Oeiras: 550 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Fuldt portugisisk og fuldt uafhængigt agentur. På markedet siden 1999, hvor professionalisme er appanage af dette firma. Alverdomus har været til stede fra nord til syd på grund af passagen af "mund til mund", der for os er det bedste visitkort. Vi er altid tilgængelige, og klienten, det være sig køber eller sælger, behandles altid med respekt og giver det bedste, hvad enten det er på ejendomsniveau eller på administrativt niveau. Ærlighed og oprigtighed er vores motto. Vi er tilgængelige via: www.alverdomus.pt Facebook Instagram WhatsApp
Median salgspris
1.902.896 DKK
Salgslister
46
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Italiensk
Jeg er en reklame med dokumenteret beviser og med anerkendelse i Century21 netværk på local departure agency i Oeiras. Mit mål er at hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed!
Median salgspris
2.339.443 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Kære kunde   Jeg håber, at oplysningerne i denne præsentation vil hjælpe dig med at forstå, hvordan den store viden, jeg har erhvervet i løbet af de sidste 30 år, og den konstant læring viden gør mig til den rigtige person til betydeligt at reducere din risiko og forbedre din ejendomshandel.   Fra en tidlig alder knyttet til folk-til-mennesker forretning, var det nemt at finde de bedste ingredienser til at arbejde i dette univers, der er blevet en passion. Kommercielle relationer, ombygning og specialisering i køkkenprojekter, har sedimenteret viden til at kulminere i dag i fast ejendom succes.   Det er en del af mit DNA at anvende daglige værdier som Rigor, Professionalism and Ethics med hver samtalepartner, så transaktionens succes altid overstiger forventningerne hos hver aktør.   Du kan regne med al min dedikation og erfaring til at hjælpe med at træffe de bedste beslutninger, fra første øjeblik, gennem støtte og støtte til forhandling, og indtil afslutningen af virksomheden.   Arbejder aktivt for at holde kunder for livet, er det ikke overraskende, at i færd med at markedsføre din ejendom, jeg søger at få mest gavn for alle. Mine kunders succes har været garantien for et varigt forhold, som heldigvis er blevet gentaget gennem årene.   At omfavne projektet i RE/MAX Golden Line Group er størkning af en struktur, der er orienteret efter mål og altid tjener med kvalitet og ekspertise!
Median salgspris
3.992.351 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
"I de sidste 5 år har ingen solgt flere ejendomme i lissabondistriktet, i hele ejendomssektoren, end José Carlos Nunes-teamet". af "Forbes Portugal" Omfattende kundeservice: - besøg, forhandling og lukning. - finansiel. - lovligt.
Median salgspris
4.141.597 DKK
Salgslister
12
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Dedikation, omsorg, tillid og respekt er mine vigtigste kvaliteter som person og professionel. Jeg forsøger at tage mig af min klients interesser i alle faser af virksomheden, altid med tanke på, hvad deres behov og præferencer er.
Median salgspris
2.384.217 DKK
Salgslister
2
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Engagement og gennemsigtighed er, hvad jeg tilbyder i salg eller køb af hver ejendom. Dedikeret opfølgning fra den første kontakt til lukning af virksomheden.
Median salgspris
2.462.571 DKK
Salgslister
7
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Min største udfordring og fokus er at kunne tilfredsstille mine kunders ønsker. Altid med professionalisme og gennemsigtighed. Det er det, jeg arbejder for hver dag!
Median salgspris
8.357.818 DKK
Salgslister
3
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Vi er et agentur specialiseret i forvaltning af ejendomsinvesteringer, med mere end 17 års erfaring inden for bank- og ejendomssektoren, vi tilbyder alle de tjenester, der er relateret til denne investering, hvad enten det er køb, ombygning og salg af en lille lejlighed eller køb af jord, forberedelse af projekter og opførelse af et hotel eller stor udvikling.
Median salgspris
5.746.000 DKK
Salgslister
11
Talte sprog
Portugisisk