Torrevieja: 174 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Som et af områdets førende ejendomsmæglere tilbyder vi kvalitetsresalg, nybyggede og kommercielle ejendomme langs Costa Blanca fra Denia til Cartagena, og vi kan også tilbyde skræddersyede løsninger til større investeringer. Vi er en skandinavisk virksomhed, der værdsætter vores kunder ved at tilbyde gennemsigtighed, viden og meget personlig service. Vores brede netværk sikrer også en jævn proces fra start til.
Median salgspris
8.562.093 DKK
Salgslister
112
Talte sprog
Spansk, Arabisk, Tysk, Engelsk, Fransk, Hollandsk, Svensk
Vi er dine ejendomsrådgivere. Vores mission er at opnå den højeste grad af tilfredshed fra vores kunder og venner. At give en helt personlig behandling takket være en lille gruppe fagfolk, der er begejstrede for deres arbejde. Hvis du ønsker at købe, sælge, leje en ejendom eller jord. Vi vil gøre din vej lettere.
Median salgspris
4.411.908 DKK
Salgslister
41
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Sunnier Homes: strandhuse, nybyggede boliger og muligheder i Torrevieja og Costa Blanca. Vi er en komplet ejendomsløsning, vi ledsager dig i købet af dit nye hjem, andet hjem eller sommerhus. Vi danner et team, der kan løse processen med at finde dit hjem i Middelhavet for dig. Lev, nyd og hvil i det hus, du havde forestillet dig. Teknologisk og menneskelig innovation i overensstemmelse med de ændringer, vi oplever, med det formål at give alle en oplevelse af Middelhavet, som de aldrig vil glemme. Derfor fokuserer vi vores opmærksomhed på dig, alle dem, der deler, ligesom Sunnier-teamet, lidenskaben for dette område i Spanien. Vi indånder en ny måde at leve og forstå ejendomsverdenen på, hvor vores erfaring vil være din fordel.
Median salgspris
2.613.121 DKK
Salgslister
540
Talte sprog
Spansk
Velkommen til MDH Real Estate. Vi er en virksomhed forpligtet til fast ejendom område, specialiseret i investeringer, ejendom erhvervelse, omfattende løsninger, og forvaltning af langsigtede og ferieboliger. Vores mission er at give dig ro i sindet, sikkerhed og tillid i alle faser af processen. Hos MDH Real Estate forstår vi, at din bolig er essentiel i dit liv, og dine ejendomsinvesteringer har stor værdi. Vi er stolte af at tilbyde en seriøs og ansvarlig service bakket op af et team dedikeret til at finde ideelle løsninger til dine behov. Lad os guide dig gennem alle dine ejendomstransaktioner, uanset om du køber, sælger eller administrerer ejendomme. Vi er her for at forenkle processen og sikre, at hvert trin er sikkert og vellykket. Du kan stole på, at vi sælger dit hjem effektivt og effektivt. Hos MDH Real Estate er din tilfredshed vores prioritet.
Median salgspris
1.338.528 DKK
Salgslister
62
Talte sprog
Spansk
I GAinmocostablanca Vi arbejder sammen med udviklere, bygherrer og ejendomsmæglere på Costa Blanca, og dermed tilbyder en bred vifte af ejendomme til vores kunder. Vi arbejder for, at processen med at købe en ejendom passerer sikkert og nemt for os selv.
Median salgspris
3.080.858 DKK
Salgslister
95
Talte sprog
Spansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Norsk bokmål, Russisk, Kinesisk (mandarin)
RE/MAX er den internationale virksomhed, der ikke kun er førende inden for salg af ejendomsfranchiser, men også med hensyn til antal solgte ejendomme, antal agenter og kontorer over hele verden, og vigtigst af alt fører det antallet af tilfredse kunder! En tilfredshed, der først og fremmest skyldes, at RE/MAX og dets eksklusive arbejdssystem er designet af og til gavn for alle aktører i ejendomsbranchen. Sælgere, købere, ejendomsmæglere og iværksættere vil finde de største fordele i virksomheden. Vælg en ejendomsmægler til både at købe og sælge et hus, fordi han eller hun er den mest egnede person til at rådgive dig om alle spørgsmål i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. Du sparer tid, penge og undgår mulige ubehageligheder. Derfor er mit råd, at i stedet for at undgå tilstedeværelsen af ejendomsmæglere eller kun tillade dem, hvis det ikke indebærer underskrivelse af nogen forpligtelse, skal du lave en casting, modtage besøg fra nogle agenter fra anerkendte og prestigefyldte virksomheder i sektoren og sammenligne de agenturer, der arbejder i ejendomssektoren, og du vil skelne agenten og RE/MAX-mærkesymbolet for et solidt og professionelt arbejdssystem, blandt alle de andre.
Median salgspris
1.651.848 DKK
Salgslister
71
Talte sprog
Spansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Portugisisk, Russisk