Stilfuldt designede lejligheder 450 mt til stranden i Alanya Oba

Oba, Antalya
Lejlighed • 4 rum • 3 seng. • 3 bad. • 159 m² • ref: AYT-04189-35913
3.208.255 DKK
Lejligheder til salg er 450 mt til stranden, i et kompleks med mange sociale aktiviteter i Alanya Oba

Komplekset, hvor lejligheden til salg ligger, ligger i Oba-distriktet i Alanya. Lejligheden til salg i Oba, den vigtigste og centrale værdi i regionen, ligger i en lys og rummelig beliggenhed. Ud over universitetshospitalet er Oba også vært for sociale aktiviteter, der giver kvalitetstid. Oba, hvor det eneste indkøbscenter i området ligger, har en naturlig atmosfære og et ret stort område.

Lejligheder til salg i Alanya er inden for gåafstand til alle daglige faciliteter såsom skoler, indkøbscentre, markeder, lokale offentlige markeder, restauranter, caféer, barer og underholdningscentre. 450 mt til stranden, 820 mt til hospitalet, 1,5 km til indkøbscenteret, 3,7 km til byens centrum og 34 km til Gazipaşa Lufthavn.

Projektet er bygget på et areal på 663 kvadratmeter og består af en blok indeholdende 15 lejligheder. Inden for komplekset er der en swimmingpool, jacuzzi, sauna, fitnesscenter, parkeringsplads, generator og overvågningskamera.

Lejlighederne vil blive leveret til købere udstyret med funktioner såsom ståldøre, video intercom system, 7 stykker hvide apparater, aircondition i alle værelser, gulvvarme i badeværelser og en elkedel.


AYT-04189

Rum

Værelser4
Soveværelser3
Badeværelser3
Balkoner3

Overflader

Levende159 m²
Total179 m²
Aircondition
Balkon
Elevator
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Fitnesscenter
Parkering
Spabad

Oba, Antalya

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2025