Nybyggeri

Puerto Bayahibe

Los Melones
Lejligheder for sælg
Mellem kr 419.821 og kr 1.176.949
0 til 2 soveværelser
34,67 til 121,22 m²
4 etager
Preconstruction
2025

Vi refunderer op til $ 2.000 fra dit hotel og indkvartering 15 dage efter rejsen til Bayahibe og lægger dit første depositum på 25%. For detaljer om, hvordan dette tilbud fungerer, og hvilke krav der skal opfyldes for at kvalificere sig, kontakt os direkte.

Beliggende 8 minutter fra stranden. Med en imponerende struktur, spektakulære terrasser og en uendelig pool afslører Puerto Bayahibe sine mysterier som et boutique-lejlighedshotel med privatlivets fred for en eksklusiv bolig og bekvemmelighederne på et feriested. Puerto Bayahibe kommer til at tilbyde en fornyet vision, der kortlægger en ny kurs med ustoppelig vækst i Bayahibe-området.

$ 3,000 reservationsgebyr, 25% første rate, 35% under opførelsen, 40% ved færdiggørelsen

EUROPÆISKE FINISH

Vores lejlighedsenheder har elegante europæiske finish med luksuriøse porcelænsgulve af trætype og slanke modulære køkkener med marmorbordplader. Det raffinerede håndværk er tydeligt i de lakerede aluminiumsvinduesrammer og træbehandlet indvendigt tømrerarbejde, hvilket skaber et boligareal, der udstråler raffinement og kontinental charme.

STORE SOVEVÆRELSER

Vores rummelige værelser blander komfort med stil og byder på luksuriøse europæiske porcelænsgulve af trætypen og store, lyse vinduer. Hvert værelse tilbyder rigelig plads til personalisering, hvilket skaber et roligt og elegant personligt tilflugtssted i dit hjem.

MODERNE DETALJER

24/7 concierge
Aircondition
Bar lounge
Billardrum
Cateringkøkken
Elevator
Fitnesscenter
Fælles lounge
Fælles terrasse
Have
Lobby lounge
Parkering
Swimmingpool
Tagterrasse
Udendørspool
Vaskemaskine

Los Melones

Er du interesseret?

Send en henvendelse for at bede om et møde, eller for at stille spørgsmål.

Officiel hjemmeside

puertobayahibe.co