Portugal: 10.000 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Hvad adskiller mig? - Personlig service - Nærhed og professionalisme - Dokumenterede resultater
Median salgspris
1.641.473 DKK
Salgslister
11
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Hvis du leder efter et hus i Portugal, hjælper vi dig med at finde det! Uanset om du er i vores portefølje eller ej, som vores House-Hunting service, finder vi det perfekte hjem til dig. Kontakt os
Median salgspris
2.207.782 DKK
Salgslister
656
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk, Indonesisk, Russisk, Ukrainsk
I vores team af ejendomskonsulenter finder du fremragende fagfolk, der er uddannet til at hjælpe i processen med at købe og sælge din ejendom. Vi er kvalificerede til at ledsage hele processen med at købe og sælge din ejendom. Fortsættelse af hele den bureaukratiske proces, kreditformidling og kapitalforvaltning.
Median salgspris
1.309.448 DKK
Salgslister
47
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Invest 351 er et konsulentfirma specialiseret i ejendomssektoren i Portugal.
Median salgspris
2.628.655 DKK
Salgslister
149
Talte sprog
Portugisisk, Arabisk, Bulgarsk, Catalansk, Tjekkisk, Dansk, Tysk, Græsk, Engelsk, Spansk, Estisk, Baskisk, Finsk, Fransk, Hebraisk, Hindi, Kroatisk, Indonesisk, Italiensk, Japansk, Koreansk, Litauisk, Lettisk, Malajisk, Norsk bokmål, Hollandsk, Norsk, Polsk, Rumænsk, Russisk, Slovakisk, Slovensk, Albansk, Serbisk, Svensk, Thai, Tyrkisk, Ukrainsk, Kinesisk (kantonesisk), Kinesisk (mandarin)
HVORFOR KØBE ET HUS HOS MIG? Fordi jeg kan lide at hjælpe købere med at finde deres drømmehus! Jeg arbejder hver klient individuelt og tager mig tid til at forstå deres livsstil, behov og ønsker! Jeg specialiserer mig i at arbejde med mennesker, der køber et hjem! Jeg vil gerne vise dig specifikt, hvordan jeg kan hjælpe med køb af dit hjem: 1 - Gratis support fra de bedste finansielle eksperter i indsamling og udvælgelse af den bedste kredit, som markedet tilbyder, 2 - Gratis support fra de bedste finansielle eksperter til at vælge den bedste økonomiske løsning til din sag, 3 - Udvælgelse af ejendomme af din interesse, 4 - Fokuser på dine egenskaber og behov, 5 - Vurdering af udvalgte ejendomme, 6 - Akkompagnement i besøgene, 7 - Hjælp til definition af strategi for indsendelse af forslag, 8 - Overvågning og støtte i forhandlingsprocessen indtil afslutning, 9 - Juridisk bistand ved evaluering af kontrakter 10 - Akkompagnement indtil skrivningen, 11 - Fuld støtte i post-skriften.
Median salgspris
5.409.401 DKK
Salgslister
57
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
Hej, jeg er Gina Gomes, og jeg er en del af Imobiliária Predimed Portugal, jeg udøver min aktivitet i den selvstyrende region Madeira, og jeg er tilgængelig for at hjælpe dig med alt, hvad der er nødvendigt, i salg / køb af din ejendom, med den største professionalisme. Jeg hjælper med at fremme og endda instruere alle de administrative procedurer, der er forbundet med byggeri / ejendomsfremme, nemlig anmodninger om forudgående information, forudgående kommunikation, licensering, højdepunkter osv. Stol på mig!
Median salgspris
4.103.683 DKK
Salgslister
52
Talte sprog
Portugisisk
Med mere end 8 års erfaring kommer jeg i dag til at tilbyde dig det bedste, jeg har for dig, min TID, til at lytte og forstå, hvordan jeg kan hjælpe i denne proces, så vigtig og med så meget ansvar, som er køb eller salg af en ejendom. Fokus, tro og vedholdenhed. ❤️Det er min essens.
Median salgspris
1.491.502 DKK
Salgslister
33
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Ejendomskonsulent, der har arbejdet på markedet siden 2015. Køb, sælg eller lease kontakt os, jeg hjælper gerne.
Median salgspris
1.156.493 DKK
Salgslister
30
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Mit navn er Thibault LASSALE, og jeg er en uafhængig ejendomskonsulent fra iad Portugal. Mit vigtigste arbejdsområde er São Vicente, et område, som jeg kender meget godt, og hvor jeg føler mig helt komfortabel. Vil du købe eller leje en ejendom og stadig ikke har fundet det, du leder efter? På denne side finder du min ejendomsportefølje. Jeg vil med glæde være med dig på besøg. Hvis du ikke kan finde det, du vil have her, er jeg helt tilgængelig for at hjælpe dig på dette meget vigtige stadium af dit liv. Hvis du planlægger at sælge dit hjem, kan jeg også hjælpe dig ved at give dig en anslået værdi og offentliggøre din ejendom på mere end 200 ejendomsportaler over hele verden gratis. iad er et ejendomsmæglerfirma, der ikke har nogen fysiske butikker, hvilket giver mig mulighed for at møde dig og give dig den bedste service, uanset hvor du er, baseret på professionalisme og gennemsigtighed. Som uafhængig ejendomskonsulent har jeg autonomi til at styre mine tidsplaner og forhandle med dig min provision, hvilket sikrer dig en personlig opfølgning på alle faser af processen og en kvalitetsservice til den bedste pris. Kontakt mig!
Median salgspris
4.476.745 DKK
Salgslister
37
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk