New York: 3.580 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Efter at have boet lokalt hele mit liv, har jeg detaljeret viden om området, hvilket bringer enorm indsigt i de forskellige kvarterer i samfundet. Jeg forstår værdien af boliger, der er inden for de forskellige skoledistrikter, og arbejde med kunder og kunder til at opfylde deres individuelle familie behov. Med professionel dedikation, integritet og engagement i hver transaktion, vil jeg være der hvert skridt på vejen for at sikre, at alt går glat for mine kunder og kunder. Mit mål er at hjælpe både sælgere og købere nå deres mål.
Median salgspris
1.910.179 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Engelsk
Som ejendomsmægler bringer jeg vigtig ekspertise til mine kunder ved at navigere i kompleksiteten af ejendomstransaktioner. Min rolle indebærer at give dybdegående viden om lokale markedstendenser, ejendomsværdier og regler, hvilket sikrer, at kunderne træffer informerede beslutninger. Gennem effektiv kommunikation, forhandlingsevner og at holde sig ajour med markedsdynamikken guider jeg klienter problemfrit gennem købs- eller salgsprocessen, hvilket i sidste ende letter vellykkede og tilfredsstillende ejendomstransaktioner.
Median salgspris
8.533.389 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk
Malgorzata Pieniadz is an accomplished businesswoman who offers clients a unique understanding and a passion for the Real Estate market. Her broad financial expertise and professional sales prowess prove extremely effective in making the purchase or sale process as efficient, seamless and stress-free as possible. Trust, honesty and loyalty going the extra mile she putting her clients' interests above her own, always excellence in sales and marketing and closing the deal, skilled and effective negotiator. These are the words Malgorzata's long standing clients use to describe her. In addition to her experience, Malgorzata brings these qualities to each transaction she handles on behalf of her real estate clients. Malgorzata has an enthusiastic understanding of what people want in a home plus a supreme knowledge of the entire NYC marketplace - particularly Queens where she''s lived most of her life. Please take a few minutes to look through my site. If there is any way that I can assist you further, please contact me. Thank you for visiting my website: http://NYDreamHomesByMP.com. Let me help make your buying and selling experience one that you will never forget!! I hope to be hearing from you soon! Malgorzata understands the importance of a professional marketing and lead generation campaign. Using advanced technologies, Malgorzata creates a targeted digital marketing strategy for every listing. This includes an interactive tour, property website, text message lead generation, listing video, local and national exposure, and much more. Contact Malgorzata now and discover the power of a professional and aggressive real estate marketing campaign to gain buyers interest and sell homes faster. My native areas which I serve are: Astoria, Bayside, Bushwick, Downtown Brooklyn, Flushing, Forest Hills, Glendale, Greenpoint, Howard Beach, Long Island City, Maspeth, Middle Village, Ozone Park, Rego Park, Ridgewood, Williamsburg.
Median salgspris
22.414 DKK
Salgslister
2
Talte sprog
Engelsk, Polsk
Jeg har en forretningspartner, og vi er et team, der giver dobbelt dækning. Vi dækker Monroe, Wayne, Livingston, Steuben og Ontario County og samarbejder med andre agenter i andre amter for at hjælpe vores kunder med at få adgang til hjem. Det ville være mig en fornøjelse at hjælpe dig med at finde dit hjem.
Median salgspris
661.591 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Engelsk
Din bedste ven i fast ejendom! En lokal ejendomsressource på Staten Island siden 2002. Tillad mig at guide dig med salg og / eller køb af dit hjem. Mit # 1 mål er at sikre, at hver køber og sælger er bragt sammen i en aftale, der giver hver med en gevinst og behandles retfærdigt og ærligt. En anden generation Staten Island hjemmehørende rejst i South Beach, John kender ins og outs af den lokale Staten Island ejendomsmarkedet.
Median salgspris
27.867 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk
Jeg er en erfaren og succesfuld agent i det nedre Westchester County, New York-området. Jeg er ekspert i prisfastsættelse og værdiansættelse. Jeg er også en mester forhandler. Jeg har solgt ejendomme i dette område i 15 år og har boet i dette område i 25 år. Jeg har en kandidatgrad i uddannelse og en bachelorgrad i reklame og markedsføring.
