Olhão: 81 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Nº1 i Algarve Properties Virksomhedsprofil: AlgarveProperty.com er varemærket for det registrerede firma, Kasas & Kasas – Algarve Property soc. Med. Lda. Grundlagt i 1997, er vi en professionel, privat, stolt og uafhængig ejendomsmæglervirksomhed, med AMI 2196 License, bekvemt placeret i hjertet af den berømte nationale og internationale jetset, Vilamoura, Algarve, en af Europas førende strand og golf resorts og juvelen i Portugal. I vores portefølje har vi en bred vifte af eksklusive ejendomme, huse til permanent ophold, badeferie, golfferier, lejeindtægter eller simpelthen smart investering. Sammen med vores netværk af strategiske partnere har vi ejendomme til salg i hele Algarve, herunder de mest eftertragtede områder som Lagos, Portimão, Ferragudo, Albufeira, Vilamoura, Quarteira, Quinta do Lago, Vale do Lobo, Loulé, Almancil, Santa Bárbara de Nexe, Faro, Vale Formoso, Olhão og Tavira. Da vores klient forventer en meget personlig og komplet service såsom juridisk og økonomisk rådgivning, hjælper vi dig med at finde møblerne, gartneren, bygherren og alle de mest varierede tilknyttede tjenester, men frem for alt en venlig og professionel holdning. Vores unikke formel til at håndtere ejendomssager og vores storslåede team af professionelle konsulenter giver os mulighed for primært at fokusere på dine behov, og fra det første møde rådgiver vi dig om dit valg og tager os af hele den bureaukratiske proces indtil gerningen. Den eftersalgsservice, vi leverer, resulterer normalt i et smukt venskab mellem os. Alle vores ejendomskonsulenter er tosprogede på portugisisk og engelsk. Men vi har også konsulenter, der taler tysk, hollandsk, fransk, spansk og italiensk. Vores koncept er en ejendomsbutik, med et topimage altid understøttet af en professionel, elegant, uformel og venlig holdning. Vi er fuldt ud forpligtet til ekspertise!  =MED VORES ANERKENDELSER= Mange tak! Mange af vores kunder og www.algarveproperty.com brugere har gennem årene bidraget til en forbedring af vores tjenester. Gennem spørgsmål og forslag, der påpegede vores fejl eller udeladelser, inspirerede de os på mange måder til designet af den nye hjemmeside. Endnu en gang mange tak for Deres bidrag og støtte.
Median salgspris
5.927.773 DKK
Salgslister
317
Talte sprog
Portugisisk
JF-Gpimo sigter mod at tilbyde en komplet service som ejendomsforvalter og ejendomsadministration, der er specialiseret i at øge rentabiliteten og give påskønnelse af fast ejendom gennem åben innovation. Tal med vores eksperter og begynd at nyde en række fordele
Median salgspris
2.609.711 DKK
Salgslister
77
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
For mange købere kan køb af en ejendom være en kompliceret og tidskrævende proces. Processen kan blive kompleks, fordi køberen selv kan have tidsbegrænsninger for at besøge ejendomme, eller nogle gange sælges den samme ejendom direkte af ejeren, og det vil være meget vanskeligt at forhandle med ham, eller det kan endda være i salg med flere mæglere, der kan være forældede salgsbetingelser, priser, kommunikerer ikke på dit sprog, vanskeligheder med at planlægge besøg mv. For købere, der til tider ikke er bekendt med Portugal og dets ejendomsmarked, kan det være en vanskelig proces. I det specifikke tilfælde af Algarve, selvom det er en relativt lille region, er der flere forskelle mellem Vesten, Center og Øst Algarve. Faktisk er der flere forskelle, i landskab, miljø, klima, ejendomstype og ejendomspriser. Målet med vores "Property Search Service" er meget lineært, fortæl os, hvad du leder efter, og vi vil gøre alt for at finde dit drømmehus, hvilket gør erhvervelsesprocessen lettere, hurtigere og mere forenklet. Efter at have fundet den ejendom, du leder efter, ledsager vi klienten gennem hele processen, præciserer, hvad de har brug for, og anbefaler forskellige supplerende tjenester, som de muligvis har brug for. I vores portefølje af ejendomme finder du et stort udvalg af ejendomme. Ud over disse ejendomme har vi etableret partnerskaber med andre ejendomsmæglere mange steder, hvilket giver os mulighed for at præsentere dig for de bedste muligheder på markedet. Vi står til rådighed 7 dage om ugen og kan mødes, hvor det passer dig bedst, eller alternativt efter aftale på vores kontor. For at anmode om denne service skal du sende os dine oplysninger og egenskaberne ved den ejendom, du leder efter.
Median salgspris
2.945.246 DKK
Salgslister
134
Talte sprog
Portugisisk, Bulgarsk, Catalansk, Tjekkisk, Dansk, Tysk, Græsk, Engelsk, Spansk, Estisk, Baskisk, Finsk, Fransk, Hebraisk, Hindi, Kroatisk, Indonesisk, Italiensk, Japansk, Koreansk, Litauisk, Lettisk, Malajisk, Norsk bokmål, Hollandsk, Norsk, Polsk, Rumænsk, Russisk, Slovakisk, Slovensk, Albansk, Serbisk, Svensk, Thai, Tyrkisk, Ukrainsk, Kinesisk (kantonesisk), Kinesisk (mandarin)
Træningsscanninger udført hos RE/MAX - Indledning kursus - Salgsstyrke - Uddannelse Salg - Juridisk uddannelse - Avancerede salgsstrategier for fast ejendom RE/MAX COLLECTION-certificeret agent - Klubpris 100% - Formand Award - Golden Club Award - Guldpris Hvis du tænker på at bo i Portugal eller ønsker at investere i fast ejendom, kan du regne med min erfaring, engagement og professionalisme.
Median salgspris
2.423.303 DKK
Salgslister
6
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk