Azorerne: 222 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Jeg startede i fast ejendom i 2004, slutter sig til århundredet 21 Azor team i 2009, men jeg har altid arbejdet på mit personlige og professionelle liv, efter en række værdier, såsom: ærlighed, kompetence, stringens, professionalisme, kvalitet, engagement og engagement. Det var disse værdier, som jeg fandt som et motto i dette selskab og i det største ejendomsnetværk i verden!
Median salgspris
1.343.221 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Jeg er altid villig til at ledsage mine klienter fra den første kontakt, besøg på fast ejendom til selve logoet for skriften i alt, hvad det tager at opfylde folks behov.
Median salgspris
6.342.987 DKK
Salgslister
21
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Jeg er tilgængelig for at løse alle de spørgsmål, der er forbundet med køb af huset og alt, hvad der er nødvendigt, og kundernes interesse i at sætte husene i drift og under perfekte beboelighedsbetingelser Jeg er en meget omgængelig og professionel person, der kan lide at have et tæt forhold til klienten.
Median salgspris
1.026.071 DKK
Salgslister
6
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
FORDOBLE MULIGHEDERNE I EN KONSULENT? Hvad hvis nogen fortæller dig, at du kan øge potentialet i din virksomhed betydeligt og reducere tiden til at udføre det? Vil Du acceptere dette partnerskab? HVORDAN MAN KAN NÅ DISSE TO MÅL? Vælg en professionel, der ikke kun er begrænset til lokale kontakter. Vælg en konsulent, der siden 2012 også arbejder med udenlandske kunder. Vælg en person, der har arbejdet i turisme i mere end 15 år og beskæftiger sig dagligt med potentielle købere fra lande som Rusland, Ukraine, USA, Canada og Israel. Vælg et rigtigt partnerskab og på denne måde vil øge rækken af potentielle købere til din ejendom! BESLUTNINGEN ER DIN - TRÆFFE DET BEDSTE VALG Hej! Jeg hedder Alexander Plesov. Selv om mit andet navn kan lyde usædvanligt for de fleste portugisiske, han ikke taler for sig selv, så jeg vil gerne dele med dig nogle af de faktiske omstændigheder i min biografi. Jeg blev født i Rusland i juni 1985, men som teenager flyttede min familie til Azorerne, og jeg tilbragte de sidste 18 år på øen São Miguel, og jeg blev selv en del af det azoriske samfund, som jeg identificerer mere i dag opmærksomme på mit livs vej. Mens skilsmisse rate er stigende besluttede jeg at yde mit bidrag til at bekæmpe denne virkelighed og min "dating" af mere end 8 år med ARA ejendomsmarkedet resulterede i en forpligtelse til Century21 Azor. Jeg blev forelsket ved en fejltagelse! Faktisk blev lidenskaben for forvaltningen af fast ejendom aktiver født af interesse for mennesker, arv og historie Azorerne, dyrket af min forbindelse til turisme og min position som partner i det azoriske rejsebureau Lazorica. Selv om min familie på det tidspunkt, for 18 år siden, havde valgt øen Madeira som destination, dikterede den logistiske fejl, at vi kom til Azorerne! Og fødslen af en sand kærlighed til denne øgruppe forklarer, at dette bedrag ikke kunne have været lykkeligere! I dette øjeblik er jeg en mand og far til to børn, men også iværksætter, business og projektleder inden for Hospitality, AL, Catering og, selvfølgelig, i ejendomsmarkedet. Sandheden er, at jeg aldrig stopper! Hvordan går det? Er det i orden? Du kommer til at gå. Jeg kan ikke lide at "gå" - jeg kan lide at løbe! Om morgenen, før arbejde; om natten, efter at have lagt børnene til at sove. Ved havet, på Avenue eller i Urban Park. Hvordan går det? Er det i orden? Kører altid!
Median salgspris
1.828.273 DKK
Salgslister
3
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk, Russisk
Links Homes Real Estate er en aktiv og højtydende virksomhed på Madeira med flere års erfaring. Vi står klar til at hjælpe med dine behov for at købe og sælge din ejendom. Vores team bærer værdierne vedholdenhed, integritet og fremragende kundeservice i alt, hvad de gør. De standarder, vi sætter for vores præstationer, er: Tillid, ærlighed, personlig service og overvågning gennem hele ejendomsprocessen, hvilket sikrer din samlede tilfredshed med salg eller køb af din ejendom.
Median salgspris
3.432.675 DKK
Salgslister
151
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Engelsk, Spansk, Russisk
Vi er et kvindeligt team, der er specialiseret i ejendomsmarkedet på Azorerne. Med fremragende resultater opnået!
Median salgspris
1.119.351 DKK
Salgslister
53
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Med den erfaring jeg har på markedet kan jeg hjælpe dig med at finde det hjem, du har brug for.
Median salgspris
1.492.468 DKK
Salgslister
116
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk