Elegant designede lejligheder tæt på havet i Alanya

Saray
Lejlighed • 2 rum • 1 seng. • 1 bad. • 47 m² • ref: AYT-04192-35942
2.200.294 DKK
Stilfulde lejligheder i gåafstand til sociale og daglige faciliteter i Alanya

Lejligheder, der tiltrækker opmærksomhed med deres rummelige design, ligger i Alanya-distriktet i Antalya. Alanya er en region, der lover et godt liv med de muligheder, det giver. Investorer foretrækker også udviklingsregionen oftere.

Ejendomme til salg i Alanya: centralt beliggende. Lejlighederne er 250 mt til hospitalet, 700 mt til stranden, 3,6 km til indkøbscenteret, 45 km til Gazipaşa-Alanya Lufthavn og 125 km til Antalya Lufthavn.

Lejlighederne i projektet består af 60 lejligheder. Komplekset omfatter en swimmingpool, børnepool, legeplads, anlagt have, grillfaciliteter, bordtennis, sauna, jacuzzi, underholdningsrum, massagerum, fitnesscenter, indendørs parkeringsplads og generator.

Lejligheder til salg med forskellige værelsesmuligheder har en stue, et åbent køkken, et enkelt / dobbelt badeværelse og en balkon. Indvendige funktioner såsom aircondition, vandvarmer, granit køkken bordplader, granit badeværelse bordplader, stål døre, amerikansk stil indvendige døre, granit og keramiske gulve, spotbelysning og satellit-tv bruges i de nye lejligheder.


AYT-04192

Rum

Værelser2
Soveværelser1
Badeværelser1
Balkoner1

Overflader

Levende47 m²
Total52 m²
Aircondition
Balkon
Elevator
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Barbecue
Fitnesscenter
Have
Parkering
Spabad

Saray

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2024