VIDUNDERLIGT PROJEKT UDTÆNKT FOR DEM, DER SØGER RO OG HVILE TIL RYTMEN AF HAVETS BØLGER

Punta Cana
Ny lejlighed • 2 seng. • 2 bad. • 231.13 m² • ref: 35334
3.760.407 DKK

Dette projekt ankommer med et innovativt koncept, udtænkt til dem, der søger ro og hvile til rytmen af havets bølger. Med en innovativ stil har denne boligoase 63 lejligheder og 21 penthouses. Det ligger i paradisiske omgivelser, det prestigefyldte Cap Cana Marina-område i Den Dominikanske Republik. Et privilegeret sted, omgivet af de smukkeste strande i Caribien. Anerkendt for at være en verdensklasse golf destination, med to golfbaner "Punta Espada Golf Course", hvis spektakulære huller langs kysten og turkis vand søer gør det til et ideelt sted for golfspillere.

STOR INVESTERING SOM UDLEJNINGSEJENDOM.

At købe en ejendom i Punta Cana sikrer et fremragende investeringsafkast, da du kan leje det og generere indkomst, mens du arbejder og derefter vende tilbage med din familie på ferie for at afbryde forbindelsen til dit daglige liv og nyde alle attraktioner i området.

STRATEGISK BELIGGENHED

Det ligger i paradisiske omgivelser, det prestigefyldte Cap Cana Marina-område i Den Dominikanske Republik. Et privilegeret sted, omgivet af de smukkeste strande i Caribien. Anerkendt for at være en verdensklasse golf destination, med to golfbaner "Punta Espada Golf Course", hvis spektakulære huller langs kysten og turkis vand søer gør det til et ideelt sted for golfspillere.

VI ER HER FOR AT HJÆLPE DIG

Blue Caribbean Properties er her med dig for at hjælpe dig i hvert trin i købsprocessen. Vi tilbyder en række tjenester for at sikre, at din investering bliver dit drømmehjem.

FINANSIERINGSMULIGHEDER

Har du brug for hjælp til finansiering? Vi kan hjælpe. Der er en række muligheder til rådighed for investorer og boligejere, som du måske ikke er opmærksom på. Kontakt os for at drøfte dine muligheder og finde den løsning, der er bedst for dig.

EJENDOMSADMINISTRATION

Du fandt din drømmeejendom, nu har du brug for nogen til at administrere den, mens du er væk. Blue Caribbean Properties har slået sig sammen med de bedste ejendomsadministratorer i Punta Cana for at sikre, at din ejendom bliver taget hånd om og forvaltes til sit fulde potentiale. Vores ejendomsadministratorer står klar til at hjælpe, uanset hvad dine behov er. Fra ugentlige check-ins til komplet lejeadministration og kundepleje har vi dig dækket. Bed din agent om yderligere oplysninger.

MØBLER PAKKER

Du har finansiering, du har nogen til at administrere din leje, nu har du bare brug for nogen til at hjælpe med efterbehandlingen. Vi arbejder med de mest talentfulde designere og tømrere i Den Dominikanske Republik for at personliggøre dit rum og gøre det til et hjem. Vi tilbyder en bred vifte af pakker til at tilfredsstille enhver stil og ethvert budget.

DOMINIKANSKE OPHOLD

Statsborgerskabsloven i Den Dominikanske Republik afspejler sit folk: varmt og åbent. Hvis du planlægger at flytte til Den Dominikanske Republik eller tilbringe størstedelen af din tid her, bør du kraftigt overveje at ansøge om ophold. Der er mange fordele, der kommer fra at være bosiddende, og din agent kan give dig yderligere detaljer.

Rum

Soveværelser2
Badeværelser2
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende231.13 m²
Aircondition
Elevator
Parkering
Sikkerhed
Swimmingpool
Tennis

Punta Cana

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
ID35334