dine forventninger og behov.
Median salgspris
10.457.057 DKK
Salgslister
18
Talte sprog
Fransk, Engelsk, Italiensk
Jeg kan hjælpe dig med at finde det nye hjem.
Median salgspris
3.067.822 DKK
Salgslister
91
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Engelsk
Mit navn er Sónia Gonçalves, og jeg er ejendomsmægler i forbindelse med eXp Portugal på madeira. Jeg har en grad i public relations og business kommunikation fra Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Jeg arbejdede i Bankkontoret i 19 år, og da jeg altid kunne lide udfordringer og komme ud af min komfortzone, besluttede jeg i 2021 at komme til fast ejendom som konsulent. For mig var det relativt nemt, på grund af mine kontakter, kundeservice erfaring, min uddannelse i Business Communication og også på grund af min omfattende erfaring inden for finansiering, som jeg har erhvervet i hele min bankkarriere. Jeg byggede også mit drømmehus og lærte mange vigtige detaljer at kende i opførelsen af huse og projekter. Hvad tiltrækker mig mest i dette erhverv, er at finde drømmehuset, eller den ønskede virksomhed som en investering af mine kunder. Gør drømmen til virkelighed! For mine kunder, der ønsker at sælge, er mit mål altid at sælge så hurtigt som muligt til den bedste pris. Af denne grund forsøger jeg altid at have i portefølje flere typer af ejendomme, med meget forskellige egenskaber, men hvor jeg frem for alt føler, at det har et godt potentiale på markedet og gør en god service til mine kunder. Når jeg arbejder med kunder, der ønsker at sælge deres ejendomme, er mit kriterium altid et stærkt tillidsforhold mellem de to, som starter med en kontrakt, så begge kan arbejde sammen om at opnå den bedst mulige aftale. Jeg forsøger altid ikke at have et meget højt antal ejendomme, så jeg kan have nærheden til ejerne, der altid er så ønsket i denne type virksomhed. Med langt de fleste af mine klienter, endte vi med at blive venner og fortrolige, selv efter afslutningen af processen. Hvis du ønsker at sælge eller købe ejendomme og gerne vil gøre det med en ekspert på området, bedes du kontakte mig. Jeg vil gøre processen enkel og bekvem. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, Madeira Island område, Ejendomskonsulent
Median salgspris
2.941.237 DKK
Salgslister
177
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Som fast ejendom konsulent jeg ønsker at bidrage til mine kunder at finde deres drømmebolig.
Median salgspris
2.956.130 DKK
Salgslister
70
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
Hej Jeg har WhatsApp og Telegram: +351 - 920166477 Jeg er portugiser. Taler engelsk. Hablo Espanol. Taknemmelig. Tak. Un saludo.
Median salgspris
424.432 DKK
Salgslister
143
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Invest 351 er et konsulentfirma specialiseret i ejendomsinvesteringer i Portugal, hvis mission er at hjælpe dig med at finde de bedste og mest rentable investeringer tilpasset din profil.
Median salgspris
2.159.390 DKK
Salgslister
94
Talte sprog
Portugisisk
I 24 år har jeg fremmet tillidsforhold til mine klienter. Jeg arbejder hårdt på at etablere varige tillidsforhold til mine klienter, baseret på værdier som ærlighed, etik og total fokus på behovene hos dem, der stoler på mit arbejde.
Median salgspris
2.948.684 DKK
Salgslister
128
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
Sattar Properties er en boutique ejendomsmæglervirksomhed, der betjener både købere og sælgere med luksusejendomme og en eksklusiv livsstil. Mæglervirksomheden består af et meget erfarent team, der forstår den sande betydning af luksus og kan hjælpe klienten med at forestille sig en livsstil på deres ønskede placering. Beliggende i den prestigefyldte Cascais Marina, en eksklusiv gateway for dem, der kommer ind i Cascais, og sammen med støtte fra to berømte udviklere blandt mange, har Sattar Properties svaret på dit drømmehus. Fra den uberørte natur i Sintra og Alentejo; Cascais luksus, sindsro og fred; det hurtige byliv i Lissabon og Porto til helårsferiehuse i Algarve - Sattar Properties har du dækket. Hos Sattar Properties forstår vi vigtigheden af at opbygge fællesskaber, forbinde mennesker og skabe en bæredygtig livsstil. Vi stræber efter at være den førende boutique-mæglervirksomhed i Portugal ved at udvikle ekstraordinære kundeforhold. Lad os være en del af din rejse til Portugal og opleve en unik personlig løsning, der kan skræddersys til alle dine behov.
Median salgspris
9.922.023 DKK
Salgslister
20
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Engelsk, Spansk, Fransk, Polsk
I ET DRØMMELANDSKAB, ET HAV AF LØSNINGER. Det er, hvad mit team af 5 Konsulenter tilbyder dig som en separat service, uanset om du er en køber, sælger eller lejer.
Median salgspris
685.048 DKK
Salgslister
78
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk