Lejlighed for Leje i Bangkok, Thailand

Bangkok, 17 Soi Sukhumvit 39 Phrom Phong
Lejlighed • 3 rum • 2 seng. • 1 bad. • 90 m² • ref: 17 Soi Sukhumvit 39 Phrom Phong
12.194 DKK
| Intet mæglergebyr | Fleksible vilkår |
▪️OM LEJLIGHEDEN
Møbleret 2 værelses lejlighed inklusive alle faciliteter, du måtte have brug for til et længere ophold, i et fantastisk område.
▪️FACILITETERKomfortabel stue, herunder en udendørs pool, veludstyret fitnesscenter og 24/7 sikkerhed.
▪️OM OMRÅDET Phrom Phong ligger i hjertet af Bangkoks travle centrum og tilbyder en perfekt blanding af byliv og ro. Beliggende i det prestigefyldte Sukhumvit-distrikt, er dette område kendt for sine eksklusive boligejendomme, kosmopolitiske atmosfære og nem adgang til forretnings- og fritidsfaciliteter. Phrom Phong appellerer til en bred vifte af beboere, herunder fagfolk, udlændinge og velhavende lokale.
Dens nærhed til store forretningsdistrikter, uddannelsesinstitutioner og underholdningscentre gør det til et ideelt valg for dem, der søger en sofistikeret bylivsstil.
▪️NærhedIndkøbscentre: Beboere i Phrom Phong har nem adgang til førsteklasses shoppingdestinationer som EmQuartier, Emporium og Terminal 21, der tilbyder en række luksusbutikker, internationale mærker og gourmetspisesteder.
Pendlingsmuligheder: Området er godt forbundet via BTS Skytrain, med den nærliggende Phrom Phong station, der giver problemfri adgang til forskellige dele af byen, herunder store forretningsdistrikter og turistattraktioner.
Restauranter: Madentusiaster vil glæde sig over de forskellige kulinariske tilbud omkring Phrom Phong, fra fine restauranter i verdensklasse til pulserende street food-markeder, der serverer enhver gane og præference.
Barer og natteliv: Oplev den pulserende nattelivsscene med en række tagterrassebarer, smarte lounger og trendy natklubber spredt over hele området, perfekt til socialt samvær og afslapning efter en lang dag.
Monumenter: Nærliggende vartegn såsom Benjasiri Park og Emporium Tower giver beboerne mulighed for at udforske Bangkoks rige kulturarv og naturlige skønhed.
Andre vigtige steder i nærheden: Langtidslejere vil sætte pris på nærheden til væsentlige faciliteter såsom internationale skoler, sundhedsfaciliteter, ambassader og rekreative faciliteter, hvilket sikrer en bekvem og tilfredsstillende livsstilsoplevelse. Oplev essensen af kosmopolitisk liv i Phrom Phong - hvor luksus møder bekvemmelighed i hjertet af Bangkok.

Rum

Værelser3
Soveværelser2
Badeværelser1

Overflader

Levende90 m²
Internet
Møbleret
Faciliteter hentet af AI.
Fitnesscenter
Swimmingpool

17 Soi Sukhumvit 39 Phrom Phong, Bangkok

Nummer17 Soi Sukhumvit 39 Phrom Phong