Hus for Køb i Oza dos Ríos, Spanien

Oza dos Ríos
Villa • 3 rum • 3 seng. • 1 bad. • 277 m² • ref: JV-007/10958
633.931 DKK
Beboeligt hus til renovering i Oza dos Rios med 140 m2 overfladeareal fordelt på 2 etager. Dette charmerende hjem tilbyder et stabilt område, et hyggeligt køkken med brændeovn, 4 soveværelser og et badeværelse. Perfekt til at frigøre din kreativitet og tilpasse hvert rum efter din smag!

Derudover finder du udenfor en høstak, et traditionelt kornkammer, ekstra stalde og et stort opbevaringsområde. Ideel til at få mest muligt ud af pladsen og opfylde forskellige behov!

Bedst af alt kan denne ejendom prale af en flad grund på næsten 2 hektar, der tilbyder uendelige muligheder for at skabe dit eget paradis. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at investere i din fremtid og nyde roen i landdistrikterne.

Kontakt os lige nu for at lære mere og sikre dit besøg i dette charmerende hjem i Oza dos Rios. Gå ikke glip af denne gyldne mulighed for at eje dit drømmehus!"

Ikke-bindende klausul og eventuelt fejlagtigt indhold:

"Oplysningerne i denne meddelelse er kun til orientering og udgør ikke et bindende tilbud. Selvom vi bestræber os på at præsentere nøjagtige og opdaterede data, kan annoncens indhold indeholde fejl eller unøjagtigheder. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at registrerede personligt verificerer de relevante oplysninger, inden de træffer nogen beslutning eller træffer nogen handling baseret på den.

Denne fortegnelse, der offentliggøres på Quantum Real Estate, tilbydes i god tro og kan ændres uden varsel. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader, der opstår som følge af brugen af oplysningerne i denne annonce.

For præcise oplysninger om tilgængelighed, funktioner, priser og betingelser for den annoncerede ejendom, foreslår vi, at du kontakter os direkte via de kontaktmidler, der findes på denne portal.

Vi sætter pris på din forståelse og er tilgængelige for at svare på eventuelle forespørgsler eller bekymringer, der måtte opstå vedrørende denne meddelelse.

Rum

Værelser3
Soveværelser3
Badeværelser1

Overflader

Levende277 m²
Grund20000 m²
Møbleret

Oza dos Ríos

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data