Frankrig: 9.954 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Jeg tager til hjerte for at finde en ideel bolig til mine kunder, og jeg undlader ikke at hjælpe dem med at projicere sig ind i deres fremtidige indretning takket være min tidligere erfaring inden for møbler og dekoration. Mine to store kvaliteter i dette job er lytning og empati, hvilket giver mig mulighed for at nå mine klienters primære mål: at bevæge mig fra lyst til virkelighed. Du er ejer og ønsker at sælge din ejendom? Eller er du i et købsperspektiv? Kontakt mig på +41 78 233 83 03 Jeg glæder mig til at møde dig! Victorianske
Median salgspris
7.617.840 DKK
Salgslister
18
Talte sprog
Fransk
"Hver kunde er unik, hver ejendom har sine fodspor. Sammen i dag og i morgen »
Median salgspris
14.970.628 DKK
Salgslister
32
Talte sprog
Fransk
Abriculteurs, det er neo-agenturet, der er forpligtet til en ekstraordinær ejendomsservice for 2,5% * af gebyrer. Uanset omfanget af dit projekt drager du fordel af ekspertsupport og de nyeste digitale innovationer. I fast kontakt med dig på Whatsapp sikrer vi en opfølgning på besøg og salg i realtid. Vi forenkler de juridiske aspekter af dine transaktioner. Og for at forbedre din ejendom på mere end 190 partnerejendomsportaler mobiliserer vi systematisk de mest sælgende værktøjer: professionelle fotos, planer, virtuelle ture ... Ved din side innoverer vi konstant for at producere en konkret, vigtig service til den rigtige pris, der er i stand til at give dig fuld tilfredshed. Hver dag, online og i marken, mobiliserer vores team for at forenkle og fremskynde succesen med dine projekter. Resultaterne er der. Beskyttelsesrum. Producenter af fast ejendom tilfredshed. *10 000 € TTC for varer, der sælges under 400 000 €.
Median salgspris
3.872.009 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Fransk
Ejendomsekspert i Paris-regionen, især i parmain - L'Isle-Adam-sektoren 30 km fra Paris, og med mange års erfaring vil jeg med glæde ledsage dig. For at tilbyde dig ekstraordinære egenskaber stiller jeg min knowhow og mit netværk af franske og internationale kunder til rådighed.
Median salgspris
743.872 DKK
Salgslister
18
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Godmorgen og velkommen, Mit mål som ejendomsrådgiver PROPRIETES PRIVEES, er at tilfredsstille dig, tilbyder dig eksklusiv support, streng bistand og optimal synlighed takket være den store kommunikationsmidler af PROPRIETES PRIVEES netværket og dets partnere. Reaktiv og professionel, jeg forpligter mig til at gøre alt for at sikre, at dit salg eller køb projekt ender i de bedste betingelser. Jeg står til din tjeneste, så tøv ikke med at kontakte mig. Vi ses snart
Median salgspris
1.928.558 DKK
Salgslister
15
Talte sprog
Fransk
Hej, mit navn er Marie-José FUENTES medlem af netværket iad Frankrig. Jeg er din ejendomsmægler hos NOGENT-SUR-OISE. Det er et geografisk område, som jeg er meget fortrolig med, og som jeg nyder min professionelle aktivitet som uafhængig ejendomsrådgiver. Omkostninger, overflade, type ejendom, ønskede kvarterer i din by valg er oplysninger, der vil hjælpe dig med klart at definere din fast ejendom projekt. Som ejendomsmægler hos NOGENT-SUR-OISE yder jeg dig support til at træffe den bedste beslutning med fuldt kendskab til køb eller salg af din ejendom. Jeg ledsager dig dagligt i denne søgen efter et så vigtigt sted at bo og give dig fordelen ved mit netværk såvel som min erfaring i det geografiske område, du begærer. Jeg har også den fordel, at jeg er en uafhængig ejendomsmægler. Dette giver mig mulighed for at have total fleksibilitet i min virksomhed. Så jeg kan gøre mig let tilgængelig på NOGENT-SUR-OISE og det omkringliggende område til at ledsage dig på alle stadier af dit ejendomsprojekt. Køb eller salg af ejendom på NOGENT-SUR-OISE, vil jeg være glad for at rådgive dig også om alle praktiske aspekter i forbindelse med dit projekt. Tøv ikke med at ringe til mig, din ejendomsmægler hos NOGENT-SUR-OISE.
Median salgspris
1.952.758 DKK
Salgslister
7
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Lidenskabelig om fast ejendom i næsten 30 år jeg ledsage dig i din søgning eller salg af din ejendom på kommunerne Rambouillet, Le Perray-en-Ynes, Auffargis, Les Bréviaires ... Disse kommuner i det sydlige Yvelines, hvor det er godt at leve nyde et privilegeret miljø, skovklædte, og mindre end en time fra Paris. Du vil gerne bosætte sig i vores smukke region tøv ikke med at kontakte mig, jeg vil give dig min viden og viden om Rambouillet Territory.
Median salgspris
2.928.207 DKK
Salgslister
6
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Hvem er jeg? I en nøddeskal, er jeg brænder for fast ejendom. Hvordan? Jeg ledte efter mit første job. Kl. 7 .m. Jeg gik for at hente min avis "La Presse de la Mancha" fra min sædvanlige kiosk. Og en fin morgen en meddelelse fangede min opmærksomhed: Real Estate Agency søger Host Sekretær med godt niveau i at skrive og stenografi. Min kandidatprofil. Jeg fortæller dig ikke min glæde og mit håb om denne meddelelse, straks jeg kører til min lejlighed, og jeg sætter på min søndag kjole, en dejlig skrædder med et par sko med hæle ikke for høj, en meget let makeup og smykker fancy. Klokken 8 var jeg ved foden af bureauet, mit hjerte hamrede, jeg var den første til at præsentere mig selv... Et første job, som jeg aldrig vil glemme, fordi på det tidspunkt min chef vidste, hvordan man kan give videre til mig, hans passion med eksemplarisk professionalisme, og i min tur var jeg i stand til at praktisere i en fast ejendom afdeling en notar undersøgelse. Mine kommercielle og juridiske erfaringer, er i dag til din tjeneste i tillæg til mine lidenskaber for fotografering og videoer, som det er tilføjet mit eksamensbevis for professionelle patent på telepilot droll drône. Sammen kan vi opnå dit IMMOBILIER PROJEKT i et klima af tillid og Binome.
Median salgspris
2.229.384 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Fransk