Madrid: 1.582 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Vi er en anden ejendomsmægler Idílico er et selskab, der forvalter formidling af ejendomsaktiver, der udelukkende er specialiseret i Madrid-regionen. Med mere end ti års erfaring i den idylliske sektor blev det født til at differentiere sig fra andre ejendomsmæglere, som i mange tilfælde opkræver misbrugsprovisioner. Vi arbejder med faste og lukkede gebyrer fra starten i henhold til hjemmets værdi, studerer hver kundes behov og ledsager ham gennem hele processen, som en kommercialisering kræver indtil slutningen.
Median salgspris
2.774.681 DKK
Salgslister
6
Talte sprog
Spansk
FAST EJENDOM ALFA DISCOVERY REAL STATE MED KONTORER PÅ IBIZA (BALEARERNE) OG MADRID. VORES FIRMA TILBYDER EN OMFATTENDE LEDELSE I SALGET AF ALLE TYPER EJENDOMME OG STILLER DE BEDSTE KOMMERCIELLE RÅDGIVERE MED ANERKENDT ERFARING INDEN FOR EJENDOMSSEKTOREN TIL RÅDIGHED. ALFA DISCOVERY REAL STATE
Median salgspris
1.711.799 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Vi er den eneste fast ejendom, der giver en præmie, personlig og tæt service hjælper dig fra begyndelsen gennem hele processen takket være vores team af fagfolk og samarbejdspartnere advokat, økonomichef, skat manager. Specialiseret i salg af nedarvede ejendomme og som følge af skilsmisser. Vi rådgiver og hjælper dig i hvert trin
Median salgspris
4.102.351 DKK
Salgslister
3
Talte sprog
Spansk
Jeg tror på at vinde tillid og opbygge relationer. Jeg er meget engageret i mit arbejde, dedikeret til mine kunder. Jeg er ejendomskonsulent i Madrid. Jeg er en ansvarlig person, der altid vil søge dit bedste råd, så jeg kan træffe den bedste beslutning, Med et stort engagement i mit arbejde, som også er min passion, Dedikeret og entusiastisk til at opfylde dine behov, løbende træning for at være effektiv og opnå stor succes, der dækker dine personlige og faglige behov. Jeg er begejstret og motiveret til at være en fast ejendom konsulent i Madrid-området. Kontakt mig og tjek selv.
Median salgspris
518.351 DKK
Salgslister
102
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Italiensk, Portugisisk
Hos ejendomsmæglerfirmaet "Isabel Guisado" fejrer vi. Indtast tredje generation !! Siden 1968 har familien Guisado været involveret i salg, udlejning, overdragelse osv. af godserne i det nordvestlige område af Sierra de Madrid. Vi er meget tilfredse med den tillid, som vores kunder har til vores arbejde og erfaring. Med det uvurderlige samarbejde mellem Curra Barranco, Rocío Artolazábal Guisado og mig selv danner et team, der stiller sig til din tjeneste med entusiasmen fra den første dag.
Median salgspris
1.387.340 DKK
Salgslister
36
Talte sprog
Spansk