FANTASTISK 7 VÆRELSES MODERNE VILLA, SIERRA BLANCA

Marbella
Villa • 11 rum • 7 seng. • 7 bad. • 1299 m² • ref: DRUtoc
108.158.665 DKK
Omgivet af fyrretræer og grønne områder i det prestigefyldte område Sierra Blanca, på Marbellas Golden Mile, er denne storslåede nybyggede private ejendom med en generøs dobbeltgrund (5106 m²) og en fantastisk panoramaudsigt et drømmehjem for dem, der foretrækker elegant middelhavsstil, klassisk chic og moderne bekvemmeligheder.

I stueetagen er der personalekvarterer med uafhængig adgang, et maskinrum og et professionelt vaskerum. Det nederste niveau er ikke en kælder, men en stueetage, der udnytter landets naturlige hældning. Dette er en stor fordel, da de private kvarterer, underholdningsrum, SPA og fitnessrum (med fitnesscenter, sauna, dampbad, jacuzzi og tilhørende faciliteter) nyder godt af naturligt lys, sol og fantastisk udsigt. Et andet stort værelse i stueetagen kan bruges som separat gæstelejlighed.

Stueetagen har plads til 2 af de 7 soveværelser; De deler opholdsstue og har begge åben havudsigt. Den øverste etage har 2 gæstesuiter, en stue, et kontor og en ekstraordinær master suite med smukt indrettede og færdige badeværelser til ham og hende, walk-in closets ideel til visning af modedesignersamlinger og en privat terrasse med betagende udsigt. I underetagen har 2 soveværelser, der deler et badeværelse, direkte adgang til de smukke anlagte subtropiske haver med en imponerende opvarmet swimmingpool, en cabana med et eksotisk tag og et charmerende poolhusplads, masser af afslapning og udendørs spisepladser for at nyde Middelhavets livsstil.

Ejendommen har en ædel og behagelig naturlig farvepalet, fremragende marmorgulve, panoramaglasdøre og en glasvinkælder, kvalitets tømrerudstyrede garderobeskabe, en rummelig og praktisk walk-in garderobe af enestående smag og kvalitet, en stor garage, overdækkede og solrige terrasser, solarium og private balkoner perfekt til at nyde de sensationelle Middelhavet solnedgange, et glas vin eller en ikonisk morgenkop kaffe. Forestil dig: 653 m² terrasser omgiver din villa på 1299 m²

Dette overdådige sydvendte palæ tilbyder imponerende udsigt over Marbella og dens kyst med udsigt over det glitrende Middelhav så langt som Nordafrika og de to legendariske Hercules-søjler, der flankerer indgangen til Gibraltarstrædet.

De luksuriøse faciliteter og funktioner i denne high-end ejendom vil gøre dit liv smukt og behageligt. Denne ejendom har det hele Moderne og stilfuldt, miljøvenligt og energieffektivt, det er udstyret med solpaneler, centralvarme, aircondition, gulvvarme (i hele huset), termoruder, dekorative lofter, alarm, videosamtaleanlæg, vandcisterne osv.

Denne bemærkelsesværdige villa har en eksklusiv adresse. Det er beliggende i det smarte og veletablerede boligområde, sikret 24 timer i døgnet, Sierra Blanca, en af de bedste og mest efterspurgte i Sydeuropa, kun få minutter fra sandstrande, golfbaner, alle faciliteter i det centrale Marbella, den berømte Golden Mile, indbegrebet af luksus, ekstravagance og overdådighed, og Puerto Banus, den glamourøse legeplads for de rige og berømte.

Rum

Værelser11
Soveværelser7
Badeværelser7

Overflader

Levende1299 m²
Total5106 m²
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Alarm
Garage
Have
Samtaleanlæg
Swimmingpool

Marbella

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til bjerge
Panoramisk udsigt til by
Panoramisk udsigt til hav
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data