Fremragende lejlighed med havudsigt i Las Olas Tower, Chiriqui

La Barqueta
Møbleret lejlighed • 3 seng. • 2 bad. • 96 m²
1.663.404 DKK

Når du kommer ind i denne smukke lejlighed ved stranden beliggende i La Barqueta, Las Olas, Chiriqui condo, vil du blive mødt af stue og spiseplads med enestående havudsigt. Balkonen, med glas og hvide metalrækværk, giver et perfekt udsigtspunkt for at nyde de fredfyldte omgivelser. Gulv til loft glasdøre og vinduer skaber en sømløs integration mellem lejligheden og havet. Dette gør det muligt for havets skønhed at pryde hvert hjørne af ejendommen.

Denne lejlighed er fuldt møbleret. De stilfulde møbler i opholds- og spisestuen har en hvid stor sofa og andre møbler med lyse trædetaljer, der skaber en elegant og tropisk atmosfære, der perfekt supplerer beliggenheden ved stranden. På balkonen finder du to turkise strandstole, der afspejler havets nuancer.

Køkkenet er hyggeligt, med opbevaringsplads til dine redskaber. Det smelter problemfrit sammen med opholdsstuen og skaber et åbent konceptlayout, der letter socialt samvær og underholdning.

Denne ejendom kan prale af tre soveværelser. Samtlige værelser har eget tilflugtssted med eget skab, aircondition og havudsigt. Derudover er der to komplette badeværelser.

Lejligheden har adgang til et meget flot socialt område. Uanset om du ønsker en forfriskende dukkert i poolen, slappe af på liggestole ved stranden eller drage fordel af de komplette badeværelsesfaciliteter, giver denne bolig den klassiske lige ved strandpooloplevelsen. Der er også overdækkede siddepladser, hvor du kan samles og grønne områder.

Skattefritagelsen på denne lejlighed er gældende til en fantastisk 22. februar 2037.

"Hvilken stor oplevelse" "Fem ud af fem stjerner" - James Orr &; David Bottisti

For mere information, en mere komplet beskrivelse og opdaterede priser for denne ejendom, besøg venligst Casa Solutions hjemmeside.

Rum

Soveværelser3
Badeværelser2

Overflader

Levende96 m²
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Balkon
Have
Møbleret

Alanje District

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav