Candia Villaer Chania

Tsivaras
Villa • 2 rum • 2 seng. • 2 bad. • 66 m² • ref: 256032
1.976.581 DKK
Candia Villas er en samling af 16 villaer med en varm følelse af kvarter, kun en kort køretur til strandene i Kalyves og Almyrida, og den pulserende by Chania. Inden for gåafstand til den traditionelle landsby Tsivoras giver beliggenheden nem adgang til Chanias internationale lufthavn, effektiv infrastruktur, ordentlige sundhedsfaciliteter og uddannelsesinstitutioner for at lade dine børn blomstre. Hvis du nogensinde har drømt om at erhverve et overkommeligt sted at kalde hjem på Kreta, Candia Villas giver dig mulighed for at blive en livslang beboer og nyde en ubekymret middelhavs livsstil.

Placeringen har flot udsigt over havet, og de hvide bjerge giver en fascinerende baggrund. Samtlige villaer har moderne bekvemmeligheder, herunder rummelige soveværelser med eget badeværelse, opholdsstue i åbent plan og indbydende udendørs opholdsområder. Interiøret harmoniserer rige teksturer og farver med naturlige materialer som sten, træ og gips.

Ekspansive terrasser maksimerer nydelsen af sommerdage med en privat pool, der lokker til en forfriskende dukkert. Skyggefulde pergolaer giver ideelle omgivelser til udendørs spisning og fremmer mindeværdige øjeblikke med kære på Candia Villas.



Der er lagt stor vægt på Candia Villas' bæredygtige natur med grønne (plantede) tage til alle villaer i stueetagen og naturlige træk, der smelter problemfrit sammen med det omgivende terræn.



Der er 3 forskellige typer villaer til rådighed:

Type A:

Type: Stueetage villa med grønt tag
Layout: Åbent køkken og stue, udvendig spisestue og grillplads, to soveværelser, begge med eget badeværelse og et gæstetoilet
Størrelse: 66 kvm
Priser: €265.000 - €270.000

Type B:

Type: Stueetage villa med grønt tag
Layout: Åbent køkken og stue, soveværelse med eget badeværelse og gæstetoilet, terrasse med spisestue og grillplads og et andet soveværelse adskilt fra hovedboligen med egen indgang.
Størrelse: 74 kvm
Priser: €290.000 - €315.000

Type D:

Type: To-etagers villa
Indretning: Stueetagen byder på to soveværelser, begge med eget badeværelse. Den øverste etage letter soveværelset med eget badeværelse, gæstetoilet og åbent køkken og stue. Stuen åbner op til en rummelig terrasse, privilegeret af eksklusiv havudsigt - et storslået panorama, der kan nydes, selvom du sidder på indersiden.
Størrelse: 112 kvm
Pris: 365.000€

Udlejning potentiale
Kretas høje, men overkommelige levestandard gør det attraktivt for dem, der søger korttidsudlejning, især tæt på Chania. Kreta har den længste feriesæson af alle græske øer; Middelhavsklimaet skaber en idyllisk ramme, hvor du kan svælge i lange somre og milde vintre. Sådanne former for ejendomme er et ideelt valg, hvis du leder efter en kombination af eget brug og huslejer, eller hvis du er interesseret i at investere i en ejendom for at generere ekstra lejeindtægter.
Sted
På denne ø er der noget for enhver smag. Du kan slentre langs strande, vandre gennem frodige landskaber, udforske landsbyer og nyde weekender med dine kære på traditionelle caféer og skaldyrstaverner. I byer som Chania og Rethymno flettes en kosmopolitisk flair sammen med en afslappet middelhavslivsstil.
Tsivaras landsby tilhører kommunen Apokoronas, Chania. Apokoronas-distriktet er et af de grønneste områder på Kreta og er kendt for sine maleriske landsbyer og små badebyer som Kalyves, Almyrida og Vamos. Disse områder er feriedestinationer på Souda Bay og har en imponerende baggrund af de hvide bjerge.

Vigtige afstande

Kalyves Strand: 1,5 km
Keras Strand: 2 km
Almirida Strand: 3 km
Chania centrum: 22 km
Chania Internationale Lufthavn: 30 km
Rethimno: 43 km
Heraklion: 120 km

Rum

Værelser2
Soveværelser2
Badeværelser2

Overflader

Levende66 m²
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Barbecue
Parkering
Swimmingpool
Terrasse

Tsivaras

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til bjerge
Panoramisk udsigt til hav
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data