Auvergne-Rhône-Alpes: 5.209 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Vi er et selskab etableret i Schweiz og Frankrig, der opfylder vores kunders forventninger til salg og udlejning af deres boliger og erhvervsejendomme. Vores prioritet er vores kunders samlede tilfredshed.
Median salgspris
9.659.064 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Fransk
Hej Mit navn er Thomas Maître, jeg er en fast ejendom salgsrådgiver, og jeg bor mellem Annecy (Frankrig) og Genève (Schweiz.) Jeg er en del af keller Williams Real Estate internationale netværk, hvilket betyder, at jeg kan tage sig af din fast ejendom projekt over hele verden. Kontakt mig i dag for at diskutere dit projekt: +33 (0)6 30 21 99 62 Med venlig hilsen, Thomas
Median salgspris
6.638.276 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Ejendomsrådgiver siden 2018, jeg foreslår at få dig til at drage fordel af min ekspertise. Med 10 års erfaring som concierge i et parisisk palads og 18 år som high-end privat klientrådgiver i en bank i Annecy, med nationale sociale mandater i BPCE-gruppen, drager jeg fordel af et godt kendskab til ejendomsmarkedet og anerkendt bankekspertise. Et plus for vores udenlandske kunder, jeg taler engelsk. Min styrke: et netværk, bankekspertise, smag for at gøre det godt og beslutsomhed. Mit løfte: Et succesfuldt projekt "Fast ejendom mere end en transaktion, et forhold"
Median salgspris
3.095.376 DKK
Salgslister
7
Talte sprog
Fransk