Lejligheder i et by- og havudsigtskompleks i Alanya Kargicak

Kargıcak Belediyesi
Lejlighed • 3 rum • 2 seng. • 1 bad. • 93 m² • ref: AYT-03041-21642
1.561.202 DKK
Speciallejligheder i et kompleks tæt på Hotel Concept i Alanya Kargicak

Alanya. Med sin historiske og naturlige skønhed, varme strande, der strækker sig langs byen fra øst til vest, høj økonomisk udvikling og højt kulturelt niveau, er det det vigtigste kystområde ved Middelhavet for at leve, investere og ferie. Dette kompleks ligger øst for Alanya, som er et af de mest investerede områder, som udviklere har investeret i, Kargicak, der tilbyder naturudsigt og havudsigt fra syd. Kargicak er bekvemt placeret og tilbyder daglige fornødenheder såsom restauranter, caféer, indkøbscentre, supermarkeder og pengeautomater.

Lejligheder til salg i Alanya er 2,1 km til stranden, 4 km til Mahmutlar, 16 km til centrum af Alanya, 25 km til Gazipaşa lufthavn, og 130 km til Antalya lufthavn.

Omhyggeligt designede lejligheder nyder godt af faciliteter såsom udendørs / indendørs swimmingpools, jacuzzi, terrasse, rummelige og grønne haver, fitnesscenter, spa-center, sauna, tyrkisk bad, legepladser, indendørs legeplads, PlayStation-rum, studierum og bibliotek til rådighed i bygningen. Kompleks. Derudover vil komplekset være udstyret med en generator, sikkerhedskameraer og overvågningskameraer.

Lejlighederne til salg er udstyret med gulve, vægmaling, belysningsarmaturer, badeværelse og køkkenskabe, badeværelsesfliser, brusekabiner i badeværelser, badeværelse og køkkenoverflader, balkon og trappegelænder. Lejlighederne leveres med el-, varme- og VVS-installationer samt indvendige og udvendige døre og altandøre.


AYT-03041

Rum

Værelser3
Soveværelser2
Badeværelser1
Balkoner2

Overflader

Levende93 m²
Total101 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Dampbad
Fitnesscenter
Have
Spabad

Kargıcak Belediyesi

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
TypeLejlighed
Bygningsår2024