Mougins: 135 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Du leder efter et sted, der kombinerer skønhed og mildt klima, raffinement og afslapning, ekstravagance og festlighed. Du har sat dig på jagt efter et fortryllende sted, og du har besluttet at gøre dine drømme til virkelighed på et unikt sted. Velkommen til den franske riviera! Beliggende mellem hav og bjerge, med sine 300 solskinsdage om året, prydet med frodig vegetation og oplyst af et væld af farver, tilbyder Rivieraen et levende miljø og en enestående ejendomsarv. Navngivet Côte d'Azur i 1887 af forfatteren Stephen Liégeard for lysstyrken af sin blå himmel, har denne blændende kystlinje forført år efter år turister fra hele verden såvel som personligheder fra alle samfundslag. En villa med swimmingpool, et hus ved havet eller en luksuriøs lejlighed, valget afhænger af dine ønsker. Erhverve eller sælge en ekstraordinær ejendom på Côte d'Azur, et projekt, der fortjener "Ad Personam" støtte fra en professionel. Efter en spændende oplevelse på tyve år inden for luksus urmageri og smykker og i prestigefyldt fast ejendom, med en perfekt viden om Cannes og dens omgivelser, sluttede jeg mig til Paul Parker Properties-gruppen, et netværk af ejendomskonsulenter med speciale i ekstraordinære ejendomme. Fire væsentlige værdier styrer mig i dag: tillid, diskretion, integritet og stræben efter ekspertise. Det er ved at respektere dem, at jeg vil ledsage jer effektivt i realiseringen af jeres projekter. Velkommen, kontakt mig og lad os mødes!
Median salgspris
19.268.529 DKK
Salgslister
14
Talte sprog
Fransk, Engelsk, Spansk, Italiensk, Russisk
Hej, jeg er Tiffany Capelli ejendomsrådgiver på baglandet i Cannes. Mellem hav og parfume gør landsbyerne Mougins, Mouans-Sartoux, Opio og Le Rouret bløde øjne for elskere af store åbne rum, bucolic landsbyer og autentiske sten. Mougins ligger kun 15 minutter fra Cannes og er en sand juvel for Côte d'Azur, der har en privilegeret og bevaret beliggenhed og tilbyder et væld af steder at besøge. Den gamle landsby, selvfølgelig, som dominerer panorama af Cannes-bugten, øerne Lérins, Grasse og de nærliggende beliggende landsbyer. Med sine smalle gader, smukke palæer og restauratører vil dette charmerende sted forbløffe dig. Jeg vil ledsage dig gennem hele dit projekt som en del af et salg eller køb, hvad enten det er i en primær eller sekundær bolig og vil være din privilegerede samtalepartner. Du er velkommen til at kontakte mig eller fortælle dine venner, kolleger og familie om mig. Vi ses snart og godt besøg på webstedet.
Median salgspris
2.389.895 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Fransk
Efter at have startet i City of London som statsautoriseret revisor i et af de firmaer, der er en del af 'top 4', bringer jeg en global vision om ejendomstransaktionen, der går fra det juridiske og etiske aspekt til dets økonomiske og skattemæssige indvirkning. Tilføjet til færdighederne til at styre forventninger og kundepleje samlet gennem årene i verden af restauranter og hoteller, forbliver jeg overbevist om, at denne tilgang samler alle elementerne i en unik formel inden for fast ejendom.
Median salgspris
13.256.449 DKK
Salgslister
6
Talte sprog
Fransk, Engelsk, Spansk
Hej, jeg er Géraldine GRAMARD, ejendomsnetværksrådgiver. Du vil estimere, sælge eller købe et hus eller en lejlighed, jeg står til din rådighed for at ledsage dig i dit ejendomsprojekt. Drag fordel af ekspertisen og professionalismen i et nationalt netværk på lokalt plan, kommunikations- og synlighedsværktøjer til gavn for dit projekt.
Median salgspris
1.900.713 DKK
Salgslister
30
Talte sprog
Fransk