Santarém District: 878 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Mit navn er Carlos CONSTANTINO og jeg er selvstændig ejendomskonsulent hos IAD Portugal. Ønsker du at købe eller leje en ejendom og har stadig ikke fundet det, du leder efter? Jeg er fuldt ud tilgængelig for at hjælpe dig i denne meget vigtige fase af dit liv. Overlad processen med at købe dit hjem til en ejendomskonsulent med fokus på at gøre din drøm til virkelighed. Jeg tilbyder al støtte i søgeprocessen. Jeg tilbyder al opfølgning på den finansielle proces. Jeg tilbyder al vejledning og hjælp i den juridiske proces indtil realiseringen af gerningen. Hvis du planlægger at sælge dit hjem, kan jeg også hjælpe dig ved at give dig et skøn over dets værdi og annoncere din ejendom på mere end 200 ejendomsportaler rundt om i verden gratis. "At sælge dit hus eller lejlighed med IAD er den enkleste løsning!" Hvis du er interesseret i at forbedre din ejendom, så kontakt mig og lad os arbejde sammen. Jeg glæder mig til at se dig.
Median salgspris
2.759.833 DKK
Salgslister
23
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
JJ TEAM Hvis du vil sælge, købe et hus eller en grund til at bygge, så tal med os! Vi er et team af fagfolk med stor erfaring på ejendomsmarkedet, uanset om det giver dig en personlig service og ekspertise. Vælg et team med høj ydeevne og dokumenterede resultater! + 400 solgte ejendomme | Uddelt siden 2014 | Ledere på Sydbredden
Median salgspris
3.729.131 DKK
Salgslister
20
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Engelsk, Spansk
Jeg er uafhængig ejendomskonsulent for iad Portugal siden 2016 i området Fátima, Ourém og i nærheden. Jeg kender mit område meget godt, hvor jeg føler mig helt tilpas. Det vil være en fornøjelse at hjælpe med at realisere dit ejendomsprojekt, hvilket garanterer dig et personligt akkompagnement i alle faser af processen og en kvalitetsservice. Jeg ledsager dig gennem hele købsprocessen, fra udvælgelsen af fast ejendom, til besøgene, til finansieringen og gerningen, og jeg kan videresende dig til partnere i vores tillid, som vil hjælpe dig med alle de nødvendige procedurer for installationen i regionen. Den sidste vigtige detalje, for internationale kunder, der sandsynligvis vil købe i vores land, taler jeg fransk, tysk og engelsk
Median salgspris
447.540 DKK
Salgslister
11
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Engelsk, Fransk
Jeg hedder Fatima Fernandes. Jeg er mor. Jeg er iværksætter. Jeg er enkel, ærlig og hårdtarbejdende. Jeg elsker babyer, dyr, jeg elsker naturen, stranden og jeg elsker at tale med mennesker. Jeg har mål og drømme, ligesom dig. Jeg omfavnede dette projekt, fordi jeg kan lide at hjælpe mennesker. Køb eller salg af et hjem kan være en stressende proces, og jeg er her for at ledsage dig og gøre denne rejse roligere og mere speciel for dig. Og de øjeblikke, hvor jeg hjælper dig med at sælge din ejendom, eller når jeg giver nøglerne til dit nye hjem direkte i dine hænder, er ubeskrivelige, fordi jeg lever øjeblikket med dig. Et nyt liv, et nyt projekt, en ny præstation! Jeg har tillid til, at når processerne er afsluttet, at jeg er den konsulent, du vil kunne stole på i alle dine fremtidige situationer. Jeg er sådan, ufiltreret. Seriøs, villig til at ske. Og din succes er min succes. Skal vi samarbejde?
Median salgspris
581.803 DKK
Salgslister
19
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
+351 913 676 915 Dette er den direkte kontakt for at finde ud af mere om denne ejendom.
Median salgspris
7.459.008 DKK
Salgslister
3
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Mit navn er Ana Paula Ramos, jeg er ejendomskonsulent hos RE/MAX Vantagem Ribatejo, i hvad der er den største portugisiske koncern i den største internationale koncern. Dette er i øjeblikket et af de mest eftertragtede områder i vores by til investering og til egne boliger. I en læringsverden efter lockdown fortsætter forretningen med at blive gjort, sandsynligvis ikke med samme hastighed, ikke med det samme kompromis, endsige den samme holdning. Hvis ideen er at flytte hus, lad os gøre det for at være lykkeligere. I den tid, vi lever i, er den største udfordring vores beslutsomhed. Der er altid nogen, der overvejer at købe eller sælge et hus. Hvis det er din sag, eller du kender nogen, der er interesseret, bedes du kontakte mig, jeg har kunder, der er passende kvalificerede til at ønske at købe et hus i dette område. Vi ved, at for mange er de kommende tider måske ikke de bedste, der er mange tvivl, om forværringen af boliglån, afslutningen på moratorier, investeringer og mange andre spørgsmål, der undertiden "hjemsøger" os, når vi træffer denne beslutning. Kontakt mig, jeg hjælper!
Median salgspris
850.327 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
At hjælpe dig med at sælge din ejendom eller finde dit drømmehus er min mission, som jeg udfører med professionalisme, stringens og sandhed.
Median salgspris
745.901 DKK
Salgslister
8
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
Jeg er en Real Estate Professional siden 1995, med stor erfaring og forretning fra nord til syd for landet. Med solid viden om fast ejendom lovgivning og beskatning i Portugal, jeg fremme og videregive din ejendom med høje standarder i Rigor, kommunikation og image. Jeg har let i at identificere sande potentielle kunder ved initialkvalifikation. Opfølgning / Opfølgning af personlige kunder og fremragende forhandlingsfærdigheder. Jeg har en portefølje af kunder, der har været med mig i over 20 år. Kontakt mig og bevise professionalisme excellence.
Median salgspris
3.371.472 DKK
Salgslister
7
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk