Seine-Maritime: 756 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Hej, mit navn er Georges BRAIBANT og jeg er tilknyttet iad Frankrig netværk. Jeg officiate i denne egenskab som en fast ejendom rådgiver iad i og omkring ANDRÉSY. Jeg er meget bekendt med denne sektor og dens særlige forhold. Hver dag øver jeg mig med passion og overbevisning om mit erhverv som selvstændig ejendomsrådgiver hos ANDRÉSY, men også CHANTELOUP-LES-VIGNES, CONFLANS-SAINTE-HONORINE og MAURECOURT. Pris per kvadratmeter, overflade, lejlighed eller hus, ønskede steder? alle disse oplysninger, er afgørende for at vide, hvornår du ønsker at udføre en fast ejendom transaktion. De vil hjælpe dig med at definere din fast ejendom projekt præcist. Takket være min rolle som fast ejendom rådgiver, giver jeg dig en skræddersyet og personlig støtte, der vil hjælpe dig med at have så mange elementer som muligt, før du beslutter dig for at købe eller sælge din ejendom. Du vil drage fordel af min daglige støtte i din efterforskning for at finde din fremtidige erhvervelse. Jeg tilbyder også mit netværk og min erfaring som iad ejendomskonsulent i det geografiske område, hvor du ønsker at bosætte sig. Jeg har også den fordel, at jeg er en uafhængig ejendomsrådgiver. Dette giver mig betydelig fleksibilitet i min virksomhed. Så jeg kan nemt gå fri på ANDRÉSY og det omkringliggende område, og være ved din side på alle stadier af din fast ejendom projekt, hvis du føler behov. Køb eller salg af fast ejendom hos ANDRÉSY, vil jeg med glæde rådgive dig om alle praktiske aspekter i forbindelse med dit projekt. Jeg har også specialiseret mig i salg af husbåde (husbåde) i hele Ile-de-France. Tøv ikke med at ringe til mig, din ejendomsrådgiver.
Median salgspris
2.201.039 DKK
Salgslister
22
Talte sprog
Fransk
🥇 Ejendomsrådgiver og ekspert 💪 20 års erfaring ✨ Personligt estimat tilgængeligt 🤝 Et maksimum af tjenester med reducerede gebyrer! 🏆 Maksimal synlighed af dine ejendomme på mere end 100 annonceringswebsteder 🏡 Videresalgsgaranti tilbydes 👉 FNAIM medlemsnetværk 📸 Tip til iscenesættelse af hjemmet, 3D-kort, videoer, fotos i professionel kvalitet og 360° Virtual Tour ➡️ Køb, salg, udlejning og udlejning management, livrente, erhvervsejendomme, nye, gamle og nyere 📍 Brive, Malemort og omegn
Median salgspris
1.438.883 DKK
Salgslister
16
Talte sprog
Fransk
Hej, jeg er Florent DIODORE uafhængig ejendomsmægler knyttet til netværket iad Frankrig. I denne egenskab har jeg stillingen som ejendomsmægler på byen LONDINIÈRES. Jeg lærte denne sektor og dens særlige forhold at kende perfekt. Når jeg lytter til dine behov, hjælper jeg dig i din søgen efter en ny ejendom. Ved at appellere til mig, vil du vinde i tid, relevans og præcision. For at gøre dette, sætter jeg til din tjeneste mit netværk og min erfaring som ejendomsmægler rådgiver i det geografiske område, hvor du ønsker at bosætte sig. Pris per kvadratmeter, beliggenhed, leje eller salg, type ejendom, område søges i LONDINIÈRES er væsentlige oplysninger til at realisere din fremtidige ejendomshandel. De vil hjælpe dig med klart at afgrænse dit ejendomsprojekt. Min rolle som ejendomsmægler på LONDINIÈRES giver mig mulighed for at ledsage dig metodisk, hvert skridt på vejen, efter din bekvemmelighed. I det lange løb, vil du have alle de elementer i din besiddelse til at hjælpe dig med at udføre din ejendomshandel i fuld gennemsigtighed. På den anden side giver min status som uafhængig ejendomsmægler dig andre garantier. For det første min fleksibilitet i forvaltningen af mine projekter og gøre kunden udnævnelser. Så jeg kan nemt stille mig til rådighed på LONDINIÈRES og dens omgivelser og være ved din side i alle faser af dit ejendomsprojekt. Salg eller køb af ejendom på LONDINIÈRES, vil jeg være glad for at rådgive dig om alle praktiske aspekter i forbindelse med dit projekt. Tøv ikke med at kontakte din ejendomsmægler hos LONDINIÈRES.
Median salgspris
1.481.038 DKK
Salgslister
12
Talte sprog
Fransk, Italiensk
Abriculteurs er neo-agenturet, der er forpligtet til en ekstraordinær ejendomsservice til den rigtige pris. Uanset omfanget af dit projekt drager du fordel af ekspertsupport og de nyeste digitale innovationer. I permanent kontakt med dig på Whatsapp sikrer vi en opfølgning på besøg og salg i realtid. Vi forenkler de juridiske aspekter af dine transaktioner. Og for at forbedre din ejendom på mere end 190 partnerejendomsportaler mobiliserer vi systematisk de mest sælgende værktøjer: professionelle fotos, planer, virtuelle ture ... Ved din side innoverer vi konstant for at producere en konkret, vigtig service til den rigtige pris, der er i stand til at give dig fuld tilfredshed. Hver dag, online og i marken, mobiliseres vores team for at forenkle og fremskynde dine projekters succes. Resultaterne er der. Shelters. Producenter af ejendomstilfredshed.
Median salgspris
2.230.884 DKK
Salgslister
413
Talte sprog
Fransk
Hej alle Jeg er Magali SANNIER, erhvervsejendomsmægler. Mit engagement og passion for fast ejendom og min vilje til at nå dine mål gør mig til den ideelle partner i din ejendomsrejse. Med kendskab til ejendomsmarkedet er jeg i stand til at give dig nøjagtige og opdaterede oplysninger til at træffe informerede beslutninger. Min arbejdsfilosofi er baseret på integritet, gennemsigtighed og engagement i mine klienter. Jeg forstår, at køb eller salg af en ejendom er en vigtig beslutning, og jeg er forpligtet til at vejlede mine kunder hvert trin på vejen, give god rådgivning og sikre en stressfri oplevelse. Mine ydelser omfatter: * Nøjagtigt skøn over værdien af din ejendom. * Innovativ forretningsstrategi for at maksimere synligheden. * Personlig support gennem hele salgs- eller købsprocessen. Du er velkommen til at kontakte mig for at diskutere dine specifikke krav. Jeg er her for at gøre dine ejendomsprojekter til virkelighed. Ser frem til det!
Median salgspris
2.446.884 DKK
Salgslister
2
Talte sprog
Fransk
Du er køber Betro os din søgning Vælg den mest effektive løsning til at finde din ejendom: søgemandatet. Vi leder efter den ejendom, der opfylder dine forventninger. Søgemandatet giver dig mulighed for at drage fordel af privilegeret support og en top-of-the-range service, til at søge efter og finde "din sjældne perle" under de bedste forhold; Tidsbesparelse, adgang til off-market ejendomme osv. Denne løsning giver reel ro i sindet, fordi det betyder, at du kun har én helt dedikeret kontaktperson, der kender dig.
Median salgspris
14.101.572 DKK
Salgslister
55
Talte sprog
Fransk
Et salg eller en søgning efter et hus, lejlighed er vigtige overgange i et liv. De fortjener omhyggelig lytning. Mit mål er at hjælpe dig med at lykkes i dit projekt med tillid. Jeg er medlem af det internationale netværk eXp Realty. Specialiseret i søgen efter luksusejendomme i Paris.
Median salgspris
2.487.047 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Abafim har været etableret siden 1950 ved foden af Pyrenæerne i Tarbes; dens strategiske beliggenhed ved krydset mellem Biarritz - Toulouse og Aquitaine - Spanien turistakser, en time fra skiløjperne og havet. Abafim er din specialist for internationale kunder i Frankrig i Nouvelle Aquitaine, Occitanie, Midi Pyrénées, Ile de France, PACA, Auvergne-Rhône-Alpes, Languedoc Roussillon, ... Drevet af meget dynamiske fagfolk (otte sprog tales på agenturet), med det bredeste udvalg af ejendomme til salg: villa, gård, slot, prestigefyldt bolig, ejendom, luksushus, forretning, investeringer, lejlighed, lade, jord ... Med et anerkendt ry for seriøsitet og tilgængelighed vil hele vores team have fornøjelsen af at ledsage dig før, under og efter erhvervelsen af din ejendom i vores smukke regioner. Du vil helt sikkert sætte pris på arkitekturen, gastronomien, livskvaliteten og gæstfriheden. Vi vil helt sikkert finde dig din ideelle ejendom.
Median salgspris
1.820.520 DKK
Salgslister
204
Talte sprog
Fransk, Arabisk, Tysk, Engelsk, Italiensk, Hollandsk, Russisk, Kinesisk (kantonesisk)
Ønsker du at gøre en fast ejendom projekt et køb eller et salg? Jeg vil med glæde tage med dig. Jeg er ejendomskonsulent hos Capifrance i Normandiet. Som bosiddende i denne smukke region, i hjertet af en storslået meander af Seinen, kender jeg dette område meget godt og vil være i stand til at rådgive dig så godt jeg kan. Lytte til dine forventninger, til rådighed og lydhør, vil jeg gøre alt for at hjælpe dig med at nå dit projekt i de bedste betingelser og sikre succes for din ejendomshandel. Jeg lytter til dig via e-mail eller telefon for at diskutere dit projekt. Vi ses snart!
Median salgspris
1.895.132 DKK
Salgslister
14
Talte sprog
Fransk, Engelsk
CAUMONT Immobilier-agenturet blev oprettet med det formål at tilbyde den mest behagelige og optimerede oplevelse til sine kunder. Års erfaring har gjort det muligt at udvikle en funktionel og kvalitativ metode til at sælge eller købe en ejendom under de bedste forhold. Vores rådgivere analyserer dine behov for at præsentere dig for den mest passende handlingsplan for alle dine ejendomsprojekter.
Median salgspris
1.604.147 DKK
Salgslister
56
Talte sprog
Fransk