Portugal: 7.956 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Kontakt os venligst på +41216161010 for at dele dine søgekriterier, så vi kan tilbyde dig varer så tæt som muligt på dine forventninger og behov.
Median salgspris
4.698.024 DKK
Salgslister
18
Talte sprog
Fransk, Engelsk, Italiensk
LIDT OM MIG Jeg har ikke altid været arkitekt eller direktør for et ejendoms- og ejendomsprojekt, der rådgiver, markedsfører og sælger. Jeg blev født i Lissabon, og i en alder af 4 år boede jeg på Madeira, hvor jeg har stærke følelsesmæssige og familiemæssige forbindelser. Jeg voksede op i et miljø, hvor vi arbejder for at være de bedste, noget jeg takker mine forældre for deres motivation og uddannelse. Virkningen var den samme i de vigtigste faser. Bedste sælgerstuderende på det tidspunkt, bedste studerende i mit område på Liceu, i en alder af 14 år træffer jeg beslutningen om at følge arkitektur og komme ind på Fakultetet for Arkitektur i Lissabon, bedste kandidatstuderende i arkitektur med specialisering i urbanisme og tildelt meritprisen professor António Pardal Monteiro 2013-2014. Dette for at sige hvad? Den succes opbygges med vedholdenhed, dedikation, mod, men også ofre. Jeg ofrede et par øjeblikke i hele mit liv, jeg gennemgik situationer, der kun ved mirakel fortsætter med at kæmpe for at overvinde den største udfordring, livets tid. Indtil da vil jeg gøre mit bedste og være min bedste person. Uddannelse og erhvervserfaring: Arkitekt, administrerende direktør for salg og marketing, byplanlægger, iværksætter, specialist i grafisk design og webdesign, ejendomsadministrator, professionel ejendomskonsulent, kreditformidler certificeret af Banco de Portugal, blandt andre. De næste par år stræber jeg efter at være den bedste i mit nuværende område, gifte mig med mange mennesker med deres nye hjem, hjælpe min familie med at vokse og tjene som et eksempel og inspiration, især for mine børn og hustru.
Median salgspris
3.402.233 DKK
Salgslister
30
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Mit navn er Sónia Gonçalves, og jeg er ejendomsmægler i forbindelse med eXp Portugal på madeira. Jeg har en grad i public relations og business kommunikation fra Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Jeg arbejdede i Bankkontoret i 19 år, og da jeg altid kunne lide udfordringer og komme ud af min komfortzone, besluttede jeg i 2021 at komme til fast ejendom som konsulent. For mig var det relativt nemt, på grund af mine kontakter, kundeservice erfaring, min uddannelse i Business Communication og også på grund af min omfattende erfaring inden for finansiering, som jeg har erhvervet i hele min bankkarriere. Jeg byggede også mit drømmehus og lærte mange vigtige detaljer at kende i opførelsen af huse og projekter. Hvad tiltrækker mig mest i dette erhverv, er at finde drømmehuset, eller den ønskede virksomhed som en investering af mine kunder. Gør drømmen til virkelighed! For mine kunder, der ønsker at sælge, er mit mål altid at sælge så hurtigt som muligt til den bedste pris. Af denne grund forsøger jeg altid at have i portefølje flere typer af ejendomme, med meget forskellige egenskaber, men hvor jeg frem for alt føler, at det har et godt potentiale på markedet og gør en god service til mine kunder. Når jeg arbejder med kunder, der ønsker at sælge deres ejendomme, er mit kriterium altid et stærkt tillidsforhold mellem de to, som starter med en kontrakt, så begge kan arbejde sammen om at opnå den bedst mulige aftale. Jeg forsøger altid ikke at have et meget højt antal ejendomme, så jeg kan have nærheden til ejerne, der altid er så ønsket i denne type virksomhed. Med langt de fleste af mine klienter, endte vi med at blive venner og fortrolige, selv efter afslutningen af processen. Hvis du ønsker at sælge eller købe ejendomme og gerne vil gøre det med en ekspert på området, bedes du kontakte mig. Jeg vil gøre processen enkel og bekvem. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, Madeira Island område, Ejendomskonsulent
Median salgspris
2.677.167 DKK
Salgslister
145
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Mit navn er Helena CRISTINA og jeg er en uafhængig fast ejendom konsulent i iad Portugal. Mit vigtigste arbejdsområde er Charneca De Caparica E Sobreda, et område, som jeg kender meget godt, og hvor jeg føler mig helt tryg. Ønsker du at købe eller leje en ejendom og har stadig ikke fundet, hvad du leder efter? På denne side finder du min ejendomsportefølje. Jeg vil med glæde besøge dig. Hvis du ikke kan finde det, du vil have her, er jeg helt klar til at hjælpe dig på dette meget vigtige tidspunkt i dit liv. Hvis du planlægger at sælge dit hjem, kan jeg også hjælpe dig ved at give dig en anslået værdi og offentliggøre din ejendom på mere end 200 ejendom portaler over hele verden gratis. iad er en digital ejendomsmægler. Der er ingen butikker, som giver mig mulighed for at møde dig og give dig den bedste service, uanset hvor du er, baseret på professionalisme og gennemsigtighed. Som en uafhængig fast ejendom konsulent, har jeg autonomi til at styre mine tidsplaner og til at forhandle med dig min provision, der sikrer dig en personlig opfølgning på alle stadier af processen og en kvalitet service til den bedste pris. Kontakt mig!
