Fantastisk udsigt hjem tæt på Downtown Boquete med studiolejlighed

Jaramillo
Hus • 3 seng. • 2 bad. • 390 m²
2.533.012 DKK

Den virkelig fantastiske udsigt tre soveværelser to bad hjem, der er tæt på downtown med en studio lejlighed også.   Vi bliver bedt om ejendomme, der har sådanne egenskaber hele tiden, og de er sjældent tilgængelige til salg.

Denne ejendom omfatter et hovedhus med et lejlighedsstudie og et opbevaringsrum samt en overdækket parkeringsplads med et ekstra opbevaringsrum.

Med i alt cirka 390 kvadratmeter konstruktion bestående af ca. 211,81 kvadratmeter til huset, 56,16 kvadratmeter til studiolejligheden med 1 soveværelse og 1 komplet badeværelse og 11,16 kvadratmeter til opbevaringsrummet, har du masser af plads til at ringe til din egen.

Beliggende kun 5 minutter fra den travle by Boquete, vil du være i stand til at nyde alle de lokale faciliteter, mens du stadig nyder fred og ro i denne fantastiske beliggenhed.

Det mest slående træk ved denne ejendom er den betagende udsigt over Volcan Baru og de omkringliggende bjerge, hvilket gør det til det perfekte sted at slappe af og nyde områdets naturlige skønhed.

Partiet er for det meste fladt, med en lille skråning i baghaven.  Apparater er inkluderet, og studiolejligheden har potentialet til at indbringe en ekstra $ 400 pr. Måned i lejeindtægter.

Gå ikke glip af muligheden for at gøre dette til dit drømmehus!

"Excellence" "Professionel" "Fantastisk service" "Anbefaler stærkt" - Janet Flood & Bob Tomascik

For mere information, en mere komplet beskrivelse og opdaterede priser for denne ejendom, besøg venligst Casa Solutions hjemmeside.

Rum

Soveværelser3
Badeværelser2

Overflader

Levende390 m²
Grund1375 m²

Jaramillo

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til bjerge