Torrevieja: 410 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Vi tilbyder en helt personlig og komplet styring, tilpasset hver klient. Vi har hjem i hele Området Costa Blanca og Costa Cálida. Du vælger selv, hvor og hvordan du vil bo. Vi er dedikeret til forvaltningen af alle typer ejendomme, både nye og brugte boliger, og vi har en bred portefølje af både nationale og udenlandske kunder.
Median salgspris
1.881.002 DKK
Salgslister
93
Talte sprog
Spansk, Tysk, Engelsk, Fransk
Vi er en førende udviklings- og ejendomsgruppe på Costa Blanca. Vi har mere end 20 års erfaring med at tilbyde vores kunder den bedste service og de bedste priser, og baserer vores arbejde på solide søjler: professionalisme, kvalitet og gennemsigtighed. Når du køber med GRUPO IMMOSOL, sikrer du ro i sindet ved at gøre det med et førende firma i sin sektor, som giver dig den eksklusive opmærksomhed, du fortjener, og komplet juridisk og skattemæssig rådgivning. Vores job er at hjælpe dig med at gøre processen med at købe en ejendom, hvad enten det er til at leve eller investere, enkel og sikker. Hos Grupo Immosol har vi bygget dit drømmehus siden 1997.
Median salgspris
2.015.360 DKK
Salgslister
99
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk, Hollandsk, Russisk, Svensk, Ukrainsk
Novus Habitat har i årevis betjent kunder fra Island og andre lande i køb af fast ejendom på det spanske fastland. Vi har et stærkt team af ejendomsmæglere, advokater og eftersalgsserviceudbydere fra forskellige lande. Novus Habitat har to kontorer på fastlandet, et i Benijofar (Torrevieja) og et andet i Altea. Vi er nu stolte af at have medarbejdere på Tenerife og sigter mod at åbne vores kontor der inden længe. Vi specialiserer os i salg af nybyggeri i Costa Blanca-området og har ejendomme fra alle større byggefirmaer i området. Vores fokus er primært på service til vores købere, opfølgning og eftersalgsservice. Vi er her for dig!
Median salgspris
2.761.789 DKK
Salgslister
570
Talte sprog
Spansk, Dansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Hollandsk, Norsk
Professionelle tjenester af høj kvalitet uden småt for både ejere og sagsøgere. Bred vifte af huse, villaer, lejligheder, grunde, fincaer i Alicante, Crevillente, Elche, Hondon, Albatera...
Median salgspris
1.647.743 DKK
Salgslister
213
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Engelsk, Fransk
Om Sonneil Hos Sonneil er vi overbeviste om, at livet er meget bedre, når du nyder solen og havbrisen. Vores mission er at sikre, at du selv kan opleve det. Find den bolig, du leder efter. Vi har mere end hundrede ejendomsudviklinger i vores portefølje. Og hvis det hjem, du kan lide, ikke er blandt dem, vil vi arbejde sammen med vores team af betroede samarbejdspartnere for at hjælpe dig med at finde det. Alle er forskellige. For at tilbyde dig den bolig, der passer bedst til dig, undersøger vi dine behov og dine planer for fremtiden. Derudover kan du besøge kampagnen efter eget valg både virtuelt og personligt, og vi hjælper dig på det sprog, der er mest behageligt for dig. Vi er den største ejendomsmægler på Costa Blanca. Vi arbejder også på Costa del Sol, Costa de Valencia, Costa Azahar, Costa Calida, Almeria og Costa de Mallorca.
Median salgspris
2.015.360 DKK
Salgslister
15
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Hollandsk, Polsk, Russisk, Ukrainsk