Lejligheder til salg i gåafstand til stranden i Arbačbahcece

Mersin
Lejlighed • 1 rum • 1 seng. • 1 bad. • 66 m² • ref: 33132
469.893 DKK

Velkommen til Erdemli, et charmerende område i hjertet af Mersin, Tyrkiet, hvor blåt vand møder frodige grønne områder og skaber fantastiske landskaber, der fanger sanserne. Kendt for sin rige historie, mangfoldige kultur og pulserende samfund, tilbyder Erdemli en harmonisk blanding af tradition og modernitet, hvilket gør det til en eftertragtet destination for dem, der søger en dynamisk og rolig livsstil.

Vores seneste opslag i Erdelli, Mersin, tilbyder et storslået boligprojekt ideelt beliggende kun 4,5 km fra byens centrum og 500 meter fra Middelhavets uberørte kyster. Denne fantastiske udvikling, bygget på en stor grund på 3.200 kvadratmeter, er et vidnesbyrd om luksus og komfort, der tilbyder en uovertruffen levende oplevelse.

Dette projekt består af en blok og har en- og to-værelses lejligheder fordelt på 12 etager, hver med otte lejligheder, bortset fra øverste etage, som tilbyder fire eksklusive boliger. Beboere nyder en bred vifte af faciliteter, herunder en forfriskende swimmingpool, naturgasinfrastruktur, åben parkeringsplads, fuldt udstyret fitnesscenter, pålidelig generator, legeplads, nem adgang til elevatoren og nærhed til det nærliggende busstoppested.

Desuden sikrer projektets strategiske placering nem adgang til basale faciliteter, da det nærmeste marked ligger inden for gåafstand, mindre end 250 meter fra din hoveddør. Uanset om du er på udkig efter komfort, komfort eller underholdning, opfylder dette projekt alle dine behov og lover dig en livsstil med uovertruffen luksus og ro i hjertet af Erdümli.

Rum

Værelser1
Soveværelser1
Badeværelser1

Overflader

Levende66 m²
Faciliteter hentet af AI.
Elevator
Fitnesscenter
Parkering

Mersin

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.