USA: 9.087 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Det ideelle match til individuel smag - Dit nye hjem skal emme af personlighed. Moderne eller traditionel, luksus ejendom eller minimalistisk loft. Din vision er min første bekymring. Din stil er min retning.
Median salgspris
2.492.604 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk, Italiensk
Som en ejendomsmægler® hjælper jeg dig med at forberede dit hjem til markedsføring! Prissætning dit hjem og få dit hjem klar, for dagens købere. Internettet køber! Professionelle billeder er den bedste måde at køre din køber til dit hjem! Når et tilbud er accepteret, begynder de kontraktlige forpligtelser! Jeg ser og guider dig sælgeren og køberen til at holde sig på mål med datoer, inspektioner og det sidste trin for at nå frem til det afsluttende bord! Jeg giver min alle for at sikre, at processen er vellykket, og du sælger / køber er sikker og smilende på din store dag!
Median salgspris
1.530.881 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Engelsk
Edwina Tynan er en luksus ejendomsspecialist. Hun har været nedsænket i San Francisco ejendomsbranchen siden 1996. Med tyve plus års erfaring som fast ejendom ejer og investor, har hun en ekstraordinær forståelse af Bay Area markedet. Hendes stærke design baggrund og erfaring maksimere potentialet i investeringsejendomme er et aktiv for boligkøbere og sælgere ens. Uddannet ved Dublin Institute of Design, Irland, og deltog i Academy of Art, San Francisco i Interior Design og Arkitektur. Hun har været konsulent designer på en lang række investeringsprojekter, lige fra ejerlejligheder, enfamiliehuse, og multi-enhed bygninger. Edwinas ekspertise plus to årtiers private ejendomshandler og forhandlinger giver hende et unikt perspektiv som ejendomsmægler. Hun er blevet tildelt 2018 Honor Society med Berkshire Hathaway Home Services.. Hendes interesser omfatter at være involveret med Global Real Estate organisationer til at udvide hendes internationale forbindelser for at lette hendes klients behov. Edwina har meget stærk kommunikation og mennesker færdigheder og hendes passion for fast ejendom er indlysende, hun er begejstret, selvsikker, hårdtarbejdende og leverer en overlegen oplevelse til sine kunder.
Median salgspris
26.155.456 DKK
Salgslister
2
Talte sprog
Engelsk
Dalila's ekspertiseområde omfatter luksus ejerlejligheder, enfamiliehuse, nye byggeprojekter, investeringsejendomme og erhvervsejendomme. Hendes personlige erfaring som hovedentreprenør rehabbing hjem giver hende en fordel, når de evaluerer nybyggeri eller ombygget ejendomme; at være en udlejer af udlejningsejendomme hjælper hende med at holde sine færdigheder skarpe, når de vurderer den optimale ROI potentiale ejendom for hendes investor kunder.
Median salgspris
1.433.904 DKK
Salgslister
7
Talte sprog
Engelsk, Spansk, Italiensk