USA: 9.087 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Jeg er en resultatdrevet person, der føler, hvorfor starte noget, hvis det ikke kan være færdig. Som en United States Air Force Veteran, er jeg stolt af at tjene og hjælpe folk, når de søger efter, at lige højre ejendom eller investering. Der er kun 24 timer på en dag, og tingene skal prioriteres for de bedste resultater. Arbejder på min egen og har en dokumenteret track record på over 60 salg om året i løbet af de sidste 30 år som en ejendomsmægler / agent, jeg holder op med at arbejde, når mit skrivebord er ryddet, og problemerne er løst.
Median salgspris
409.056 DKK
Salgslister
16
Talte sprog
Engelsk
"Din drøm er min passion!" Som en konsekvent Top Ejendomsmægler, der er troværdig, ansvarlig, erfaren, tålmodig, tænke ud af boksen, og venlige, mit team og jeg stræber efter at yde det højeste serviceniveau for at hjælpe hver eneste klient til at opfylde deres fast ejendom mål. Uanset om du er første gang hjem køber, move-up køber, første gang hjem sælger, nedskæringer, flytning, skifteretten, investor købe leje eller flip, på udkig efter bank-ejede, short sale, vores filosofi er enkel: vi pleje, vi har tillid til, vi lytter, og vi leverer! Klik her for at tjekke min biografi online: https://linktr.ee/derekhan_eastbay_realtor
Median salgspris
4.826.986 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Engelsk, Spansk, Kinesisk (kantonesisk), Kinesisk (mandarin)
Det ideelle match til individuel smag - Dit nye hjem skal emme af personlighed. Moderne eller traditionel, luksus ejendom eller minimalistisk loft. Din vision er min første bekymring. Din stil er min retning.
Median salgspris
3.467.148 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Engelsk, Italiensk
Cindy har en tysk baggrund, der gør hende til en meget resultatorienteret og passioneret rådgiver, der udmærker sig i kompetence, professionalisme og dedikation til sine kunder med fokus på den højeste kvalitetsservice, en klient kan opnå. Cindys track record for succes er bygget på at overholde "Standards of Excellence", når man beskæftiger sig med kunder over hele verden. Hun bruger unikke marketingstrategier globalt, og hendes kunder drager fordel af hendes internationale indflydelsessfære. Hendes hovedfokus er på high-end fast ejendom. Cindy startede oprindeligt i fast ejendom i 2014. Før han flyttede til Florida i 2013, havde Cindy en omfattende baggrund i international bankvirksomhed i den øverste ledelse af Deutsche Banks hovedkontor i Frankfurt, Tyskland. Gennem hele sin karriere rejste hun meget og udmærker sig gennem betydelige internationale forretningsforbindelser. Hendes kloge markedskendskab kombineret med dygtige salgsfærdigheder giver hende mulighed for nøjagtigt at identificere forretningsmuligheder, når hun samarbejder med købere, sælgere, investorer, udviklere, bygherrer og virksomhedsejere. Cindy forstår de specifikke behov hos internationale boligejere, investorer og købere i det sydvestlige Florida - efter at have været en selv. Efter at have flyttet 28 gange selv, forstår hun bestemt de krav, som købere og sælgere har. Cindys analytiske evner og branchekendskab hjælper med at give sine kunder værdifulde statistiske oplysninger til at rådgive sine kunder om den bedste måde at gennemføre deres transaktion på, lukke deres handler på den mest rimelige tid og i deres bedste interesse. Cindy er en lidenskabelig verdensrejsende og har boet i mange lande.
Median salgspris
3.440.819 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Engelsk
Som en ejendomsmægler® hjælper jeg dig med at forberede dit hjem til markedsføring! Prissætning dit hjem og få dit hjem klar, for dagens købere. Internettet køber! Professionelle billeder er den bedste måde at køre din køber til dit hjem! Når et tilbud er accepteret, begynder de kontraktlige forpligtelser! Jeg ser og guider dig sælgeren og køberen til at holde sig på mål med datoer, inspektioner og det sidste trin for at nå frem til det afsluttende bord! Jeg giver min alle for at sikre, at processen er vellykket, og du sælger / køber er sikker og smilende på din store dag!
Median salgspris
952.800 DKK
Salgslister
2
Talte sprog
Engelsk
Massiv oplevelse i hele South Florida, med forbindelser overalt i staten og USA. Uanset hvad du har brug for, invesments, 2nd hjem, ejerlejligheder, huse, jord, hoteller, multi-familie ejendomme, hvor som helst i Florida, kan jeg give de data, du har brug for at opnå overskud og finde din perfekte Florida egenskaber. Virtuelle ture og fjernlukninger gør køb eller salg til en leg. Og jeg garanterer, vil du have en vidunderlig oplevelse fyldt med kloge muligheder og godt humør, når du arbejder med mit team og mig. Vi dækker det hele - Real Estate på Life Speed!
Median salgspris
1.169.336 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk, Arabisk, Tjekkisk, Tysk, Græsk, Spansk, Estisk, Fransk, Italiensk, Litauisk, Polsk, Portugisisk, Russisk, Svensk, Tyrkisk, Kinesisk (mandarin)