Charente-Maritime: 954 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
🏡Rådgiver om ejendomstransaktioner i Charente-afdelingen. Vurdering af din ejendom til salg til den rigtige pris, markedsføring og forhandling, støtte til at nå dine mål, jeg står til din rådighed for at rådgive dig og udføre dine projekter. 📌HVAD JEG LAVER Marketing til enkeltpersoner og fagfolk Undersøg din fremtidige ejendomsinvestering 📌MINE YNDLINGSFAG Tilfredsstiller mine kunder i deres livsprojekt Personlig fremhævning af de aktiver, du har fået betroet 📌HVORFOR KONTAKTE MIG? 🔹Udviklere / Investorer / Ejendomsforhandlere ➡️ Ønsker du, at en HIGH-END salgsservice skal FÅ synlighed hos kunderne? ➡️ Vil du udvikle din virksomhed helt sikkert, har du KORT TID og ønsker at vinde nye kunder? 🔹Private kunder ➡️ Ønsker du at blive ledsaget og rådgivet til at gennemføre SALG og / eller erhvervelse af din ejendom? 🔹Erhvervskunder ➡️ Vil du gerne STØTTES og RÅDGIVES til dit ejendomsprojekt? 📌SÅDAN KONTAKTER DU MIG: 📩Ldesouzadincau@gmail.com 📲Telefon 06 20 99 81 46
Median salgspris
1.957.940 DKK
Salgslister
18
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Lytte til dine behov, jeg hjælpe dig i din søgen efter en ny ejendom. Ved at appellere til mig, vil du få i tid, relevans og præcision. For at gøre dette, sætter jeg på din tjeneste mit netværk og min erfaring som fast ejendom rådgiver i det geografiske område, hvor du ønsker at bosætte sig.
Median salgspris
1.066.611 DKK
Salgslister
23
Talte sprog
Fransk
Fornemme hilsner til dig, Jeg er Lionel, dit eneste kontaktpunkt i Charente-Maritime, Charente og i hele Frankrig, hvis det er nødvendigt ved at bringe dig en kvalitetsservice med en personlig opfølgning. Fleksibilitet, lytning, tilgængelighed og reaktivitet er de væsentlige træk, der kendetegner mig for bedst at imødekomme din tilfredshed. Ser frem til at møde dig. Mr Lionel MARCELINE-CHERUBIN
Median salgspris
1.259.049 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Fransk, Engelsk
En tosproget ejendomsmægler, der blander fransk know-how med et menneskeligt touch. Jeg er til rådighed for at hjælpe alle med et positivt livssyn, på udkig efter en ejendom på øen Oléron og dens omgivelser. Håber at møde dig snart på vores smukke ø!
Median salgspris
2.558.375 DKK
Salgslister
8
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Hej, mit navn er Bruno RICHARD og som en fast ejendom rådgiver * på MATHA, jeg kender udmærket de særlige forhold i denne sektor. Mit mål er at hjælpe dig med at finde den ideelle ejendom i MATHA og takket være min erfaring som ejendomsmægler *, er du sikker på at få de bedste indikationer om dit fremtidige projekt. Fra søgning til erhvervelse eller salg af en ejendom, jeg ledsage dig i hvert trin for at tilfredsstille dig i bedste fald og opfylde dine behov. Min ekspertise omfatter alle typer af ejendomsprojekter, hvad enten det drejer sig om køb eller leje af jord, bygninger, huse eller parkering. Som en uafhængig kommerciel agent, kan jeg også tage sig af værdiansættelsen af din ejendom og sætte min know-how til gavn for dit investeringsprojekt. Hvis du har et ejendomsprojekt i MATHA, skal du ikke vente længere. Uanset om du ønsker at leje, købe, sælge eller investere, lad mig guide dig og hjælpe dig med at realisere din fast ejendom drøm. Takket være min status som uafhængig ejendomsmægler garanterer jeg min tilgængelighed og evnen til at bevæge sig hurtigt på MATHA, når det er nødvendigt. Jeg er involveret i hver af mine tjenester med den største alvor, og jeg står altid til Deres rådighed. Langt fra kapløbet om produktivitet, min prioritet er og vil forblive den individuelle tilfredshed for hver af mine kunder.
Median salgspris
1.014.399 DKK
Salgslister
16
Talte sprog
Fransk
Jeg sælger ikke huse, jeg ændrer jeres liv! Uanset om det er i traditionel fast ejendom (huse, lejligheder, jord) eller corporate fast ejendom (lejemål, butikker), er jeg til din tjeneste i hele Haute-Saintonge (Charente Maritime). Jeg bor og arbejder på stedet, jeg kender min sektor og er i stand til at bringe de bedste råd til dig Sælgere og købere. Med magt IAD Frankrig netværk til at ledsage dig uanset dit projekt. Mine styrker: tilgængelighed, lytning og professionalisme.
Median salgspris
1.267.999 DKK
Salgslister
19
Talte sprog
Fransk, Tysk, Engelsk
Har du et projekt om at købe eller sælge en ejendom? Charentes-Maritimes og Tours center Som uafhængig ejendomsrådgiver i eXp Global France-netværket er jeg forpligtet til at støtte dig gennem hele dit ejendomsprojekt, uanset om du er sælger eller køber. Vil du være med til at finde din udtryksegenskab? Vi er her for dig! Til din rådighed for realiseringen af dine projekter, tøv ikke med at kontakte mig! Erwan MINEAU - Uafhængig salgsagent - 06 30 51 95 07 RSAC : 951 798 891 - Byen Greffe : La Rochelle
Median salgspris
1.618.564 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Fransk
Professionel og informeret om tendenserne på ejendomsmarkedet i dit område, vil jeg hjælpe dig med at estimere (gratis), eller søge efter din ejendom. Behovene for et køb eller et salg er unikke for alle, mit job er at høre dem og gøre dem til virkelighed.
Median salgspris
753.341 DKK
Salgslister
16
Talte sprog
Fransk, Engelsk, Spansk
"Jeg er Raphaël Charbonnier, din effiCity ejendomsrådgiver i Nieul-sur-Mer (Charente-Maritime)" Find ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig med at realisere dit salgs- eller købsprojekt i din sektor. Jeg ledsager dig fra det første skøn over din ejendom til underskrivelsen af den autentiske gerning.
Median salgspris
2.921.612 DKK
Salgslister
16
Talte sprog
Fransk