Porto District: 1.768 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Hvad adskiller mig? - Personlig service - Nærhed og professionalisme - Dokumenterede resultater
Median salgspris
3.711.900 DKK
Salgslister
15
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Invest 351 er et konsulentfirma specialiseret i ejendomsinvesteringer i Portugal, hvis mission er at hjælpe dig med at finde de bedste og mest rentable investeringer tilpasset din profil.
Median salgspris
2.231.603 DKK
Salgslister
54
Talte sprog
Portugisisk
José Costeira Ferreira Team har til formål at yde en service af ekspertise, professionel, en positiv oplevelse gennem hele processen. Vi ledsager dig fra at hæve til afslutningen af transaktionen og sikre, at salget af din ejendom finder sted hurtigt og for den bedst mulige værdi, altid forsvare dine interesser. Vi har en marketingafdeling klar til at støtte fremme af din ejendom. Vi er på den teknologiske forkant med fast ejendom, ved hjælp af den nyeste teknologi til rådighed for dette marked, for at fremme din ejendom, opnå større effektivitet og opnå de skitserede resultater. Det er afgørende for os at foretage en streng kvalifikation og udvælgelse af potentielle købere. For købere, dette tværfaglige team har Køber Specialister dedikeret til at finde det rigtige hjem vil opfylde deres forventninger. Vi følger dig fra begyndelsen af søgningen til afslutningen af virksomheden. ZOME er et selskab krediteret af Banco de Portugal til at hjælpe dig i bankformidling. Vi har en person, der vil hellige sig til at hjælpe dig med at finde den bedste kredit løsning. Vi ledsager vores kunde gør processen enklere, opfylder deres forventninger.
Median salgspris
1.632.790 DKK
Salgslister
17
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Mission, Vision og Værdier Repræsenterer min klient og samtidig beskytte sine interesser. Interagere strengt og professionelt på alle stadier af processen. Mægle i forhandlingerne, der sikrer ro hos køber, sælger og samarbejdspartnere. Organiser, planlæg og eksekver, lytning og servering, etablering af partnerskaber for livet. De tekniske, kommercielle og rådgivende færdigheder, der er erhvervet i mit professionelle liv, repræsenterer en merværdi, som jeg kan udnytte og omdanne til virksomheder, der tilfører værdi til alle interessenter. Jeg kender godt byen Porto, hvor jeg er født og altid har arbejdet siden 1990 efter udviklingen, udvidelsen og projekterne i Deres distrikt og især dens befolkning ud fra et finansielt og markedsperspektiv.
Median salgspris
4.835.140 DKK
Salgslister
8
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Vi brænder for, hvad vi gør og elsker at hjælpe folk tilføje værdi til deres drømme. Intet forfills os mere end at være en del af et team med lignende interesser værdsætte integritet i kunst, videnskab og erhvervslivet. Med tillid, gennemsigtighed og professionalisme tilfører vi værdi i at finde den bedste løsning til at løse de udfordringer, vi står over for. Vi leverer en komplet service i Real Estate, der ledsager vores kunder, fra begyndelsen til slutningen af den aftalte proces, fra analyse, rådgivning, design, koordinering, tilsyn og ledelse. Vores kunders specificitet fortjener en specifik service og et specifikt produkt. Vi positionerer os også som Real Estate Investors med et særligt fokus i buy-to-let-strategien, der gavner vores kunder fra de samme økonomiske og finansielle kriterier, som vi anvender i at hæve, fremme og forvalte vores ejendomsprodukt. Vi stræber altid efter de bedst mulige resultater, hvilket gør vores kunders tilfredshed, men også vores eget, det ultimative mål. Vi arbejder for os selv, men især for dig.
Median salgspris
2.640.730 DKK
Salgslister
55
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk
Mit navn er Nadir Camargo, og jeg er en uafhængig fast ejendom konsulent på Douro Lovers. Mit vigtigste arbejdsområde er Porto og omgivelser, et område, som jeg kender meget godt, og hvor jeg føler mig helt tryg. Ønsker du at købe eller leje en ejendom og har stadig ikke fundet det, du leder efter? På denne side finder du min ejendomsportefølje. Jeg vil med glæde besøge dig. Hvis du ikke kan finde, hvad du vil her, er jeg helt klar til at hjælpe dig på dette meget vigtige tidspunkt i dit liv. Hvis du planlægger at sælge dit hjem, kan jeg også hjælpe dig ved at give dig en anslået værdi og offentliggøre din ejendom på mere end 200 ejendomsportaler over hele verden gratis. Douro Lovers er et ejendomsmæglingsfirma, der ikke har fysiske butikker, som giver mig mulighed for at møde dig og give dig den bedste service, uanset hvor du er, baseret på professionalisme og gennemsigtighed. Som en uafhængig fast ejendom konsulent, har jeg autonomi til at styre mine tidsplaner og til at forhandle med dig min provision, sikre dig en personlig opfølgning på alle stadier af processen og en kvalitet service til den bedste pris. Kontakt mig! 0351 912927788
Median salgspris
2.045.636 DKK
Salgslister
26
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Dyrt Proprietære kunder Købere Kunder Portugisisk eller enhver anden nationalitet Jeg stiller min erhvervserfaring og arbejdsevne til din rådighed, fordi: Mere end at hjælpe med at købe eller sælge huse, hjælper vi folk! At være en Real Estate Consultant er et attraktivt erhverv, som skal leves med vedholdenhed, indsigt, tålmodighed og udholdenhed, således at aktiviteten er bygget konsekvent og konsekvent. Dette var mit formål i de mere end tolv års erfaring i Real Estate Market, omdanne kunder til venner, hjælpe dem, hvor jeg bliver mere nødvendig, så realiseringen af drømme, . Uanset om det drejer sig om selvbolig eller investering (Golden Visa) Min ærlighed, erfaring og tilgængelighed er til din rådighed, regne med mig! "Forresten? Kender du nogen, jeg kan hjælpe med at sælge eller købe et hus med? Hvis det er muligt give ham min kontakt, som jeg takker dig for nu. 00 351 968767444 Jorge Silva PREDIMED CASANOVA jorgesilva@predimed.pt - www.predimed.pt/casanova
Median salgspris
3.719.339 DKK
Salgslister
48
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
Virksomhedens etik, professionalisme i handlinger og frem for alt kravet om en fremragende service er de maksimer, jeg forsvarer med dem, jeg arbejder med, altid baseret på mine værdier om gennemsigtighed og ærlighed.
Median salgspris
4.686.367 DKK
Salgslister
9
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Ejendomskonsulent på Azorerne i 15 år
Median salgspris
1.450.170 DKK
Salgslister
56
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk