Hus for Køb i Benizalón, Spanien

Benizalón
Villa • 7 rum • 7 seng. • 2 bad. • 236 m² • ref: EXP05565/8930
410.212 DKK
Oplev dit nye hjem i det maleriske Benizalón. Dette fantastiske hus med 7 soveværelser og 2 badeværelser, der spænder over 236 kvadratmeter, tilbyder en oase af ro med uhindret udsigt over bjergene.

Husets funktioner:

7 soveværelser og 2 badeværelser: Rigelig plads til hele familien og mere.
Rummeligt køkken, terrasse med grill: Nyd udendørs middage, mens du glæder dig over panoramaudsigt over bjergene. Det perfekte sted at skabe uforglemmelige minder.
Uhindret udsigt: Vågn op hver morgen til den naturlige skønhed, denne landsby tilbyder. Den uhindrede udsigt forbinder dig med omgivelsernes ro.

Rummelig garage:
Ud over huset har du en stor garage på 16 kvadratmeter, der giver sikker plads til dit køretøj og ekstra opbevaring.

Område Beskrivelse:

Benizalón ligger 60 kilometer fra provinshovedstaden Almería og er primært afhængig af dyrkning af mandel, oliven, drue og frugtplantager til beboernes personlige brug. Keramik og træbearbejdning har traditionelt været to væsentlige kilder til håndværk i området.

Få mest muligt ud af din fritid:

Monteagud-bakken er et af de mest unikke og betydningsfulde steder i hele provinsen og er meget besøgt i Benizalón; dets topmøde er hjemsted for eremitagen af "Mirakuløst billede af Vor Frue af Monteagud (Virgen de la Cabeza)."

Lokale retter: er bemærkelsesværdige; Ud over lokale oste og olivenolie kan vi ikke glemme at nævne pølserne fra slagtningen, hvidløg og krydderier. Nougater, lavet med honning og mandler fra lokalområdet, og syltetøj er også berømt.

Varme retter: migas, puchero, æg bouillon, gurullos, chard og asparges. Slik: aguardiente donuts, orange donuts, mandelbaserede godbidder.

Fællesskabsbegivenheder: Sidste søndag i april, pilgrimsrejse for skytshelgen for de seksten landsbyer, der udgør Sierra de Los Filabres, Las Hogueras de San Antón (16. januar) osv.

Denne ejendom er en unik mulighed for at skabe det liv, du altid har drømt om. Kontakt os nu for at gøre dette hus i Benizalón til dit hjem! Oplev autentisk andalusisk liv i et naturligt og indbydende miljø.

*Aktuel pris + skatter = €55.000+ (7% ITP). (Denne pris inkluderer ikke notar- og registreringsgebyrer. De anvendte satser er de højeste, og køberen, baseret på deres egenskaber, kan forbedre nogle skattefradrag).

Der er en bestemmelse for klienter, det forkortede informationsark for ejendommen (DI A), dekret 218/2005, Boja 217 dateret 07/11/2006.

Rum

Værelser7
Soveværelser7
Badeværelser2

Overflader

Levende236 m²
Barbecue
Garage
Terrasse

Benizalón

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Panoramisk udsigt til bjerge
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data