Lejlighed for Køb i Blanes, Spanien

Blanes
Lejlighed • 4 rum • 4 seng. • 1 bad. • 80 m² • ref: P05BL-211/9374
1.320.607 DKK
Oplev muligheden for at bo kun få skridt fra stranden i denne lyse og rummelige lejlighed i Blanes. Med et overfladeareal på 80,00 kvadratmeter tilbyder denne ejendom et hyggeligt og funktionelt miljø for hele familien.

Lejligheden ligger kun 500 meter fra kysten og har 2 soveværelser med dobbeltsenge og 2 soveværelser med enkeltsenge, hvilket gør den til det perfekte sted, der passer til dine behov og præferencer. Derudover garanterer det velindrettede design og den vestvendte orientering optimalt naturligt lys hele dagen.

Ejendommen er klar til at flytte ind i med et fuldt udstyret køkken og kvalitetsfinish, der omfatter indvendigt træværk og klinkegulv. Det udvendige aluminiumstømrerarbejde sikrer god termisk og akustisk isolering, hvilket giver et roligt og behageligt miljø på alle tidspunkter.

Yderligere faciliteter omfatter en balkon, der er perfekt til at nyde den friske luft og havudsigten, samt varme, vaskeri og gårdhave. Derudover garanterer den fiberoptiske forbindelse hurtig og stabil forbindelse til dine digitale behov.

Den privilegerede beliggenhed af denne lejlighed giver tæt adgang til en række tjenester, såsom lægecentre, skoler og supermarkeder, hvilket letter beboernes daglige liv. Og for børnefamilier giver de nærliggende legepladser et sikkert og sjovt sted til udendørs underholdning.

Omkostninger:
Fællesskab: 25 euro pr. måned
IBI: 290 euro om året

Gå ikke glip af muligheden for at købe denne vidunderlige lejlighed i Blanes og nyde livet ved havet - kontakt os i dag for mere information eller for at arrangere en fremvisning!

For at spare dig tid har Sacosta Real Estate forberedt en virtuel rundvisning til dig, så du kan besøge denne ejendom via skærmen på din mobiltelefon på et øjeblik uden at forlade dit hjem. I overensstemmelse med lov 3/2917 af 13. februar 2018 i Cataloniens civillovbog, der godkender regulering af forbrugeroplysninger ved salg eller leje af boliger i Catalonien. Kunden informeres om, at notargebyrer, registreringsgebyrer og gældende skatter (ITP eller moms + AJD) og andre udgifter, der er forbundet med salg eller leje, ikke er inkluderet i prisen [IW].

Rum

Værelser4
Soveværelser4
Badeværelser1

Overflader

Levende80 m²
Alarm
Balkon

Blanes

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data