Cantabrien: 238 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Vi er specialister i området Cantabrien, ved kysten, ved bjerget og ved hovedstaden Santander, jeg ser efter ejendomme, der er inden for efterspørgselsområdet, i god stand og med en god markedspris.
Median salgspris
1.043.850 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Spansk
Vores virksomhed er dannet af et ungt og dynamisk professionelt team med et fælles mål: At tilfredsstille vores kunders krav. Formålet med virksomheden er: Fremme, køb, salg og opførelse af alle former for by- og rustik fast ejendom. Et ungt bureau med eksperter og dynamiske fagfolk. Vi har en bred vifte af fast ejendom af nye og 2nd Hand Homes, Villas og Fincas i hele provinsen, udlejning og overførsler, alle med de bedste økonomiske garantier på markedet op til 100% af en kredit og pant, så du kan erhverve dem.
Median salgspris
745.874 DKK
Salgslister
699
Talte sprog
Spansk
Blandt de mest væsentlige kvaliteter af den menneskelige ånd er selvtillid og tillid til andre. - Omfattende forvaltning af lejemål med garanti for betaling af husleje. - Forvaltning af salg af fast ejendom, arv, swaps m.v. med total gennemsigtighed.
Median salgspris
633.993 DKK
Salgslister
154
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Vi er Real Estate par excellence af Barakaldo, grundlagt i 1972 som en familievirksomhed, som er blevet opdateret i hele denne tid for at forblive den bedste. Vores virksomhed bekymrer sig om mennesker og deres behov, og vi er kendetegnet ved vores store erfaring og god behandling. Hvis du betror os køb eller salg af dit hjem, vil vi være med dig indtil udgangen.
Median salgspris
440.065 DKK
Salgslister
100
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Leder du efter et særligt hjem? Vi har, hvad du gerne vil købe. Vil du sælge en ejendom? Føj den til vores database. Vil du leje? Vi har de bedste huslejer til den bedste pris.
Median salgspris
663.828 DKK
Salgslister
26
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk

Cantabrien: ejendomsmæglere