Spanien: 10.000 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Velkommen til soldrøm egenskaber Vores virksomhed er ejet af en gruppe mennesker med mere end 15 års erfaring i køb, salg og bygning af boliger på Costa Blanca. Vi samler for købere og sælgere ægte professionalisme og erfaring, der tilsammen giver den bedste service til rådighed i regionen. Vi tilbyder dig det perfekte valg til service og garanterer dig tilfredshed, et mål, som andre søger at opnå. Dine krav er vores første prioritet, uanset om du ønsker en ejendom ved havet, nær stranden, med havudsigt, eller på landet med en swimmingpool, tilbyder vi dig alle muligheder. Nybyggeri eller videresalg boliger, vil vi forsøge at finde en med priser, der passer til dig. Rådgivning, realkreditlån, eftersalg, TILLID! Vi giver dig alle de muligheder, vi, her på soldrøm egenskaber; kender vores marked, og vi gør alt for at tilføje dig til vores liste over tilfredse kunder.
Median salgspris
2.609.434 DKK
Salgslister
624
Talte sprog
Spansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Hollandsk
Experience the Spanish Mediterranean your way! In our real estate consultancy we are passionate about the Mediterranean lifestyle and we want to transmit that passion to our clients. Our approach is based on providing personalized attention and total quality in all aspects of our services. As comprehensive real estate advisors, we offer a wide range of services to facilitate the entire process of buying or selling a property in the south, southeast of Spain and the Balearic Islands: Ibiza and Mallorca. Our team of experts not only handles real estate brokerage but also provides legal and business advice to ensure our clients make informed and confident decisions. In addition, we take care of the processing of mortgages and aspects related to residency by purchase of real estate, ensuring that our clients have all the necessary tools to enjoy their life in the Spanish Mediterranean. At Mediterranean Realty Consultant we value diversity and speak Spanish, English and Dutch to cater to a wide range of international clients. To guarantee maximum confidence in our services, we are API (Real Estate Agents) and we are registered in the Registry of Real Estate Brokerage Agents of the Valencian Community (RAICV 0277). In addition, we are part of the prestigious Associations of Real Estate Agents of Alicante (APIAL) and API Baleares, which endorses our professionalism and experience in the sector. So if you are looking for a property in the beautiful Spanish Mediterranean, do not hesitate to contact us. Our team will be happy to help you find your dream home and offer you an unbeatable real estate experience. Come and experience the Spanish Mediterranean your way! Mediterranean Real Estate Consultant!
Median salgspris
4.601.506 DKK
Salgslister
109
Talte sprog
Spansk, Tysk, Engelsk, Hollandsk
Vi er Api (ejendomsmæglere) og også certificerede ejendomsmæglere med en voksende national tilstedeværelse i Spanien. Denne dobbelte oplevelse af ejendomsmarkedet giver os mulighed for at tilbyde dig en optimal styring og servicekvalitet til køberklienten og porpietario-klienten, der ønsker at sælge sit hus. Vi garanterer en 100% tilfredsstillende salgsproces i løbende forbedringer, dodne vi guider kunden i alle faser og med alle faciliteter.
Median salgspris
3.504.347 DKK
Salgslister
78
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Engelsk, Fransk
Vores virksomhed er dannet af et ungt og dynamisk professionelt team med et fælles mål: At imødekomme vores kunders krav. Virksomheden har til formål at: Fremme, køb, salg og opførelse af alle former for urban og rustik Real Estate. Et ungt bureau med eksperter og dynamiske fagfolk. Vi har en bred fast ejendom tilbud af nye og 2nd Hand Homes, Hytter og Fincas i hele provinsen, huslejer og overførsler, alle med de bedste økonomiske garantier på markedet op til 100% af en kredit og realkreditlån for dig at købe.
Median salgspris
1.998.224 DKK
Salgslister
71
Talte sprog
Spansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Kinesisk (kantonesisk), Kinesisk (mandarin)
Median salgspris
2.162.257 DKK
Salgslister
61
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Engelsk, Fransk
Smarthome er det førende boutique ejendomsselskab i Palma centrum. Vi tilbyder en skræddersyet service til enkeltpersoner og investorer på udkig efter upåklagelig service, ekspertrådgivning og ejendomme af høj kvalitet. Vi mener, at grundlaget for et fremragende forhold er klar, direkte og ærlig kommunikation. Mange mennesker vil hjælpe dig med at købe eller sælge fast ejendom, men få vil give dig så meget tid, omhu og overvejelse som vi gør. Vi er ikke de største på øen, men vores mål er at være de bedste. De fleste af vores kunder er gengangere; Hvis du arbejder med os én gang, vil du arbejde sammen med os for evigt. Det er et løfte.
Median salgspris
8.127.103 DKK
Salgslister
66
Talte sprog
Spansk, Arabisk, Catalansk, Engelsk, Fransk
Vi er et team af specialister i søgning og fjernelse af fast ejendom i det smukke område af naturparken "el Garraf" omkring 30 minutter syd for Barcelona. Vores speciale er viden om området og de forskellige (mor) sprog, vi tilbyder. Vi hjælper dig med at finde ejendomme i Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella, Vilanova i la Geltru ..., men vi har også eksklusive ejendomme, som vi kan tilbyde dig. Tøv ikke med at kontakte os: www.happyexpat.es
Median salgspris
3.355.226 DKK
Salgslister
41
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Tysk, Fransk, Italiensk, Hollandsk
Velkommen til Atipika! Vi byder dig velkommen til vores virksomhed, og vi invitere dig til at lære vores tjenester at kende, samt de utallige fordele ved arbejder sammen med os. Næsten 25 år innovativ, voksende og førende på ejendomsmarkedet. Mere end 11.000 operationer på 20 år ratificere vores metode og måde at gøre tingene på. Mere end 50 nationaliteter er en del af vores kunde- og ejerbase, plejet med indsats og tillid.
Median salgspris
6.878.214 DKK
Salgslister
325
Talte sprog
Engelsk, Catalansk, Spansk, Fransk, Italiensk, Portugisisk, Russisk
Din Ejendomsmægler i Ebro Delta Vi er en familievirksomhed, der er dedikeret til ejendomsmæglervirksomhed siden 1960. Vi er beliggende i Deltebre, Catalunya (Spanien), i hjertet af Ebro Delta Natural Park, en af de vigtigste naturparker i Europa, lige ved siden af Middelhavet, for enden af Ebro-floden. I vores Delta kan du øve dig i en række aktiviteter såsom fuglekiggeri, fiskeri, svømning, sejlads, kajaksejlads, cykling, kitesurfing og mange flere. I over 50 år har vi etableret et fremragende forhold til vores kunder, som har stolet på os både lokalt, nationalt og internationalt.
Median salgspris
1.069.944 DKK
Salgslister
136
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Rumænsk