Ny EFH støder op til landbruget (Hus E)

Kemmental, Leestrasse 1d
Hus • 6.5 rum • ref: 2f761fdf-03df-11ef-afda-0a4bde28e6f6
9.276.109 DKK
Nyd det rolige boligområde
Syd for den lidt brugte Graltshauserstrasse i den østlige udkant af landsbyen Altishausen (Kemmental kommune) planlægger vi et lille enfamiliehus med 5 enheder og et fælles parkeringshus.

Altishausen ligger på forbindelsesvejen fra Weinfelden &; Berg TG til Kreuzlingen (6 km til motorvejsindgangen Kreuzlingen Süd). Børnehave og folkeskole ligger i Alterswilen og er let tilgængelige via den udviklede cykelsti. SBB-stationen Siegershausen ligger også kun 1300 m fra den godt solbelyste udvikling.

Første spadestik til byggeriet blev taget i begyndelsen af 2023, og de første huse vil stå klar til indflytning fra omkring september 2024.

De rummelige enfamiliehuse er fremragende termisk isolerede (energieffektive), har 3-foldige ruder med skjulte beslag, en elevator-og-skydedør i stuen, elektriske persienner i stuen og køkkenet og en moderne multimediefordeling.

Bygningerne imponerer med deres gennemtænkte og rummelige opholdskoncept samt de lyse og lyse værelser. Den høje kvalitet samt moderne indretning og de ædle materialer formidler en unik levende atmosfære. Opvarmning leveres af en luft/vand varmepumpe.

Beskrivelse EFH Leestrasse 1d

4,5-værelse-enfamiliehus med en smuk udsigt over landbrugszonen mod syd

Kælderen består af en kælder, vaskerum med vaskemaskine/tørretumbler og det tekniske område samt et forrum med trappe til stueetagen. Den underjordiske parkeringsplads er direkte tilgængelig fra kælderen.

I stueetagen er der ud over den meget rummelige indgang gæstetoilet. Dette efterfølges af den store og lyse stue, spiseplads med åbent køkken. Herfra har du direkte adgang til din plads.

På 1. sal er der tre store værelser samt badeværelse med toilet, dobbelt håndvask, badekar og bruser. Loftet vil ikke blive konverteret og har et strygejern, der giver yderligere lagerplads.

Selvfølgelig kan du stadig prøve køkkenet, gulvbelægninger og sanitære apparater selv.

Dette enfamiliehus kan også købes som et 6,5-værelses hus med tre badeværelser (variant 2)


Rum

Værelser6.5
Garager (udenfor)1
Parkeringspladser (udenfor)1

Overflader

Total282 m²

Leestrasse 1d, Kemmental

TypeHus
Bygningsår2024