Punta Cana: 293 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Hos Lunovi Real Estate er vi stolte af at være det førende ejendomsselskab i Punta Cana-området. Med stor erfaring og fokus på kundeservice tilbyder vi en bred vifte af ejendomme, der passer til ethvert budget. Uanset om du er på udkig efter en kommerciel investering, din perfekte caribiske hjem, eller har brug for hjælp til at sælge din nuværende ejendom, vil vores team af fast ejendom konsulenter være med dig hvert skridt på vejen.
Salgslister
87
Talte sprog
Engelsk, Tysk, Spansk
Ejendomsadministration og konsulentfirma. Specialist i præ-byggeprojekter og Master Broker. Vi hjælper dig gennem hele processen for erhvervelse af en ejendom. Vi guider dig Hvordan du kan udnytte et realkreditlån til boligbrug, ferieinvestering af høj rentabidad eller kommerciel i Den Dominikanske Republik.
Median salgspris
879.860 DKK
Salgslister
85
Talte sprog
Spansk
"Overvejer du at købe en ejendom i Den Dominikanske Republik 🇩🇴 🌴? 🏢💡🏡******************** Tag ikke nogen større beslutninger i fast ejendom uden opbakning fra en ekspert! Mit team og jeg er klar til at give dig rådgivning om fast ejendom af høj kvalitet. Uanset om du har brug for at finde din drømmebolig eller få mest muligt ud af din investering, er vi her for at hjælpe dig hvert trin på vejen. Gå ikke glip af denne mulighed, kontakt os i dag for at begynde at opbygge en solid fremtid på ejendomsmarkedet. Vi er kun en besked væk!" *DIN SIKRE INVESTERING* 🔸Paola Vasquez Brand Fast ejendom Loft HJEM RD📩 paolavasquezbrand.lofthomerd@gmail.com📪LoftHomeRD📲Mobil: 809-750-8202 WhatsApp ☎️📞
Median salgspris
1.369.861 DKK
Salgslister
61
Talte sprog
Spansk
Hej. Jeg er Huseyin og din ejendomsmægler i Punta Cana, Den Dominikanske Republik. Jeg startede min karriere inden for gæstfrihed i en alder af 17 år som feriefotograf på det 5-stjernede resort i Turkiye. Mit hårde arbejde og ægte passion har hjulpet mit ry som kvalificeret fotograf hurtigt med at stige. I 2010 rejste jeg til Punta Cana for en vinterferie for at opleve det caribiske vejr på de hvide sandstrande under de gigantiske palmer og blev forelsket i det, så aldrig forladt Caribien siden den dag. Mens jeg boede i Punta Cana, underskrev jeg i 2011 en forretningsaftale med det største fotograferingsfirma i verden om at drive et fotograferingskoncept på Turks- og Caicosøerne. Jeg opholdt sig i Turks indtil 2015 og besluttede at vende tilbage til Punta Cana for at fortsætte min caribiske livsstil her i Den Dominikanske Republik som ejendomsfotograf. Før jeg gik ind i ejendomstransaktionsbranchen, startede jeg min ejendomskarriere i 2017 som ejendomsadministrator af de bedste luksus kortsigtede udlejningsejendomme. Og nu hjælper jeg folk med at eje deres drømmehjem i paradis. Som repræsentant for Den Dominikanske Republiks fremtidige udlejere er jeg forpligtet til at lytte til min klients behov og udnytte mine skarpe forhandlingsevner til at sikre en vellykket transaktion. Jeg specialiserer mig i alle facetter af ejendomsbranchen, uanset om jeg navigerer vejen for førstegangskøbere af ferieboliger, forsøger at score den perfekte nødlidende ejendom eller yder hjælp til investorer på det caribiske ejendomsmarked, jeg kender og oplevede alle.
Median salgspris
1.896.853 DKK
Salgslister
46
Talte sprog
Engelsk
Hej jeg er Marbel Lugo, med mere end 20 års erfaring inden for ejendomssektoren har vi et engageret og ærligt team til at hjælpe dig med at erhverve den ejendom, du leder efter i Den Dominikanske Republik, med de bedste markedsforhold. Vi hjælper dig med at købe eller sælge din ejendom i Santo Domingo, Punta Cana, Juan Dolio, Samaná, Puerto Plata, Jarabacoa og ethvert andet område af landet, vi er her for at tjene dig. Vi er Dominikanske ejendomme din integrerede fast ejendom.
