Perpignan: 299 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Hej, jeg er Sylvain LACAUSSADE-DAYCARD uafhængig ejendomsmægler knyttet til IAD Frankrig netværk. I denne egenskab har jeg stillingen som ejendomsmægler i byen SAINT-LAURENT-DE-LA-SALANQUE. Jeg lærte denne sektor og dens særlige forhold at kende perfekt. Når jeg lytter til dine behov, hjælper jeg dig i din søgen efter en ny ejendom. Ved at appellere til mig, vil du vinde i tid, relevans og præcision. For at gøre dette, sætter jeg til din tjeneste mit netværk og min erfaring som ejendomsmægler rådgiver i det geografiske område, hvor du ønsker at bosætte sig. Pris per kvadratmeter, beliggenhed, leje eller salg, type ejendom, område søges i SAINT-LAURENT-DE-LA-SALANQUE er væsentlige oplysninger til at realisere din fremtidige ejendomshandel. De vil hjælpe dig med klart at afgrænse dit ejendomsprojekt. Min rolle som ejendomsmægler på SAINT-LAURENT-DE-LA-SALANQUE giver mig mulighed for at ledsage dig metodisk, på alle stadier af processen i henhold til din bekvemmelighed. I det lange løb, vil du have alle de elementer i din besiddelse til at hjælpe dig med at udføre din ejendomshandel i fuld gennemsigtighed.
Median salgspris
1.752.817 DKK
Salgslister
3
Talte sprog
Fransk, Engelsk, Spansk
Fast ejendom i Perpignan Real Estate Pyrénées Orientales Residential Real Estate (villaer, lejligheder, bygninger) Perpignan og omgivelser Professionel fast ejendom Perpignan og omgivelser: DU FORTJENER EKSKLUSIVITET! Udnyt mine 15 års ekspertise og salg af fast ejendom i regionen Perpignan og Pyrénées Orientales. Min prioritet er en kvalitetsservice, en god ekspertise på din ejendom, dens forbedring, besøgsrapporter, akkompagnement og rådgivning til at sælge inden for en rimelig tid.
Median salgspris
1.566.347 DKK
Salgslister
11
Talte sprog
Fransk, Engelsk, Spansk
Fast ejendom rådgiver for Private Properties gruppen på den mauriske cannet og Luc områder. Jeg foreslår at ledsage dig og lette realiseringen af din fast ejendom projekt: salg, køb, skøn, finansiering.
Median salgspris
1.939.286 DKK
Salgslister
7
Talte sprog
Fransk
Mit aktionsområde bor på Roussillon-sletten og strækker sig over Elne og det omkringliggende område. Regionen har et idyllisk klima på omkring 300 solskinsdage om året. Disse kommuner lever hele året rundt med mange faciliteter, foreninger, skoler, gymnasier og gymnasier. Som uafhængig af Propriétés-Privées, det eneste FNAIM-medlemswebnetværk, er det garantien for at have de mest innovative og effektive værktøjer på markedet. Styrken af et nationalt netværk, der giver maksimal synlighed af dine aktiver, en juridisk og administrativ struktur og anvendelsen af de mest konkurrencedygtige gebyrer på markedet. Uanset om du er sælger eller køber, er mit mål at støtte dig i alle dine projekter. Så tøv ikke, jeg står til Deres rådighed for alle Dine anmodninger. Franck Lefebvre 06 73 73 82 85
Median salgspris
1.882.133 DKK
Salgslister
14
Talte sprog
Fransk
Le Soler ligger 10 km fra Perpignan og er en "menneske-faced" by, hvor det er godt at bo. Faktisk er Le Soler meget godt tjent med busnettet såvel som toget. De mange butikker i byen vil byde dig velkommen, læger kender alle deres patienter ved deres navne og fornavne, børn kan følge deres skolegang fra børnehave til college. 10 minutter fra Perpignan, men også 25 minutter fra stranden og 1 time fra bjerget. Jeg voksede op i Soler, blev gift på Soler, min familie er her.
Median salgspris
1.566.347 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Fransk
Laroche Immobilier, et uafhængigt agentur, der drives af fagfolk med mere end ti års erfaring inden for køb, salg, investering og udlejning i hele Pyrénées-Orientales. Vores team stiller sin lytning, rådgivning, ekspertise til vurdering af ejendomme til rådighed (takket være sin viden om det lokale marked) og sin lydhørhed baseret på de mest moderne midler med den eneste ambition at gennemføre dit projekt.
Median salgspris
1.570.076 DKK
Salgslister
28
Talte sprog
Fransk