Spanien: 9.999 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
AGENCIA MEDITERRANEA er et selskab, der tilbyder en omfattende service i markedsføringen af fast ejendom aktiver beliggende i Valencia (Spanien), der primært fokuserer på provinsen Alicante og Valencia.
Median salgspris
3.049.207 DKK
Salgslister
44
Talte sprog
Spansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Rumænsk
For vores kunder, der ønsker at købe eller leje en ejendom i Torrevieja, vil vores venlige flersprogede agenter og vores state-of-the-art kontorteknologi gøre oplevelsen af at finde din ideelle ejendom til en fornøjelse og en tidsbesparende. Vi guider vores kunder gennem hele købs- eller lejeprocessen og giver dem praktisk og juridisk rådgivning før, under og efter valg af bolig.
Median salgspris
2.613.234 DKK
Salgslister
160
Talte sprog
Spansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Italiensk, Hollandsk, Russisk
Velkommen til Atipika! Vi byder dig velkommen til vores virksomhed, og vi invitere dig til at lære vores tjenester at kende, samt de utallige fordele ved arbejder sammen med os. Næsten 25 år innovativ, voksende og førende på ejendomsmarkedet. Mere end 11.000 operationer på 20 år ratificere vores metode og måde at gøre tingene på. Mere end 50 nationaliteter er en del af vores kunde- og ejerbase, plejet med indsats og tillid.
Median salgspris
7.408.940 DKK
Salgslister
215
Talte sprog
Engelsk, Catalansk, Spansk, Fransk, Italiensk, Portugisisk, Russisk
Mit navn er Aitor, og jeg opererer som charteret ejendomsmægler: API A13245 og AICAT 10900 fra Barcelona. Ud over at præsentere ejendommene på mit websted tilbyder jeg dig Personlig shopper-service i Catalonien, der får adgang til hele ejendomsmarkedet.
Median salgspris
13.030.799 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Du leder efter en ejendomsmægler i Spanien, så kontakt mig. Du drømmer om at erhverve en ny ejendom i Spanien, og du vil have det til at være et fornøjelseskøb, jeg vil lytte til dig og rådgive dig. Jeg vil ledsage dig under hele dit køb, søge efter ejendommen, besøge under konstruktionen, aflevere nøglerne, hjælpe med finansiering, råd om dekoration, få NIE osv ... Jeg taler flydende engelsk, spansk og fransk. Kundetilfredshed er mit mål. Vi ses snart
Median salgspris
3.090.161 DKK
Salgslister
89
Talte sprog
Fransk, Engelsk, Spansk
Vi tilbyder dig eksklusive tjenester og det fineste udvalg af ejendomme til salg i Monte Pego kun få minutter fra sandstrande, golf Oliva Nova og marinaen i Denia. Vi ledsager dig i alle trin under dit projekt. Vores transaktioner behandles af en trust virksomhed og en specialiseret advokat giver dig mulighed for at foretage et sikkert køb med fuldstændig ro i sindet.
Median salgspris
2.971.022 DKK
Salgslister
54
Talte sprog
Engelsk, Spansk, Fransk
Hej Jeg har WhatsApp og Telegram: +351 - 920166477 Jeg er portugiser. Taler engelsk. Hablo Espanol. Taknemmelig. Tak. Un saludo.
Median salgspris
424.432 DKK
Salgslister
143
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
ClauBrava refererer til en nøgle, en nøgle, der åbner og lukker døre, dem, som vi forholder os til kapitler i dit liv, som vi ønsker at være en del af. Hjem og familie er to grundlæggende søjler i livet. Vi ønsker at hjælpe dig med at finde det perfekte sted for dig og din familie. Innovative Real Estate Agency instrueret af Mireia Plaja Borrell med Aicat 9966 og kollegiale i API skolen med nummeret 12.800. Takket være hans erfaring og venlighed vil han gøre hvert øjeblik enkelt og professionelt. Tøv ikke med, kontakt uden forpligtelse og vil styre din fast ejendom operation.
Median salgspris
2.066.312 DKK
Salgslister
38
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk
Ejendomsmæglerkontor i Sunny Orihuela Costa, Spanien - Byg din karriere hos os! Oficina Inmobiliaria Remax en Orihuela Costa Vores kontor og agenter er dedikeret til at yde fremragende service til hver af vores kunder. Hvis du tænker på at købe eller sælge i området, stop i og besøge os. Vi vil meget gerne byde dig velkommen til en kop kaffe eller te og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om køb eller salg sprocessen. Fra detaljer forklaring af dokumenter og gebyrer til blot at diskutere, hvad der foregår i den nuværende lokale ejendomsmarkedet. Kontakt os eller stop i dag. Vi har over 16 agenter og taler over 10 forskellige sprog. Vores kontor ligger i rundkørslen på Zeniamar Commercial Center i Urb. Zeniamar ud for Avd. Californien. Vi er åbne fra 9:30 til 18:30. beachhomes@remax.es Somos una agencia inmobiliaria con un enfoque internacional, con agentes de diferentes países de origen. Conocemos los hábitos de compra de nuestros klienter compradores. Si piensas en vender, contactamos! Si estas pensando en comprar llámanos para hablar con uno de nuestros agentes de la zona
Median salgspris
1.116.181 DKK
Salgslister
37
Talte sprog
Spansk, Dansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Litauisk, Norsk bokmål, Hollandsk, Polsk, Russisk, Svensk
Din Ejendomsmægler i Ebro Delta Vi er en familievirksomhed, der er dedikeret til ejendomsmæglervirksomhed siden 1960. Vi er beliggende i Deltebre, Catalunya (Spanien), i hjertet af Ebro Delta Natural Park, en af de vigtigste naturparker i Europa, lige ved siden af Middelhavet, for enden af Ebro-floden. I vores Delta kan du øve dig i en række aktiviteter såsom fuglekiggeri, fiskeri, svømning, sejlads, kajaksejlads, cykling, kitesurfing og mange flere. I over 50 år har vi etableret et fremragende forhold til vores kunder, som har stolet på os både lokalt, nationalt og internationalt.
Median salgspris
1.407.326 DKK
Salgslister
57
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Rumænsk