Lejlighed for Køb i Nice, Frankrig

Nice
Lejlighed • 4 rum • 3 seng. • 81 m² • 6. etage • ref: 1463116-4
3.844.112 DKK
iad Frankrig - Francois De Yrigoyen tilbyder: Beliggende et par minutter fra centrum af Nice, "Villa Gabriel" er en menneske-størrelse bolig, med kun 15 lejligheder, i boligområdet Saint Jean d'Angély.
Denne pragtfulde T4, beliggende på 6. og sidste sal, tilbyder, på 80m2, en stue/køkken på 30m2 åbning på en terrasse, 3 soveværelser, hvoraf det ene har sin egen terrasse og et badeværelse og et brusebad.
Udnyt restauranter, caféer, butikker og lokale tjenester. Distriktet har også flere virksomheder inden for gåafstand, såsom Blanche de Castille skole-college, Saint-Jean d'Angély universitetscampus, School of Journalism, en biograf, et apotek, fritids- og sportsfaciliteter samt Vinegar Park. Transport, sporvogn og større veje er let tilgængelige på få minutter.
Levering i begyndelsen af 2026. Bestil nu!

Agenturgebyrer, der skal betales af sælgeren. Ejendom, der ikke er underlagt DPE. Oplysninger om de risici, som denne ejendom er udsat for, findes på Géorisques hjemmeside: www.georisques.gouv.fr. Denne ejendomsannonce er skrevet under redaktionelt ansvar af François De Yrigoyen EI (ID 50097), uafhængig ejendomsmægler (uden holdingfonde), handelsagent for SAS I@D Frankrig, der er registreret hos RSAC of ANTIBES under nummeret 889668851, indehaver af ejendomssalgskortet på vegne af selskabet I@D France SAS.

Rum

Værelser4
Etager6
Soveværelser3

Overflader

Levende81 m²
Elevator
Terrasse

Nice

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2026
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data