Median salgspris
2.230.972 DKK
Salgslister
46
Talte sprog
Portugisisk
MF Associados er et team af fagfolk fra ejendomsmarkedet, der blev født af erfaringerne fra sine ledere, Fernando Martins og Rogério Forte, med reklamer til stede i regionerne Lissabon og Porto. Et team af fagfolk dedikeret og fokuseret på at give vores kunder med en service af ekspertise, med agenter specialiseret i salg, leje, overvågning af købere (nationale og internationale marked), og alle tjenester i ejendomsbranchen, ved hjælp af passende midler til forfremmelse, online, trykt og direkte, at sikre kunden den bedste aftale, udført i total sikkerhed og uden outs! Et hold, der tænker på dig!
Median salgspris
3.922.793 DKK
Salgslister
50
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Hvis vi kan drømme, kan vi også gøre vores drømme til virkelighed 💛
Median salgspris
1.264.218 DKK
Salgslister
11
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Hej Jeg har WhatsApp og Telegram: +351 - 920166477 Jeg er portugiser. Taler engelsk. Hablo Espanol. Taknemmelig. Tak. Un saludo.
Median salgspris
423.885 DKK
Salgslister
125
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Den enorme globale viden, jeg har erhvervet i løbet af de sidste 30 år, og min plads i konstant lænding, og bidrage til at nå mål, gør mig den rigtige person til magten din ejendomsvirksomhed. Ud over min erfaring inden for marketing, salg og business direction er mit fokus på kunden og overgår deres forventninger. For at overgå kundernes forventninger har jeg investeret i specifikke uddannelses-, markeds- og finansielle løsninger i et forsøg på at kommunikere og præsentere de bedste ejendomsløsninger for mine kunder. På denne måde behandler jeg hver klient med et personligt overvågningssystem, baseret på at imødekomme hver samtalepartners behov og ønsker, overstiger deres forventninger og garanterede deres loyalitet og fremtidige anbefaling. I dag er mit DNA en del af den daglige anvendelse af værdier som Rigor, professionalisme og kompetence til gavn for hver samtalepartner, som jeg støder på. Uanset om du er kunde, leverandør eller forretningspartner, ved jeg, hvad du kan regne med for den garanterede succes for din transaktion, der altid overstiger dine forventninger. Ved at omfavne projektet af 5G Team i RE / MAX Golden Line Group, er det størkning af en struktur orienteret af mål og altid tjene med kvalitet og ekspertise!
Median salgspris
2.230.972 DKK
Salgslister
8
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Para Comprar,Vender e Arrendar Conte sempre comigo Consultor Golden Club (grupo de elite Remax) - Prémio Club 100‰ - Prémio Executivo - Club Presidente Seminário de Iniciação+Tecnologia RE/MAX, Sales Training+Tecnologia RE/MAX II, Home Staging, iWork-BI, Programação Neurolinguística, Estratégias Avançadas de Venda Imobiliária - Mod. II, Alta Produtividade em Vendas, Compradores e Angariação, Estilos Comportamentais,Workshop Gestão Emocional no Negócio - online
Median salgspris
3.532.373 DKK
Salgslister
19
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
Stol på nogen med beviser givet! Jeg er Sérgio Ferreira kommerciel konsulent for Remax Elite, og jeg har et team med Ricardo Azevedo.  Jeg har en videregående uddannelse i byggeri og ydelsesfunktioner i det kommercielle område i mere end 10 år. Hvis du vil have en personlig service og en person, der ledsager dig i hvert trin for at sælge eller købe et hus, er jeg den ideelle person til dig. Stol på nogen med beviser givet!
Median salgspris
2.900.264 DKK
Salgslister
33
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk