Lejlighed til salg, B1 City Centre, Birmingham, Storbritannien

Birmingham
Ny lejlighed • 3 rum • 1 seng. • 1 bad. • 600 m² • 6. etage
2.182.831 DKK

B1 Bymidte, A276

Til investeringsformål eller ejerboliger - minimum 35% depositum kræves

 

Disse B1 City Centre lejligheder ligger i Birminghams blomstrende smykkekvarter, hvor over 30.000 mennesker i øjeblikket er ansat.  Hver 1, 2 og 3-værelses lejlighed i denne spændende udvikling har alle en fantastisk udsigt over Birmingham og komplimenteres af en række femstjernede faciliteter på stedet.

 

Lejlighederne omfatter højglanskøkkener med integrerede apparater, store vinduer og dobbeltdøre til private balkoner. De er omhyggeligt designet med unge professionelle lejere i tankerne, da over 40% af beboerne i Birmingham arbejder professionelt og leder efter lejeboliger.

 

Kun 680m fra den nærmeste togstation og med forbindelser til nærliggende indkøbscentre, barer og restauranter, er denne nye udvikling en klog investeringsmulighed med priser, der starter fra £ 175.000 og et minimum 35% depositum kræves.

 

For at modtage gratis plantegninger, virtuel rundvisning og tilgængelighed, ring eller tilmeld dig nedenfor for en infopakke

 

Kontakt os, hvis du ønsker at diskutere denne ejendomsinvestering eller andre køb for at lade muligheder. RWinvest er et af de førende britiske ejendomsinvesteringsselskaber. Vi har forbundet med over 100.000 tidligere investorer og har sikret high yield investeringsaftaler med garanteret afkast for vores kunder i hele Storbritannien og i udlandet.

 

INVESTERING OVERSIGT

 

Ring i dag for at modtage en plantegning

Minimum lejeindtægt på £ 4,500

Priser fra £175.000

Beliggende i smykkekvarteret

Se gratis infopakke i dag

Køb for at lade investering

680m fra togstationen

Fantastisk udsigt over byen

 

HVORFOR INVESTERE I BIRMINGHAM?

 

Birmingham ligger i West Midlands, hvor der forventes en vækst i huspriserne på 21,7% i 2024. Det betyder, at en lejlighed købt for £ 175.000 nu ville være værd over £ 60.500 mere om få år! Det har aldrig været nemmere at tjene penge og danne en hurtig og lukrativ exitstrategi.

 

Der er mange regenereringsprojekter, der i øjeblikket udfolder sig over hele byen under Big City Plan. Dette er en masterplan på 10 milliarder pund for byens centrum og de omkringliggende områder. Meget af regenereringen har allerede fundet sted, herunder udviklingen af New Street Station, området Snowhill og Bull Ring indkøbscenter. Der er stadig meget, der skal afsluttes, hvilket vil øge ejendomspriserne betydeligt i de kommende år.

 

Derudover, når HS2-jernbanenettet er færdigt, vil London kun være 49 minutter væk med tog, hvilket gør Birmingham endnu mere tilgængelig for fagfolk, der ønsker at flytte uden for hovedstaden for mere overkommelige huslejer.

 

For mere information ring til os i dag eller tilmeld dig nedenfor for en infopakke

 

 

Rum

Værelser3
Soveværelser1
Badeværelser1
Toiletter1
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende600 m²
Grund1050 m²
24/7 concierge
Alarm
Balkon
Dørmand
Elevator
Fitnesscenter
Garage
Have
Internet
Møbleret
Opvaskemaskine
Parkering
Samtaleanlæg
Satellit TV
Sikkerhed
Swimmingpool
Terrasse
Vaskemaskine

Birmingham

TypeLejlighed
Bygningsår2023
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data