Portimão: 138 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Mig og mit team, Home4You, er fokuseret på dine interesser, så det første skridt i vores job er at realisere dine forventninger, behov og tider til at skitsere strategien og tiltrække den rigtige køber til dit hjem. De værktøjer, vi bruger, og den service, vi leverer, er skræddersyet til at blive nyttige og effektive i hvert enkelt tilfælde. Stol på os.
Median salgspris
1.865.208 DKK
Salgslister
34
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Fordi vi tænker på det bedste for vores kunder, udvælger vi omhyggeligt alle de produkter, vi sælger, for at sikre, at din investering får det bedste udbytte. ... Vi tilbyder også en række tjenester, fra byggeri, dekoration, vedligeholdelse, udlejning, administration. Vi fuldender vores team af sælgere, administrative og tekniske tjenester, med samarbejde og støtte fra advokater, ingeniører, arkitekter og andre fagfolk direkte involveret i investering i fast ejendom. Vi kan således tilbyde dig fuld støtte før og efter salget.
Median salgspris
2.350.163 DKK
Salgslister
263
Talte sprog
Portugisisk
Jeg er din ejendomskonsulent efter eget valg i Portimão / Algarve. Ærlighed, dedikation, engagement og professionalisme gør mig til den bedste løsning til at sælge eller købe din ejendom. Jeg giver fuld støtte gennem hele salgs- og / eller købsprocessen, baseret på en personlig strategi og med støtte fra en hel struktur og team med stor erfaring, med afdelinger specialiseret i marketing, kreditformidling, juridisk, proceduremæssig og økonomisk. Vælg at arbejde med dem, der garanterer dig erfaring, tillid og resultater. Jeg vil være den rigtige person til at hjælpe dig med at gennemføre købs- eller salgsprocessen sikkert og professionelt. Tal med mig nu, Rui Valverde, din ejendomsmægler!
Median salgspris
3.543.896 DKK
Salgslister
13
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Hos mig får du en unik oplevelse af assistance og overvågning i processerne for salg og køb af fast ejendom Kontakt mig Tak
Median salgspris
1.786.870 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Jeg arbejder i Happy Nest-teamet sammen med Luís Martins. Happy Nest-projektet er født af to konsulenters ønske om at forene deres formål for at gøre familier lykkelige, både ved køb og salg af deres ejendom. Tillid, relationer, personlig og effektiv service er vores kerneværdier. For at give dig en problemfri proces, Du kan regne med vores støtte, engagement og erhvervserfaring." Vores slogan er "Relations for Life".
Median salgspris
1.342.950 DKK
Salgslister
13
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Engelsk, Fransk
Hej, mit navn er Pedro Chaves, og mit hovedmål er at hjælpe mine kunder med at sælge deres ejendom til den bedste markedspris og / eller finde den perfekte ejendom, der opfylder deres behov og forventninger. Jeg forsøger altid at være opdateret på markedstendenser, ejendomspriser og økonomiske forhold, der påvirker ejendomssektoren. Dette giver mig mulighed for at give værdifuld vejledning og rådgivning til mine kunder om, hvordan man bedst investerer i fast ejendom. Min tilgang er personlig og individualiseret for hver klient under hensyntagen til deres specifikke behov og ønsker. Jeg er forpligtet til at tilbyde enestående kvalitetsservice og er altid tilgængelig for at hjælpe mine kunder gennem hele købs- eller salgsprocessen. Hvis du leder efter en erfaren og pålidelig til at hjælpe dig, bedes du kontakte mig. Det vil være en fornøjelse at kunne hjælpe!
Median salgspris
3.618.504 DKK
Salgslister
6
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Gary er ejer og driftsleder af Gatehouse International Algarve. Efter at have været involveret i ejendom, der sluttede sig til Gatehouse UK i en alder af 16, flyttede Gary til Algarve i 2002 for at overtage ledelsen af Gatehouse International Algarve.
Median salgspris
4.700.325 DKK
Salgslister
939
Talte sprog
Engelsk, Portugisisk
Jeg er certificeret ejendomskonsulent Edgar André. Mit mål er at hjælpe dig med at finde den ejendom, du har brug for, og følge hele processen, fra forhandling af forslag til tidspunktet for gerning. Din lykke er min lykke!
Median salgspris
1.037.056 DKK
Salgslister
29
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk