PPE La Tour des Horlogers - Le Sentier (parti 13)

Le Sentier
Lejlighed • 2.5 rum • 1 seng. • 1 bad. • 87 m² • ref: M-24-103
3.284.710 DKK
Oplev denne ekstraordinære lejlighed i hjertet af landsbyen Le Sentier, ideelt beliggende på Grande-Rue, tæt på alle faciliteter. Denne fantastiske bolig, integreret i en ny ejerlejlighedsbygning, tilbyder kvalitetsfinish og mulighed for skræddersyede beslag i henhold til den fremtidige beboers ønsker.

Med sine rummelige 2,5 værelser er denne lejlighed perfekt indrettet til at tilbyde optimal opholdskomfort. Faktisk indeholder rummet et udstyret køkken åbent til en rummelig stue, et soveværelse samt et badeværelse med bruser/toilet og forbindelse til en vaskemaskine. Du kan også nyde en balkon til afslappende øjeblikke i det fri.

Denne ejendom er ideel både til komfortabel levevis og til en lejeinvestering, hvilket sikrer et attraktivt afkast. Derudover er underjordisk parkering tilgængelig for CHF 35.000, hvilket tilføjer ekstra komfort til dette unikke boligmiljø.

Takket være sit varmepumpevarmesystem og solcellepaneler garanterer denne lejlighed en kontrolleret varmeomkostning og bidrager dermed til betydelige energibesparelser.

Arbejdet forventes afsluttet i december 2024.

Endelig er det et nøglefærdigt salg, der giver fremtidige beboere mulighed for fuldt ud at nyde deres nye miljø uden det sædvanlige besvær med byggeri.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed. Kontakt os nu for mere information og for at arrangere en fremvisning.

Rum

Værelser2.5
Soveværelser1
Badeværelser1

Overflader

Levende87 m²
Faciliteter hentet af AI.
Balkon
Parkering

Le Chenit

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.