1 soveværelse ved Munyaka vandfald

Midrand
Lejlighed • 1 seng. • 1 bad. • 64 m² • ref: 7fe49062-e75a-40cc-9af5-8d836e3bf72c
446.862 DKK
484.101 DKK-37.239


Velkommen til din urbane oase i hjertet af vandfaldet!
Vi introducerer indbegrebet af moderne luksusliv i den prestigefyldte Munyaka-udvikling, beliggende i det pulserende samfund Waterfall, Midrand. Denne fuldt møblerede lejlighed på anden sal tilbyder en sømløs blanding af elegance og raffinement, hvilket sikrer en livsstil med uovertruffen komfort og bekvemmelighed.
Fra det øjeblik du træder indenfor, er du indhyllet i luksus, med et rummeligt soveværelse med eget brusebad, hvilket giver det perfekte tilflugtssted efter en lang dag. Men det handler ikke kun om komfort; Det handler også om bekvemmelighed. Nyd de kulinariske lækkerier i et velindrettet køkken udstyret med en enkelt køleskab / fryserkombination, opvaskemaskine og vaskemaskine / tørretumblerkombination, hvilket gør daglige gøremål til en leg.
Opholdsområdet i åbent plan forbindes problemfrit til den større dobbeltoverdækkede terrasse og tilbyder en problemfri indendørs-udendørs opholdsoplevelse. Nyd din morgenkaffe, mens du nyder den betagende solopgang over horisonten, eller underhold gæsterne med stil på baggrund af panoramaudsigter, der strækker sig så langt øjet rækker.
Ud over sin charme og komfort sikrer denne lejlighed uafbrudt ophold med generatorer til bekæmpelse af belastning, hvilket garanterer, at din livsstil forbliver upåvirket, selv under strømafbrydelser.
Træd udenfor og fordyb dig i den eksklusive Munyaka-livsstil, hvor alle ønsker imødekommes i stedets livsstilscenter. Forkæl dig selv med en række imponerende sundheds- og fritidsfaciliteter, herunder en mousserende swimmingpool, state-of-the-art Training Science Gym, Vitality godkendt, komplet med en dedikeret træner og det luksuriøse Camelot Wellness spa.
Fra lækre spisemuligheder på restaurantpizzeriaet til familievenlige faciliteter som det dedikerede legeplads og biografrum tilbyder Munyaka en verden af muligheder lige uden for døren. Plus, med sikkerhedsforanstaltninger i verdensklasse og opmærksom concierge-service kan du nyde ro i sindet ved at vide, at alle dine behov er opfyldt.
Gå ikke glip af muligheden for at gøre dette til din nye urbane oase. Planlæg din visning i dag, og oplev tiltrækningen af luksus, der lever på sit fineste i hjertet af vandfaldet!

- 54 kvm slankt, moderne boligareal
- Gourmetkøkken med high-end finish og apparater
- Rummeligt soveværelse med rigelig opbevaring og stilfuldt en-suite badeværelse
- Privat balkon med betagende udsigt over det omkringliggende landskab
- Sikker parkering og adgang til faciliteter i verdensklasse, herunder:
- Topmoderne fitnesscenter og yogastudie
- Poolen i resort-stil og udendørs underholdningsområde
- 24/7 sikkerhed og concierge service
- Fitnesscenter på stedet
-Restaurant
-Spa
- Løbebane
- Action sportsplads
-Legeplads

Oplev det bedste af Waterfall City living, med nem adgang til:

- Bedst bedømte indkøbscentre og restauranter
- Større motorveje og transportknudepunkter
- Naturreservater og udendørs rekreative områder

Pris: R1.300.000

Månedlige afgifter: R2.200 Månedlige satser: R800
Samlede månedlige omkostninger: R3,000

Rum

Soveværelser1
Badeværelser1
Parkeringspladser (udenfor)1

Overflader

Levende64 m²
Balkon
Internet
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
24/7 concierge
Fitnesscenter
Parkering

Midrand

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Butikker
ID7002001-54965