Valencia: 2.430 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
100% fransktalende ejendomsmægler. Alle vores medarbejdere taler fransk og en del af vores team taler engelsk. Mere end 20 års erfaring inden for ejendomssektoren. For udlændinge: Vi hjælper dig med at ansøge om N.I.E. og åbne en bankkonto.
Median salgspris
1.267.574 DKK
Salgslister
136
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk, Italiensk
Hos Magenta Living er ethvert ejendomsprojekt et livsprojekt, og derfor gør vores team mere end blot at styre salg og udlejning af fast ejendom. Vi hjælper dig med at nå dine livsmål ved at tilbyde dig en oplevelse, der er så behagelig, flydende og stressfri som muligt gennem en gennemsigtig og klar proces. Og også helst på dit sprog... Klik på www.magentaliving.es
Median salgspris
3.780.353 DKK
Salgslister
20
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk, Italiensk
Drømmer du om paradis? Vi ledsager dig til at realisere dine drømme med sikkerhed og sindsro. Vores ejendomsmægler beliggende i hjertet af Costa Blanca, i Calpe, vil hjælpe dig og råde dig til at realisere dit køb projekt (finansiering, åbning bankkonti, kontakt med byerne advokater, arkitekter, bygherrer eller entreprenører, regnskabseksperter, notarer, etc ...) En investering i et sødt og indbydende land med et uforligneligt klima hele året og indtagende mennesker. Det ideelle sted at bo vidunderligt godt hele året rundt.
Median salgspris
3.341.519 DKK
Salgslister
126
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk
Stol på os for at gøre dine drømme om at eje et hjem til virkelighed eller øge din investeringsportefølje. Din tilfredshed og succes er vores prioritet hvert skridt på vejen.
Median salgspris
1.118.448 DKK
Salgslister
108
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Home Boutique er et team af højt kvalificerede fagfolk til at lukke højtstående operationer. Vi arbejder ved at yde en eksklusiv service, garantere køb og salg af operationer på en personlig og professionel måde, på kortere tid og uden bekymringer. "AT FINDE OS ER EN START, AT HOLDE SAMMEN ER FREMSKRIDT OG SAMARBEJDE ER EN SUCCES."
Median salgspris
5.055.384 DKK
Salgslister
52
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk, Portugisisk
Vores virksomhed er dannet af et ungt og dynamisk professionelt team med et fælles mål: At tilfredsstille vores kunders krav. Formålet med virksomheden er: Fremme, køb, salg og opførelse af alle former for by- og rustik fast ejendom. Et ungt bureau med eksperter og dynamiske fagfolk. Vi har en bred vifte af fast ejendom af New Homes og 2nd Hand, Chalets og Fincas i hele provinsen Alicante (TORREVIEJA, LA MATA, GUARDAMAR, ORIHUELA COSTA) VI ADMINISTRERER DIN NIE, OG BANKKONTO ÅBNING.
Median salgspris
738.175 DKK
Salgslister
83
Talte sprog
Spansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Polsk, Rumænsk, Russisk
At købe et hus eller lejlighed i Spanien er en drøm for mange mennesker. Men mange tager ikke springet. Derfor ledsager jeg dig i alle faser af denne købsproces og sætter dig i kontakt med kvalitetspartnere. Jeg foreslår, at De er bindeled og garant for Deres investeringsprojekt eller liv i Spanien.
Median salgspris
2.572.430 DKK
Salgslister
146
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Vi ledsager vores klienter gennem hele transaktionen til notaren og hjælper dem også i deres procedurer og ejendomssøgninger, vi tilbyder dem også: tjenester fra en advokat til alle juridiske og administrative spørgsmål, en arkitekt for energi og andre certifikater, finansfolk både i Frankrig (for franske udlændinge) og i Spanien ..... Vi forbliver til stede efter salget i tilfælde af behov.
Median salgspris
2.087.769 DKK
Salgslister
33
Talte sprog
Spansk, Fransk