Luksuslejligheder med private pools i DAMAC Al Safa One Dubai

Al Safa 2
Lejlighed • 4 rum • 3 seng. • 4 bad. • 220 m² • 20. etage • ref: DXB-00086-35989
13.248.981 DKK
Stilfulde lejligheder med private pools i DAMAC Al Safa One i Dubai

DAMAC Al Safa One ligger i det hastigt voksende Safa Park-område. Projektet har udsigt over Business Bay, Downtown, Jumeirah Beach og Dubai Canal. Projektet har et moderne design som ingen anden. Safa One Compound giver en livlig og behagelig atmosfære for sine beboere.

Lejligheder til salg i Dubai er beliggende i et nyt særpræget projekt. Tårnene er inspireret af det verdensberømte svenske smykkemærke Grisogono. Det ligger i et af de vigtigste forretnings- og underholdningscentre i byen. Lejlighederne ligger 7 minutters kørsel fra Burj Khalifa, 12 minutter fra Dubais internationale lufthavn og 16 minutter fra The Palm.

DAMAC Al Safa One har design af høj kvalitet. De tilbyder også forskellige faciliteter. Disse omfatter infinity-pool, fitnesscenter, spa, legeplads, tropisk regnskov, klubhus, sikkerhedstjenester og restauranter med prisbelønnede kokke. Disse afdelinger vil levere uovertruffen servicekvalitet til beboerne. Indgangspartiet er placeret på tredje sal og huser lobbyen.

Lejlighederne har private swimmingpools, aktuelle træer på balkonerne og marmorgulve med Grisogono-tema.

DAMAC Al Safa One tilbyder en uundgåelig mulighed for en prestigefyldt livsstil i Dubai. Der er nem adgang til nærliggende indkøbscentre, butikscentre, restauranter og fritidsfaciliteter.


DXB-00086

Rum

Værelser4
Soveværelser3
Badeværelser4
Balkoner2

Overflader

Levende220 m²
Total246 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Elevator
Sauna
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Fitnesscenter

Dubai

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til park
TypeLejlighed
Bygningsår2026