Frankrig: 10.000 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Ved at engagere dig i dine ejendomssalgs- eller købsprojekter stiller vi al vores knowhow og vores netværk af færdigheder til din rådighed. Derudover hævder vi vores status som et uafhængigt selskab, der garanterer dig total objektivitet og oprigtig investering fra vores side. Vores team af specialister ser frem til at rådgive dig og med succes ledsage dig i denne vigtige fase af livet. Til din rådighed og i al enkelhed er det sammen, at vi samarbejder om at udføre dit ejendomsprojekt i fred og under de bedste forhold.
Median salgspris
12.903.333 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Fransk
Abafim har været etableret siden 1950 ved foden af Pyrenæerne i Tarbes; dens strategiske beliggenhed ved krydset mellem Biarritz - Toulouse og Aquitaine - Spanien turistakser, en time fra skiløjperne og havet. Abafim er din specialist for internationale kunder i Frankrig i Nouvelle Aquitaine, Occitanie, Midi Pyrénées, Ile de France, PACA, Auvergne-Rhône-Alpes, Languedoc Roussillon, ... Drevet af meget dynamiske fagfolk (otte sprog tales på agenturet), med det bredeste udvalg af ejendomme til salg: villa, gård, slot, prestigefyldt bolig, ejendom, luksushus, forretning, investeringer, lejlighed, lade, jord ... Med et anerkendt ry for seriøsitet og tilgængelighed vil hele vores team have fornøjelsen af at ledsage dig før, under og efter erhvervelsen af din ejendom i vores smukke regioner. Du vil helt sikkert sætte pris på arkitekturen, gastronomien, livskvaliteten og gæstfriheden. Vi vil helt sikkert finde dig din ideelle ejendom.
Median salgspris
1.736.866 DKK
Salgslister
197
Talte sprog
Fransk, Arabisk, Tysk, Engelsk, Italiensk, Hollandsk, Russisk, Kinesisk (kantonesisk)
Her er du omgivet af de smukkeste skisportssteder i de sydlige Alper. Serre-Chevalier, Montgenèvre, Puy Saint Vincent, Vars Risoul og selvfølgelig freeride-skiløbets mekka. La Grave La Meije. Her er bjerget sandt og naturligt, og det er stadig bevaret fra masseturisme. Vores træer er lærker og har det særlige ved at rødme om efteråret. Briançon højeste by i Europa 1326 m, er en by med 15000 indbyggere udstyret med et smukt kommercielt tilbud, innovative virksomheder, fiberoptik og især en arv klassificeret som et UNESCO World Heritage Site. I Briançon Hvilken fornøjelse at nyde sin gargoyle, dens Vauban befæstninger og dens volde.
Median salgspris
2.374.214 DKK
Salgslister
13
Talte sprog
Fransk
En oprigtig og menneskelig ejendomsprofessionel, der først og fremmest er bekymret for din ejendom? Det findes! M Home er en afspejling af næsten 20 års erfaring og passion for fast ejendom! Jeg er forpligtet til at tage ansvaret for alle elementerne i dit projekt, fra det mest administrative til det mest personlige. Jeg tager mig af alt! Jeg forsikrer dig om et fejlfrit trin-for-trin akkompagnement under din salgs- eller købsproces i en atmosfære, hvor menneskelig relation og professionalisme er afgørende! Billedet af mit agentur! Mit mål? Du! Dit velbefindende! Den ejendom, du forestiller dig at erhverve, kræver arbejde? Ønsker du at få et nyt look på dit interiør? Jeg hjælper dig med at projicere dig selv på en konkret måde i dit nye miljø takket være simuleringer og 3D-computergrafik. M Hjem, for dit bedste...
Median salgspris
10.361.561 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Fransk
Hej mine damer og herrer, Du ønsker at købe eller sælge en ejendom i Paris og dens omgivelser. Du har legitimt flere spørgsmål om den procedure, der skal følges. Jeg vil med glæde besvare dem og ledsage dig gennem hele søge- eller salgsprocessen. Mine estimater er gratis og uforpligtende. Min prioritet er at tilfredsstille dig. Vi ses snart.
Median salgspris
3.279.919 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Fransk
"Hver kunde er unik, hver ejendom har sine fodspor. Sammen i dag og i morgen »
Median salgspris
19.381.337 DKK
Salgslister
28
Talte sprog
Fransk
Ejendomsekspert i Paris-regionen, især i parmain - L'Isle-Adam-sektoren 30 km fra Paris, og med mange års erfaring vil jeg med glæde ledsage dig. For at tilbyde dig ekstraordinære egenskaber stiller jeg min knowhow og mit netværk af franske og internationale kunder til rådighed.
Median salgspris
1.382.411 DKK
Salgslister
18
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Jeg udfører gratis skøn, undersøgelse af VIAGER, til salg af huse, bygninger, butikker og jord ... Anslå til den rigtige pris for at sælge hurtigt og til den bedste pris!
Median salgspris
1.039.883 DKK
Salgslister
30
Talte sprog
Fransk
Hej kære kunder, Betjener mine kunder i mere end 30 år i forskellige kommercielle erhverv, er jeg altid på udkig efter din tilfredshed. Ledsage dig i dit liv projekt med at lytte og empati for at finde det gode i dine drømme. Hjælpe dig i de administrative procedurer, indtil underskrivelsen af den autentiske retsakt. Stillet til din rådighed alle mine faglige viden til at finde sammen den hyggelige reden, der vil fylde dit liv. Jeg ser frem til at møde dig for at starte sammen det smukkeste samarbejde. Med din, Virginia
Median salgspris
2.109.584 DKK
Salgslister
16
Talte sprog
Fransk, Engelsk, Spansk
Takket være styrken af et nationalt netværk, der tilbyder udsendelser på mere end 50 nationale websteder og mere end 80 internationale websteder, takket være min tilgængelighed og mit engagement i at sælge din ejendom eller få dig til at opdage ejendomme, der matcher dine søgekriterier, tro mig, jeg vil gøre alt for at finde dig en løsning så hurtigt som muligt.
Median salgspris
2.418.940 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Fransk