Extremadura: 231 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Hvorfor med Buve? Fordi vi tilbyder dig præcis, hvad du ønsker, kan vi promovere dit hjem i alle portaler, og at du administrerer dine kontakter, eller at du lader os administrere salget af din ejendom, og vi sælger inden for 70 dage. Buve er det ejendomsserviceselskab, som enhver sælger har brug for at vide, og fra vores firma tilbyder vi dig fra værdiansættelsen af de ejendomme, der sælges i dit område. til den relevante notarialforvaltning.
Median salgspris
1.484.283 DKK
Salgslister
141
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Engelsk
Live og Peg din betroede ejendomsmægler Siden 2000 har vi startet i denne sektor, vores mål er at hjælpe med at gøre processen med at købe og sælge den bedste beslutning og under de bedste forhold. Anlægget er beliggende i havnen i ESTEPONA, men det område, vi dækker, er fra sotogrande til Malaga og i store investeringer i hele det nationale område. Vi tilbyder en omfattende service fra indfangning af din ejendom til eftersalg, finansiering, rådgivere af forskellige nationaliteter og flersprogede juridiske kontor Vi har åbent 7 dage om ugen. Uden at se bort fra huslejerne har vi også et bredt katalog over huslejer på alle områder.
Median salgspris
4.736.281 DKK
Salgslister
270
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Hvorfor CYMKASA? - Fordi vi er professionelle. Vi har en specifik uddannelse og mange års erfaring både i egenproduktion og i køb og salg af tredjeparts ejendomme, der giver os mulighed for at reagere på alle vores kunders behov, og vi rådgiver dem med stringens og alvor. - Fordi vi forsvarer vores kunders interesser. Uanset om sælgere eller købere, der tilbyder i hvert enkelt tilfælde en fair aftale for alle parter. Vi underviser ikke bare i en ejendom og opkræver en provision, vores mission er at tage sig af alle de nødvendige procedurer for et optimalt køb og salg. - Fordi vi er tilgængelige. Vores kunder behøver ikke at lave en aftale for eventuelle henvendelser. De kan besøge eller ringe til os, når de vil, og vi vil tage os af dem i øjeblikket. - Fordi vi garanterer en personlig behandling. Vi kender for- og efternavne på vores kunder, og de kender os. - Fordi vi reagerer på dine behov. Vi studerer de særlige behov hos hver enkelt kunde for at kunne tilbyde dem den bedste løsning for hver efterspørgsel.
Median salgspris
492.275 DKK
Salgslister
237
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk

Extremadura: ejendomsmæglere