Median salgspris
13.194.494 DKK
Salgslister
3
Talte sprog
Engelsk
I mange år har Barre's Luxury Properties været førende inden for levering af høj kvalitet fast ejendom professionelle tjenester til nationale og udenlandske kunder.: Barre's Luxury Properties er synonymt med eksklusive luksusejendomme over hele verden samt investeringsmuligheder i Marbella Málaga, De Kanariske Øer og De Baleariske Øer. Spanien. Kendt for vores professionelle arbejde i sektoren og investeringsrådgivning samt de højeste servicestandarder. Vores omdømme og stolthed er altid at tilbyde de bedste egenskaber og kvalitet af tjenester. Vores brede portefølje af ejendomme omfatter luksusvillaer, lejligheder, hoteller, lejlighedskomplekser, pakhuse og grunde i Marbella-Málaga, De Kanariske Øer og Balearerne samt et udvalg af eksklusive ejendomsinvesteringer i kontorer og erhvervslokaler. Tøv ikke med at sælge/leje din ejendom ved hjælp af formularen i vores kontaktsektion. Vi vil med glæde rådgive dig. Hvis du beslutter dig for at investere i en ejendom i Marbella-Málaga eller i Øgrupperne Canario eller Balear, kan vi hjælpe dig.
Median salgspris
9.318.653 DKK
Salgslister
1.021
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Italiensk
Adam Nye er en livslang bosiddende i Hovedstadsregionen New York og er en mand, far og ven. Han nyder at spille volleyball, klatring, tilbringe tid sammen med familien, og DIY-ing rundt i huset. Adam har hjulpet boligkøbere og sælgere i det meste af et årti. Han roser sig af at fokusere på sine kunders individuelle behov og yde professionel, etisk og erfaren service. Adams forretning er mere end 75% henvisning & gentage klienter, der beviser, at kvaliteten taler for sig selv. Adam Nye "The Real Estate Guy" er unikt kvalificeret til at hjælpe dig med at købe eller sælge et hjem. Hans certificeringer og betegnelser er: e-PRO®: Adam har de teknologiske færdigheder og fordele ved at få dit opslag til at skille sig ud, holde information sikker og drive forretning virtuelt. Disse er usædvanligt gavnlige færdigheder at have under & post COVID-19. GREEN: Adam forstår de forskellige systemer i et hjem, der kan være ressourceeffektive komponenter. Han kan rådgive om bæredygtighed toppe såsom solenergi, energi stjerne, hjem energi revisioner, utility rabatter, walkability, og meget mere. GRI (Graduate Ejendomsmægler Institute): Adam har bestået en kandidat niveau pensum, der omfatter områder af fast ejendom, jura, etik, forretning, praksis, kunder og teknologi. PSA (Pricing Strategy Advisor): Adam vil sørge for hans sælgeres programoversigter er korrekt prissat for markedet, og at hans købere ikke er overbetale for deres drømmebolig. ® Som medlem af National Association of REALTORS®, er Adam holdt til en højere etisk standard end selv loven kræver. RENE (Real Estate Negotiation Expert): Adam forstår de forskellige typer forhandlinger, magtspil, taktikker, kommunikationsstile og har brug for bedst at levere et win-win-resultat og en glad klient. SRS (Sælger repræsentant Specialist): Adam har omfattende uddannelse og erfaring i at arbejde med sælgernes behov, herunder markedsføring, kommunikation, rådgivning, værdiansættelse, og flere tilbud. Der er ikke noget "jeg" i Adam Nye. Adam har sammensat et team support system for at sikre hvert trin i transaktionen er dækket. Adam er din dedikerede agent, og han har integreret en virtuel assistent og transaktionskoordinator for at sikre, at din aftale forbliver på sporet fra A til Z. Hans team & systemer vil holde alle de papirarbejde, tidslinjer, advokater, långivere, og uforudsete udgifter i orden, så du ikke behøver at. I lang tid Investor, Adam ejer over 40 lejligheder, og har vendt et hus. Han har ofte arbejdet med investor købere og sælgere, og han ved, hvordan man taler sproget og tænke som en investor. Uanset om du er en erfaren investor eller leder efter din første aftale, kan Adam hjælpe. Har du brug for at sælge eller købe? Ring til Adam Nye "The Real Estate Guy"!
Median salgspris
2.144.097 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk