Hus til salg, 21 Park Rd, Mount Martha VIC 3934, Australien, i Mount Martha, Australien

Mount Martha, 21 Park Rd, Mount Martha VIC 3934, Australia
Hus • 5 rum • 5 seng. • 4 bad. • 565 m²
19.352.023 DKK

BELLA VISTA

Velkommen til 21 Park Road, en idyllisk kystoase designet af Sofias Architects for dem, der søger den ultimative blanding af afslapning og fritid. Denne ejendom er omgivet af fascinerende udsigt over Port Phillip Bay i hjertet af Mount Martha og er indbegrebet af livet ved stranden, hvilket gør det til et perfekt ferieparadis, en værdsat byttepenge for Melbourne-baserede familier eller et indbydende sted for aktive pensionister og deres besøgende venner og familie.

Denne bolig kan prale af generøse opholdsrum, herunder dobbelt lys og luftig opholds- og spisestue i åbent plan, der inviterer ydersiden ind, med store vinduer med udsigt over brede bugtudsigter, frodige haver og et spredt udendørs underholdningsområde. Nyd den salige udendørs i den spredte have, komplet med et rummeligt dæk perfekt til udendørs spisning. Den underjordiske swimmingpool er ideel til afkøling på varme sommerdage med spa til nydelse året rundt og skaber varige minder med familie og venner. Fem rummelige soveværelser tilbyder rigelig indkvartering til gæster og familie, hvilket sikrer, at alle har deres eget private fristed til at slappe af. Det store soveværelse med eget badeværelse (med spa) åbner til dækket, et perfekt sted at nyde morgenkaffen eller nyde de rolige omgivelser.

Beliggende kun et stenkast væk fra den smukke Mount Martha-strand, vil dine dage blive fyldt med sol, surf og vandreture langs kysten. Den pulserende lokale landsby med sine caféer, restauranter og butikker ligger i nærheden og tilbyder en ægte kystlivsstil lige uden for døren. 21 Park Road inviterer dig til at skabe et helt liv med værdsatte minder på et sted, der perfekt balancerer rolig livsstil med bekvemmeligheden ved lokale faciliteter. Uanset om du søger et feriested, en familieferie eller et sted at være vært for dine kære, tilbyder denne kystperle i Mount Martha det ideelle sted. Gå ikke glip af denne mulighed - kontakt os i dag for at udforske potentialet i at gøre denne fantastiske kystbolig til din helt egen.

Rum

Værelser5
Soveværelser5
Badeværelser4

Overflader

Levende565 m²
Grund1300 m²
Faciliteter hentet af AI.
Have
Swimmingpool
Terrasse

21 Park Rd, Mount Martha VIC 3934, Australia, Mount Martha

Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav