Oplev din drøm tilbagetog skridt fra havet! Din oase af fred og komfort venter på dig!

Miami Platja, Av. Berlín, 13, 43892 Miami Platja, Tarragona, Spain
Villa • 3 rum • 3 seng. • 2 bad. • 350 m² • Stueetage
5.634.065 DKK
6.417.611 DKK-783.545

Oplev charmen og komforten i denne spektakulære fritliggende villa beliggende i en rolig og familievenlig urbanisering kun 2 minutters kørsel fra den maleriske krystalstrand!

Højdepunkter:

Hovedbolig: Lyse rum fulde af naturligt lys, der skaber en hyggelig atmosfære. Moderne og funktionelt køkken, perfekt til madelskere. Rummelig og komfortabel stue, ideel til at nyde øjeblikke med familie og venner. Fire elegante soveværelser og tre komplette badeværelser, designet til maksimal komfort og privatliv.

Fritid og underholdning: Privat swimmingpool omgivet af en frodig have, der tilbyder en oase af fred og afslapning. Udendørs grillplads, perfekt til at nyde lækre måltider under åben himmel året rundt. Rummelige terrasser og udendørs rum ideelle til møder og festligheder.

Udvendige faciliteter: Underjordiske parkeringspladser til flere køretøjer, hvilket sikrer komfort og sikkerhed. Omhyggeligt designet privat have, fuld af planter og blomster, der giver ro og skønhed. Sikkerhed og privatliv er sikret i hele ejendommen for absolut ro i sindet.

Privilegeret beliggenhed: Beliggende i et roligt og familievenligt område, ideelt for dem, der søger fred og ro. Kun 2 minutters kørsel til krystalstranden, hvor du kan nyde havet og solen når som helst. Hurtig adgang til lokale faciliteter, butikker og restauranter for en bekvem og behagelig hverdag.

Denne charmerende fritliggende villa tilbyder en enestående livsstil, der kombinerer roen i en rolig beliggenhed med nærhed til moderne bekvemmeligheder. Gå ikke glip af muligheden for at gøre dette til dit nye hjem!

Kontakt os i dag for at planlægge en visning og begynde at nyde livet på denne smukke ejendom ved kysten!

Rum

Værelser3
Soveværelser3
Badeværelser2
Parkeringspladser (inde)3

Overflader

Levende350 m²
Grund1200 m²
Aircondition
Alarm
Barbecue
Garage
Gæstesuiter
Have
Internet
Opvaskemaskine
Samtaleanlæg
Satellit TV
Spisestue
Swimmingpool
Tennis
Udendørspool
Vaskemaskine
Vinkælder
Yogastudie
Faciliteter hentet af AI.
Parkering

Av. Berlín, 13, 43892 Miami Platja, Tarragona, Spain, Miami Platja

Southeast orientering
TypeHus
MiljøLandområde, Grønt, Stille, Boligområde
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data