Nybyggeri

Girona 34

Barcelona, 34 C/ de Girona
Lejligheder for sælg
Mellem kr 7.085.313 og kr 23.120.496
1 til 3 soveværelser
113 til 327 m²
8 etager
Complete
2022

Historien om flere visninger, mere design og mere sollys


Dens lejligheder og penthouses er et vindue ind i historien og et eksempel for fremtiden.

Dette renoverede og nytænkte boligbyggeri ligger i Barcelonas efterspurgte Eixample Dret-distrikt.

Fra den hårde fabriksslibning af møller fra det 19. århundrede til ubesværet moderne livsstil: opdag historien om flere visninger, mere design, mere sollys: Girona34.

Girona34 er perfekt placeret til byliv. Dette renoverede og nytænkte boligbyggeri ligger i Barcelonas efterspurgte Eixample Dret-distrikt.

Dens stille gade, snart gågade, ligger kun få minutter fra Barcelonas strande. Det hippe Born-område, der lever med barer, restauranter, gallerier og museer, ligger lige uden for døren.

Hjertet af Eixample, Passeig de Gràcia, ligger kun en kort gåtur væk. Denne brede boulevard er foret med Barcelonas bedste luksushoteller, designerbutikker og restauranter. Det er også epicentret for modernistisk arkitektur, placeringen af nogle af Gaudís mest ikoniske bygninger. Overalt omkring Girona34 er der nye renoveringer af historiske bygninger, nye gågader, nye virksomheder og nyt liv.

Indvendigt er Girona34 blevet omfattende redesignet til moderne livsstil

To nye glasvæggede lysbrønde løber lodret gennem bygningen. På alle niveauer bringer de lysstyrken i Barcelonas middelhavsklima indenfor. Fra fjerde sal og opad åbner de også et ubrudt panorama over byen.

Bygningens oprindelige lysbrønd er også bevaret og udvidet i de nye designs, hvilket yderligere øger niveauet af naturlig belysning.

Indvendigt erstatter søjler bærende vægge for at udvide åbne boligarealer. Ejendomme på Carrer Girona-siden af bygningen oplyses af seks store, symmetriske gadevendte vinduer. På den anden side af bygningen ser store vinduer ud over den tidligere mølle og det fredelige indre af byblokken.

DUPLEX MED EN PRIVAT HAVE

Denne bemærkelsesværdige 326 kvm duplex ejendom med en 123 kvm have tilbyder uendelige muligheder. Det har en suite og to soveværelser på øverste etage, og dens nederste etage kan arrangeres for at passe til forskellige behov, såsom yderligere værelser, legerum, studios eller hobbyværelser.

Dupleksens høje (3,2 m) lofter understøttes af smedejernssøjler for at maksimere den tilgængelige plads. Udenfor kan den store have og terrasseområdet være en familievenlig byoase eller scenen for spektakulær underholdning.

CARRER GIRONA LEJLIGHEDER

De Girona gadevendte ejendomme er 114 kvm to-værelses lejligheder med store badeværelser.

De har seks symmetriske vinduer, der åbner ud til den træbeklædte og snart gågade Carrer de Girona.

Deres åbne planarkitektur er oplyst af rigeligt naturligt lys.

INDVENDIGE LEJLIGHEDER

Kompakte (fra 113 til 120 kvm) og rolige lejligheder, der vender ud mod den rolige indre gårdhave i byblokken og den tidligere møllebygning. Nogle har tre soveværelser og andre et enkelt soveværelse og et studie, alle med rummelige badeværelser.

PENTHOUSELEJLIGHEDERNE

Åben planarkitektur overalt maksimerer virkningen af udsigten og det naturlige lys.

De er arrangeret parallelt og nyder derfor udsigt foran og bagpå over både Girona gaden og det indre af blokken. Samtlige værelser har 3 soveværelser og terrasse.

Faciliteter hentet af AI.
Have

34 C/ de Girona, Barcelona

Lille udsigt til gårdsplads
Panoramisk udsigt til by

Er du interesseret?

Send en henvendelse for at bede om et møde, eller for at stille spørgsmål.