Leça da Palmeira: 317 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Som et århundrede 21 Realty Art konsulent, en ekspert i fast ejendom mægling marked, jeg fokuserer på den samlede kundetilfredshed. "Alt arbejdet er gjort med dig og for dig selv", så vi sammen kan opnå den største succes i salg, køb eller udlejning af din ejendom, altid med garanti for kvalitet, gennemsigtighed og ekspertise. Ved at arbejde sammen med mig vil du have adgang til alle fordelene ved den største internationale fast ejendom netværk, der vil stille til din rådighed alle de nødvendige værktøjer til at nå dit mål. Således at processen gennemføres så hurtigt og effektivt som muligt. Jeg kan forsikre dem om en personlig akkompagnement, så vi kan forene dine personlige, faglige og familiemæssige krav, med hele processen, der vil ende i en drøm. I den forstand, tøv ikke med at kontakte mig
Median salgspris
5.334.496 DKK
Salgslister
24
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Italiensk
Hvis du tillader mig at være din ejendomskonsulent, kan jeg investere min tid i hele processen, udvikle en marketingplan sammen med mit team og rettet mod slutkunden. Fokus vil altid være at se på den bedste aftale for kunden, uanset om ejendommen er vores eller et andet brand, fordi der altid vil være mulighed for forretningsdeling.
Median salgspris
2.238.250 DKK
Salgslister
6
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Mit navn er André Almeida, og jeg er ejendomskonsulent for Century21 Grupo Aliados I-teamet i Porto. Ærlighed, indsats og dedikation er sublime, men autentiske ord med hensyn til udviklingen af mit arbejde og i forholdet til klienten. Gennem hele mit professionelle liv har jeg lært at sætte pris på enhver drøm for mine kunder og at sætte mig i deres position, både i køb og i salget af deres ejendom. På denne måde forpligter jeg mig til at satse på omhyggelig akkompagnement, demonstrere klarheden og den totale støtte i alle processer, forsøge at præsentere sjælen og hjertet i de huse, der inspirerer os, og som jeg ikke undlader at betragte som en lille mine. Kontakt mig, jeg vil være helt til din tjeneste, en god-der til alle.
Median salgspris
2.872.421 DKK
Salgslister
40
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Vi hjælper med at opbygge drømme. Baseret på dit mål arbejder vi på at skabe de bedste forretningsbetingelser for dig. Drømme skal realiseres, og vi ønsker at være en del af løsningen. Vores arbejdsmetode fokuserer på forholdet til dig, med respekt, ærlighed og teamwork. Vi mener, at resultatet er gensidig tillid og tilfredshed med at nå vores mål sammen. Vi hjælper med at forenkle løsninger, finde og foreslå alternativer til dig med maksimal rentabilitet. Salg og / eller købe en ejendom behøver ikke at være en stressende oplevelse, men snarere noget spændende, berigende og givende for dig, og for alle andre spillere.
Median salgspris
2.723.204 DKK
Salgslister
13
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
"Det umulige på anmodning, mirakler kun efter aftale."  ♟Katalysatoren for beslutning i mine klienters liv. Uanset om det er salg, eget salg, køb, eget og / eller sekundært, investering, rentabilitet, byrehabilitering, byggeri, boliger, bygning, gyldent visum, opholdsvisum. ❤️ Ejendomsmægler ® | CIPS @nardotrealtor 🎓 Økonomi 🇵🇹 Porto, Portugal
Median salgspris
3.791.969 DKK
Salgslister
42
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Vores erfaring er baseret på de bedste teknologiske værktøjer, der findes på markedet, og konsolideret i kvaliteten og pålideligheden af de produkter, vi formidler. ComCasa® Imobiliária blev født med ansvaret for at præsentere den bedste service inden for ejendomsmægling, altid med tanke på de mest fordelagtige løsninger for de kunder, vi repræsenterer. Vores motto er: "Vores hus er dit hjem"
Median salgspris
2.238.250 DKK
Salgslister
92
Talte sprog
Portugisisk
Hvis du overvejer at sælge / købe en ejendom, og hvis du ønsker at gøre det hurtigere, med mere overvågning og bedre resultater, så tøv ikke med og kontakt mig. Jeg vil være ved din side, der tilbyder en opfølgning i alle aspekter af processen med salg / køb af din ejendom, med stringens, ærlighed, arbejde, engagement og med maksimal gennemsigtighed. ZOME SØDE HJEM Sammen, skiftende liv!
Median salgspris
2.773.938 DKK
Salgslister
9
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Jeg er en fast ejendom konsulent (med uddannelse i uddannelse og indretning), med en enorm passion for fast ejendom. Jeg er en person, der elsker at give en personlig service til hver person, der ønsker at sælge eller købe deres ejendom. Hvis du bor i Portugal eller i udlandet, kan jeg hjælpe dig med at nå din drøm. Jeg håndterer hele salg eller køb sprocessen med støtte fra advokater og / eller akkrediterede advokater.
Median salgspris
2.685.900 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Mit navn er Sofia Dejean og jeg er selvstændig ejendomskonsulent for iad Portugal. Mit primære arbejdsområde er Porto, Matosinhos og Leça da Palmeira, et område, som jeg kender særdeles godt, og hvor jeg føler mig helt tryg. Vil du købe eller leje en ejendom og stadig ikke har fundet det, du leder efter? Her på siden finder du min ejendomsportefølje. Jeg vil med glæde være med dig på besøg. Hvis du ikke kan finde det, du vil have her, er jeg helt tilgængelig for at hjælpe dig på dette meget vigtige stadium af dit liv.
Median salgspris
2.872.421 DKK
Salgslister
9
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk