Hus for Køb i Bigues i Riells, Spanien

08415 Bigues i Riells del Fai
Villa • 4 rum • 4 seng. • 2 bad. • 148 m² • ref: 5801044/7510
2.237.467 DKK
Velkommen til Bigues y Riells, en charmerende landsby beliggende i den maleriske region Vallès Oriental i Catalonien. Dette sted tilbyder fredelige og maleriske omgivelser, omgivet af natur og med smuk udsigt over bjergene, hvilket gør det til den perfekte destination for dem, der søger ro og familiens velvære.

At bo i dette hus er en unik mulighed for at nyde bjerglivet i landlige og charmerende omgivelser. Med en solrig beliggenhed tilbyder denne to-etagers ejendom i alt 148 kvadratmeter bygget på en generøs grund på 485 kvadratmeter.

Huset har et veldesignet layout, der giver en hyggelig og rummelig atmosfære. Med fire soveværelser, tre af dem fordobler, et fuldt udstyret køkken, et stort badeværelse med badekar og et gæstetoilet, samt en stue, en spisestue og en anden stue med adgang til en stor terrasse med smuk uhindret udsigt.

Desuden tilbyder ejendommen komfortable og lyse opholdsområder, perfekt til at nyde afslappende øjeblikke med familie eller venner. Der er endda mulighed for at installere en swimmingpool for at køle af på varme sommerdage.

På bagsiden finder du en grillplads, ideel til udendørs sammenkomster med familie eller venner. Ejendommen er bekvemt beliggende tæt på faciliteter såsom busstoppesteder, skoler og supermarkeder.

Hus udstyret med solpaneler, der reducerer elomkostningerne til praktisk talt 0 €.

Med aluminiumsvinduer med luftkammer, varme, aircondition m.m. I fremragende stand er dette hus klar til at nyde det fra dag ét. Kort sagt tilbyder dette charmerende hus i Bigues i Riells en perfekt kombination af komfort, plads, lysstyrke og udendørs underholdning, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for dem, der leder efter et familiehjem i et naturligt miljø.

Prisen inkluderer ikke skatter og udgifter. I tilfælde af brugte ejendomme skal ITP lægges til købsprisen, i tilfælde af nybyggede ejendomme moms og AJD og i begge tilfælde notar- og registreringsgebyrer.

Prisen på tilbuddet kan ændres eller annulleres uden forudgående varsel. Alle viste data er kun vejledende.

Rum

Værelser4
Soveværelser4
Badeværelser2

Overflader

Levende148 m²
Grund485 m²
Aircondition
Alarm
Balkon
Barbecue
Terrasse

Bigues i Riells del Fai

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Bjergudsigt
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data