Median salgspris
1.982.164 DKK
Salgslister
94
Talte sprog
Spansk
Håndtering af køb og salg af fast ejendom hurtigt og uden stress. Eksperter i turistejendomme RD🇩🇴 Punta Cana Romana Las Terrenas
Median salgspris
1.112.605 DKK
Salgslister
43
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Godmorgen, alle sammen, Jeg er begejstret for at introducere mig selv som en kvindelig iværksættermægler i ejendomsbranchen. Som en erfaren ejendomsmægler har jeg hjulpet kunder med at købe, sælge og leje ejendomme i over et årti. Min passion for fast ejendom startede i en ung alder, og siden da har jeg finpudset mine færdigheder og viden for at tilbyde den bedst mulige service til mine kunder. Jeg specialiserer mig i bolig- og erhvervsejendomme, og jeg er dedikeret til at gøre købs- og salgsprocessen så let som muligt for mine kunder. En af de ting, der adskiller mig fra andre mæglere, er mit engagement i gennemsigtighed og ærlighed. Jeg tror på at opbygge varige relationer med mine kunder, og det gør jeg ved at være ærlig om alle aspekter af transaktionen. Ud over min brancheerfaring følger jeg også med i de nyeste markedstendenser og teknologi. Dette giver mig mulighed for at tilbyde mine kunder den mest nøjagtige information og den bedst mulige vejledning gennem hele købs- og salgsprocessen. Jeg er stolt af det arbejde, jeg udfører, og jeg er forpligtet til at levere det højeste niveau af kundeservice til hver kunde. Uanset om du ønsker at købe, sælge eller leje en ejendom, er jeg overbevist om, at jeg kan hjælpe dig med at nå dine ejendomsmål. Tak fordi du betragter mig som din ejendomsmægler, og jeg ser frem til at arbejde sammen med dig snart.
Median salgspris
966.715 DKK
Salgslister
39
Talte sprog
Spansk
Som en dedikeret ejendomsmægler med speciale i Punta Cana i Den Dominikanske Republik er jeg stolt af at tage en praktisk tilgang til at hjælpe dig med at finde din perfekte ejendom. Når jeg forstår, at hver klient har unikke behov og præferencer, er jeg forpligtet til at levere personlig service, der skiller sig ud. Jeg vil give dig alle oplysninger om listerne, herunder detaljerede billeder og videoer af ejendomme, der matcher dine kriterier, hvilket giver dig en reel fornemmelse af hvert sted fra dit hjem. Mit mål er at gøre din ejendomssøgning så informativ og problemfri som muligt og sikre, at alle detaljer er dækket. Med et stærkt fokus på kundetilfredshed er jeg her for at guide dig hvert trin på vejen, fra den første forespørgsel til den endelige beslutning, hvilket sikrer en stressfri og fornøjelig oplevelse med at finde dit drømmehus eller investering i hjertet af Den Dominikanske Republik.
Median salgspris
1.520.975 DKK
Salgslister
59
Talte sprog
Engelsk
Min passion er at yde fremragende service, bruge empati til at kunne sætte mig i kundens sko og arbejde utrætteligt for at hjælpe dem med at finde det, de leder efter, og guide dem gennem hele processen. Ejendomsverdenen kan være skræmmende, der er mange tilbud, der kommer fra mange kilder, og ikke alle er værdige til din tillid, og derfor er det vigtigt at have pålidelige rådgivere. I mit firma, Premium Real Estate, er vi mere end 40 fagfolk med lang erfaring og viden om det dominikanske marked med store forbindelser, ivrige efter at hjælpe dig med at opfylde dine forventninger.
Median salgspris
1.446.299 DKK
Salgslister
59
Talte sprog
Engelsk, Catalansk, Spansk, Fransk, Italiensk, Portugisisk
Hej! Jeg er Danny Echavarría Molina, ejendomskonsulent. Jeg er et stolt certificeret medlem af Association of Real Estate Agents and Entrepreneurs (AEI) i Den Dominikanske Republik, og jeg er en del af teamet hos Exp Realty, et af de førende ejendomsselskaber internationalt. Jeg er overbevist om, at fast ejendom er en fantastisk måde at sikre vores rigdom og generere passiv indkomst. Mit mål er at hjælpe dig med at sikre din livskvalitet og dine kære, så du kan nyde det, du elsker, mens dine ejendomsinvesteringer genererer høj merværdi og rentabilitet uden at kræve din tid. Hvorfor arbejde sammen med mig? - Solid erfaring på ejendomsmarkedet i Den Dominikanske Republik. - Globale forbindelser gennem Exp Realty. - Fokus på turistejendomme for investorer. - Forpligtelse til din succes og økonomiske velbefindende. - Professionalisme og pålidelighed i hver transaktion. Jeg er her for at hjælpe dig med at nå dine ejendomsinvesteringsmål i Den Dominikanske Republik! Kontakt mig i dag for at starte vores samarbejde.
Median salgspris
1.057.866 DKK
Salgslister
79
Talte sprog
Spansk