Spanien: 9.995 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Du leder efter en ejendomsmægler i Spanien, så kontakt mig. Du drømmer om at erhverve en ny ejendom i Spanien, og du vil have det til at være et fornøjelseskøb, jeg vil lytte til dig og rådgive dig. Jeg vil ledsage dig under hele dit køb, søge efter ejendommen, besøge under konstruktionen, aflevere nøglerne, hjælpe med finansiering, råd om dekoration, få NIE osv ... Jeg taler flydende engelsk, spansk og fransk. Kundetilfredshed er mit mål. Vi ses snart
Median salgspris
2.708.280 DKK
Salgslister
70
Talte sprog
Fransk, Engelsk, Spansk
Velkommen til Atipika! Vi byder dig velkommen til vores virksomhed, og vi invitere dig til at lære vores tjenester at kende, samt de utallige fordele ved arbejder sammen med os. Næsten 25 år innovativ, voksende og førende på ejendomsmarkedet. Mere end 11.000 operationer på 20 år ratificere vores metode og måde at gøre tingene på. Mere end 50 nationaliteter er en del af vores kunde- og ejerbase, plejet med indsats og tillid.
Median salgspris
6.558.652 DKK
Salgslister
238
Talte sprog
Engelsk, Catalansk, Spansk, Fransk, Italiensk, Portugisisk, Russisk
Mit navn er Aitor, og jeg opererer som charteret ejendomsmægler: API A13245 og AICAT 10900 fra Barcelona. Ud over at præsentere ejendommene på mit websted tilbyder jeg dig Personlig shopper-service i Catalonien, der får adgang til hele ejendomsmarkedet.
Median salgspris
18.935.642 DKK
Salgslister
7
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Vi tilbyder dig eksklusive tjenester og det fineste udvalg af ejendomme til salg i Monte Pego kun få minutter fra sandstrande, golf Oliva Nova og marinaen i Denia. Vi ledsager dig i alle trin under dit projekt. Vores transaktioner behandles af en trust virksomhed og en specialiseret advokat giver dig mulighed for at foretage et sikkert køb med fuldstændig ro i sindet.
Median salgspris
3.069.136 DKK
Salgslister
51
Talte sprog
Engelsk, Spansk, Fransk
Din ejendom i Barcelona Nye tider, nye løsninger
Median salgspris
5.952.265 DKK
Salgslister
31
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Drømmer du om paradis? Vi ledsager dig til at realisere dine drømme med sikkerhed og sindsro. Vores ejendomsmægler beliggende i hjertet af Costa Blanca, i Calpe, vil hjælpe dig og råde dig til at realisere dit køb projekt (finansiering, åbning bankkonti, kontakt med byerne advokater, arkitekter, bygherrer eller entreprenører, regnskabseksperter, notarer, etc ...) En investering i et sødt og indbydende land med et uforligneligt klima hele året og indtagende mennesker. Det ideelle sted at bo vidunderligt godt hele året rundt.
Median salgspris
2.968.692 DKK
Salgslister
201
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk
Tenerife Residential har en professionel afdeling af ejendomsadministratorer kvalificeret med stor erfaring og viden i ejendomsmarkedet sektor. Vores filosofi er baseret på en professionel og personlig behandling til hver af vores kunder til at opfylde deres anmodninger tilbyder den rigtige forvaltning for de ønskede krav. Den person eller virksomhed, der ønsker at købe eller sælge lejligheder, lejligheder, hytter, gårde, grunde osv. selv andre typer af investeringsorienterede aktiver i bolig-, by-, industri-eller inden for turistsektoren såsom aparthotels og hoteller eller jord til udvikling af disse projekter, kan du have sikkerhed for at være i hænderne på professionelle eksperter i sektoren, der vil rette dit arbejde og indsats mod et formål: at vores kunder er tilfredse med vores ledelse. Vi er opmærksomme på vigtigheden og ansvaret for vores arbejde, så vi giver dig alle mulige midler til at sikre, at din ejendomsdrift udføres på en sikker, optimal og omkostningseffektiv måde.
Median salgspris
1.980.988 DKK
Salgslister
172
Talte sprog
Spansk, Tjekkisk, Engelsk, Slovakisk
Albium - Ejendomme i Barcelona er en familievirksomhed, der begyndte at have, som sin vigtigste aktivitet, fremme og opførelse af ejendomsprojekter. Dens aktivitetsstart er i 70'erne. I årenes løb har virksomheden udviklet og øget sin radius af geografisk aktivitet, positionering sig, også i Barcelona by, samtidig med at diversificere sine aktiviteter i 3 områder. Ejendomsmægler Inden for fast ejendom område, udfører vi følgende aktiviteter: formidling i salg og leje køb (uanset om sæsonbestemt eller længere ophold), værdiansættelse af fast ejendom, eksklusiv service for søgning af fast ejendom til købere (Personal Shopper), udlejningsstyring og investeringsrådgivning. Formueforvaltning Vi udfører en omfattende forvaltning af aktiverne: økonomisk, finansiel, juridisk, kommerciel og drift (som omfatter integreret vedligeholdelse af bygninger, forsyninger og forsikring). Alle Albium erfaring på din service for at sikre dig det bedste afkast af din investering. Overnatning for turister Oprindeligt administrerende turistlejligheder i Barcelona by. I dag fokuserer vi på udnyttelse af turistindkvartering i Montseny-området. Vi har gennemført vores eget omfattende rehabiliteringsprojekt og opererer under mærket Montseny i landdistrikterne.
Median salgspris
3.344.429 DKK
Salgslister
42
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Engelsk, Fransk, Italiensk
Vores virksomhed blev oprettet i 2003 under handelsnavnet L&S ejendomsservice, der tilbyder tjenester til køb og salg, udlejning, finansiering og fremme af nybyggeri i hele Middelhavskysten. I 2005 blev virksomheden den første importør og udvikler i Spanien af præfabrikerede træhuse model "sandwich panel". I 2019 har vi udvidet med ATT Ejendoms- og Finanskoncernen. Foreningen består af et dynamisk, professionelt og betroet team med et fælles mål: at imødekomme vores kunders krav. Dedikeret til fremme, køb, salg og opførelse af alle former for by-og rustikke fast ejendom. Vi har en bred vifte af nye og brugte boliger, hytter og gårde i hele provinsen, huslejer og overførsler, alle med de bedste økonomiske garantier på markedet styre dit realkreditlån for at gøre alt meget lettere for dig.
Median salgspris
655.493 DKK
Salgslister
191
Talte sprog
Spansk, Bulgarsk, Engelsk