Nybyggeri

Porto Covo Village

Porto Covo
Lejligheder for sælg • ref: Porto Covo Village
Pris på basis af efterspørgsel
I hjertet af den maleriske fiskerby Porto Covo, 500 meter fra stranden, og indsat i naturparken i det sydvestlige Alentejo og Vincentian kyst, vil opstå en anden Pestana Residences udvikling - Pestana Porto Covo Village.

Dette projekt vil bestå af et sæt turistlejligheder med private pools, en privat ejerlejlighed med tjenester og en central kerne med haver og fritidsområder indsat i et land på ca. 3 hektar. Turistudnyttelsen og -tjenesterne vil blive varetaget af koncernen samt af ejerlejlighedens ledelse.

Porto Covo er omgivet af de smukkeste og mest naturlige strande i landet, robust og skjult, der findes langs kysten. Øen Pessegueiro er et andet interessepunkt. På romernes tid var det et sted for fiskeforberedelse. Det har en fremragende strand til windsurfing og sportsfiskeri.

Fiskeretter, fisk og skaldyr, cataplana og feijoada de búzios er nogle af de gastronomiske specialiteter i denne region. Om sommeren er Porto Covo særligt livlig. Flere sports- og kulturaktiviteter fremmes på strandene og i lokalområdet.
Faciliteter hentet af AI.
Have

Porto Covo

Hav
Strand

Er du interesseret?

Send en henvendelse for at bede om et møde, eller for at stille spørgsmål.